Annenize Sahip Çıkın. Sonra Pişman Olmayın. Bu Yazıya Da Bakıp Geçmeyin Okuyun
-
Allah en kısa sürede şifa versin inşallah. Agrısız sızısız sıkıntısız bi tedavi süreciyle sapasaglam atlatsın inşallah hastalığını..
-
Allah acil şifalar versin kardeşim
-
Allah acil sifalar versin
-
Geçmiş olsun :( Cidden üzüldüm Allah yardımcın olsun
-
Abicim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
Anneler o kadar değerlidirki bize birşey olduğunda ortalığı ayağa kaldıran, ama kendilerine bişey olduğunda kimseyi madur etmemek için, işinden gücünden etmemek için hiç belli etmemeye çalışırlar..
Allah başımızdan eksik etmesin onları. -
benim annemde gördü kanser tedavisi hocam. Bilirim yaşadığın üzüntüyü. Annemin karşısında kendimi tutar geceleri yorganın altında hıçkıra hıçkıra ağlardim. çok şükür iyileşti şimdi. Kanser artık amansız bir hastalık değil. Yeter ki mutlu olsun hayata sımsıkı sarılsın annen. En kışa zamanda eski sağlığına kavuşur umarım.
-
Allah yardımcı olsun be hocam,sıkıntılı durum.Ayakta kalmaya bak,sonuna kadar diren ve yanında ol ailenin.
-
Allah acil şifa versin.
-
allah şifa versin hocam gerçekten zor bir durum allah sanada güç kuvvet versin .eczacıyım bi sıkıntı olursa her zaman buradayım
-
Bu başlığı açmamdaki amaç bize dua edin diye değil arkadaş tabiki edin ama amacım o değil.
Amacım biraz benim için empati kurup annenize sahip çıkmanızı istemem
Öpün onu koklayın belki bir daha bu durumu yakalayamayabilirsiniz. Belki benim gibi içinize koya koya içiniz ağlaya ağlaya rol yapa yapa sarılıp öpersiniz ama belki daha da kötüsü olur bu bile olmayabilir.
Ama hepinize teşekkürler.
İyiki varsınız.