Antalya"Da Tarihi Sıcaklık Birisi Cehennemin Kapılarını Kapatsın.
-
Az önce kolumu pencereden dışarıya uzattım kolum pencereye yapıştı.
54 Derece civarı şu dakikalarda. Yarın öbür gün ne olur bilemiyorum.
Benden haber alamazsanız bilki öldüm.
-
süper süper. ben sabah 7de koşuya çıktım, bişe olmadı ama şimdiden itibaren bi ısı younluğu başlamış durumda. du bakalım sonu neye varcak bu işin...
not: cehennemin kapılarını şeedemeyik de sen pencereyi kapatsan hiç de fena etmiş olmazsın hocam xD
-
konyada hava 35 derece civarı sabahtan beri sıcaktan kusuyorum 54 derece mi :O düşünemiyorum ölürdüm heralde :O
allah sabır versin ne diyim..
-
BEN olsam dışarda ızgara fln yaparım (:
-
biz montla geziyoz:) hele daha soba yakanlar var niiiiiiiiihahahahahhahahaaaaaa yanacaksınız!!!
-
Marmaris'te sokakta insan kalmadı hepsi klima altında yada uyuyo sokakta sıcaklık 51-52 civarı :F
-
gazetecileri cagirip asfaltta manti yap 8mm
-
marmaristeyim akvaryum var büyük şuanda suyu 38 derece gölgede olduğu halde buz atıyorum sürekli vantilatörüm 4 gündür açık durulmuyor dışarı çıkamıyorum yardım edin gözlerim kararıyor çok felaket ter kokuyorum böghh...
-
Ölüyorum burda birkaç gündür.Habire vantilatör çalışıyor zaten.Yalova'da şimdiye kadar böyle sıcak görmedim.Bizim burasıda 32 derece.
-
valla allah yardım etsin size ya, şimdi burda bulutlu bi hava var püfür püfür de rüzgar esiyo, 54 derece ha? bugüne kadar tr de ölçülmemiş bu sıcaklık ya
-
Elektriklerde gitti az önce. Şirketteki tüm klimalar durdu.
Ups ler de az sonra sıcaktan yanar inaşallah server yanmaz :)
xtlan asfaltta mantı değilde zebaniyle dans esnasında bir fotoğraf çektirmek istiyorum :)