folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Annenize Sahip Çıkın. Sonra Pişman Olmayın. Bu Yazıya Da Bakıp Geçmeyin Okuyun

Annenize Sahip Çıkın. Sonra Pişman Olmayın. Bu Yazıya Da Bakıp Geçmeyin Okuyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Benim annem beni 8 aylıkken 2. kattan atmış öleyim diye. Daha sonra tedavi görmüş. Üç yaşındayken de bıçaklamış, ben hatırlamıyorum, izi hala durur. Ben orta okula gelene kadar mental durumu berbattı, deliydi bildiğin, sürekli doktor kontrolündeydi, ağzıma sıçtı tabiri caizse. Ben orta 2'deyken intihar etti kurtuldum. Bir gram sevgi beslemiyorum. Anneler şöyledir, böyledir diye genelleme yapmayın bana.

Senin adına üzüldüm KrypT senin gibi annesinden nefret eden bir murid daha tanıyorum. 

Hayat sizi bunlarla karşılaştırmış inan çok üzüldüm. Bir insanın annesinden nefret etmesi gibi bir durum düşünemezdim ama okuduklarımı görünce artık düşünebiliyorum.

Ben yinede allah rahmet diliyorum  izninle. (Ben tüm annelere saygı duyuyorum)

Allaha emanet.

Bu arada sürekli up olmasın konu diye burda açıklıyorum, 

Annemin beyin tomografisi temiz çıktı
    Şekeri yeni olan bir bulguymuş daha önce yokmuş sanırım kara ciğer kendini toplayınca oda toplayabilirmiş.

Anneni sırf annen diye sevme hacı. Anneni olduğu kişi olduğu için sev. O bunu hakediyor. Bu herkes için geçerli. Aile kavramı çok sikko bir şey, içindekiler adam olacak önce.

Benim için de üzülme hacı, anlattığım hikaye yalan. Daha doğrusu hikaye doğru ama başkahramanı ben değilim, gazetede okumuştum. Çarpıcı olması için öyle yazdım. Ne anneler, ne babalar var ya amk. Anneliği, babalığı kutsal yapan sıfat değil birey bence. Kimseye kan bağı var diye saygı duymayacaksın, sadece hakedene.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek

geçmiş olsun inş. tedaviye olumlu cevap verir..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam.

Prof. dr. Yalçın karakoca diye bir hekim var bu konuda uzmandır. www.akcigerkanserilazer.com adresinden ulaşabilirsin.

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam

www.tekno50.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

olum dısında her seyın bır cozumu vardır.Sen hıcbır seyden umidini kesme.Bendende gecmıs olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

Allahın rahmeti üstüne olsun inşallah tedaviye cevap verirde iyleşir...

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

hocam allah acıl sıfa versın..

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

canım abim öncelikle büyük geçmiş olsun :/

gerçekten.. ama gerçekten çok üzüldüm..

aynı durumları yaşamış biri olarak,
    annemi 42 yaşında vefat etti.. doktorların hep oyalaması ve yanlış teşhis konulmasından dolayı erken yaşta kaybettim..

bacakları anormal şekilde şişiyor ve iniyordu önceleri romatizmadan şüpelendik.. orospu çocukları yanlış iğnelerle hastalığı daha çekilmez bir hale getirdi..
    çorlu 4d millet hastanesine götürdük en son. rahim ağızı kanseri olduğunu, bacaktaki ana atar damarlarının / böbrekte ki ana damarın kısmi tıkalı olduğunu söylediler..

3 gün sonra evde ağırlaşınca hastaneye götürdük tekrardan..

böğüre böğüre ambulansa bindi.. hala kulaklarımda çınlar.......

o böğürmesinin sebebi böbreğinin o esna tıkalı damardan dolayı bilmem ne kısmının parçalanmasından dolayı imiş. + yem yeşil bir sıvı çıkarmıştı.

rabbim kimseyi doktorların eline düşürmesin. ( hele kara cahil bi sikten çakmayanlardan hepten uzak götürsün )

yapabileceğim birşey varsa telefonum zaten var sende...

üzülme..

hayat böyle orospu çocuğu işte..

çok çok selamlarımı ilet ( askerliğin süresince gelip göremedim onları çorluya geldiklerinde )

ellerinden öperim anneciğinin.

Amd-x tarafından 12/Eyl/12 19:59 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

hocam çok çok geçmiş olsun.. kendini üzmemeye çalış hocam annende üzülmesin kanseri yenen en büyük şey moral ve inanç.. inşallah en kısa zamanda iyileşir..

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Abim çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm.Allah acil şifalar verir inşallah
Toplam Hit: 14117 Toplam Mesaj: 126