Annenize Sahip Çıkın. Sonra Pişman Olmayın. Bu Yazıya Da Bakıp Geçmeyin Okuyun
-
İyi haberlerle dönmüş olman daha da güzel. Allah yardımcınız olsun inşalah en kısa sürede iyileşir de yine hepberaber daha mutlu günlerinize dönersiniz.
erick tarafından 11/Eyl/12 12:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah şifa versin
-
Allah acil şifalar versin kardeşim.
-
inşallah tedavi olumlu sonuç verir ve annen eski sağlıklı günlerine geri döner.evet üzücü ve çok kötü bir durum ama genede inancınızı hiçbir zaman kaybetmemelisiniz. acil şifalar diliyorum.
-
Umarım kemoterapi sonuç verir. Geçmiş olsun.
-
hocam çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir , hepimizin dileği
-
Allah acil şifalar versin hocam... Herşey Allahtan.
-
Benim annem beni 8 aylıkken 2. kattan atmış öleyim diye. Daha sonra tedavi görmüş. Üç yaşındayken de bıçaklamış, ben hatırlamıyorum, izi hala durur. Ben orta okula gelene kadar mental durumu berbattı, deliydi bildiğin, sürekli doktor kontrolündeydi, ağzıma sıçtı tabiri caizse. Ben orta 2'deyken intihar etti kurtuldum. Bir gram sevgi beslemiyorum. Anneler şöyledir, böyledir diye genelleme yapmayın bana.
-
KrypT bunu yazdı
Benim annem beni 8 aylıkken 2. kattan atmış öleyim diye. Daha sonra tedavi görmüş. Üç yaşındayken de bıçaklamış, ben hatırlamıyorum, izi hala durur. Ben orta okula gelene kadar mental durumu berbattı, deliydi bildiğin, sürekli doktor kontrolündeydi, ağzıma sıçtı tabiri caizse. Ben orta 2'deyken intihar etti kurtuldum. Bir gram sevgi beslemiyorum. Anneler şöyledir, böyledir diye genelleme yapmayın bana.
Senin adına üzüldüm KrypT senin gibi annesinden nefret eden bir murid daha tanıyorum.
Hayat sizi bunlarla karşılaştırmış inan çok üzüldüm. Bir insanın annesinden nefret etmesi gibi bir durum düşünemezdim ama okuduklarımı görünce artık düşünebiliyorum.
Ben yinede allah rahmet diliyorum izninle. (Ben tüm annelere saygı duyuyorum)
Allaha emanet.
Bu arada sürekli up olmasın konu diye burda açıklıyorum,
Annemin beyin tomografisi temiz çıktı
Şekeri yeni olan bir bulguymuş daha önce yokmuş sanırım kara ciğer kendini toplayınca oda toplayabilirmiş. -
Kardesim, Icimi parcaladin. Insallah Annen Sagligina biran önce kavusur Allah Annelerimizi basimizdan Eksik Etmesin. Allah sabir versin kardesim. Sabirli Ol ve Allahi dost edin kendine Dostu Allah Olanin yolu sapmaz. Dualarimiz sizlerle.