folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Annenize Sahip Çıkın. Sonra Pişman Olmayın. Bu Yazıya Da Bakıp Geçmeyin Okuyun

Annenize Sahip Çıkın. Sonra Pişman Olmayın. Bu Yazıya Da Bakıp Geçmeyin Okuyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

İyi haberlerle dönmüş olman daha da güzel. Allah yardımcınız olsun inşalah en kısa sürede iyileşir de yine hepberaber daha mutlu günlerinize dönersiniz.

erick tarafından 11/Eyl/12 12:03 tarihinde düzenlenmiştir

Bir var,Bir yok..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek
    Allah şifa versin

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Allah acil şifalar versin kardeşim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

inşallah tedavi olumlu sonuç verir ve annen eski sağlıklı günlerine geri döner.evet üzücü ve çok kötü bir durum ama genede inancınızı hiçbir zaman kaybetmemelisiniz. acil şifalar diliyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Umarım kemoterapi sonuç verir. Geçmiş olsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

hocam çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir , hepimizin dileği

Hayat Bizi 61 kenara...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

Allah acil şifalar versin hocam... Herşey Allahtan.

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Benim annem beni 8 aylıkken 2. kattan atmış öleyim diye. Daha sonra tedavi görmüş. Üç yaşındayken de bıçaklamış, ben hatırlamıyorum, izi hala durur. Ben orta okula gelene kadar mental durumu berbattı, deliydi bildiğin, sürekli doktor kontrolündeydi, ağzıma sıçtı tabiri caizse. Ben orta 2'deyken intihar etti kurtuldum. Bir gram sevgi beslemiyorum. Anneler şöyledir, böyledir diye genelleme yapmayın bana.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Benim annem beni 8 aylıkken 2. kattan atmış öleyim diye. Daha sonra tedavi görmüş. Üç yaşındayken de bıçaklamış, ben hatırlamıyorum, izi hala durur. Ben orta okula gelene kadar mental durumu berbattı, deliydi bildiğin, sürekli doktor kontrolündeydi, ağzıma sıçtı tabiri caizse. Ben orta 2'deyken intihar etti kurtuldum. Bir gram sevgi beslemiyorum. Anneler şöyledir, böyledir diye genelleme yapmayın bana.

Senin adına üzüldüm KrypT senin gibi annesinden nefret eden bir murid daha tanıyorum. 

Hayat sizi bunlarla karşılaştırmış inan çok üzüldüm. Bir insanın annesinden nefret etmesi gibi bir durum düşünemezdim ama okuduklarımı görünce artık düşünebiliyorum.

Ben yinede allah rahmet diliyorum  izninle. (Ben tüm annelere saygı duyuyorum)

Allaha emanet.

Bu arada sürekli up olmasın konu diye burda açıklıyorum, 

Annemin beyin tomografisi temiz çıktı
    Şekeri yeni olan bir bulguymuş daha önce yokmuş sanırım kara ciğer kendini toplayınca oda toplayabilirmiş.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

Kardesim, Icimi parcaladin. Insallah Annen Sagligina biran önce kavusur Allah Annelerimizi basimizdan Eksik Etmesin. Allah sabir versin kardesim. Sabirli Ol ve Allahi dost edin kendine Dostu Allah Olanin yolu sapmaz. Dualarimiz sizlerle.

Toplam Hit: 14119 Toplam Mesaj: 126