Antalya"Da Tarihi Sıcaklık Birisi Cehennemin Kapılarını Kapatsın.
-
mardin'deyim çok şükür her yıl 40 altına düşmez buralar ama bu sene ne hikmetse biraz serin. bi ay sonra filan tam yanıcaz ama bizim burası kuru 10ur dediği gibi evde klimasız da otursan burda çok kaymaz sana. orası çok nemli abü akla zarar oralar :S
-
adana kac derece bilmiyorum !?!
yaniyoruz :(
hepimiz hepimiz olecegiz :D :D
-
Suan antalya ısıklardayım.... sabahtan bu yana 3 kez üstümü değiştirdim :) nasıl dayanırım bilmiyorum:(
-
Bizim oda sicakligi 51 derece gosteriyor disarisi 60tan asagi degildir gunes...suyum cikti donla oturuyorum...dus aliyorum dusun altindayken terliyorum varmi boyle bise :(
-
ısındırın küreyi sonrada yok şöylede böyle... :)
-
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sicaktan+sikayet+edenlere+gotuyle+gulen+adanali
-
Hacım Antalya cehennemden beterdi bugün nefes alamadım a.q üstelik bugün 2 sefer elektrik kesintisi oldu.bizim butaraflarda saat 13:00 ile 19:00 arası bide akşam 20:30 ile 21:30 arası kesinti oldu a.q ben bu Antalya elektriğinin bu sıcakta toplam 7 saat tamda öğle sıcağında kesintimi olur. Kefen dağıtsalar daha iyi a.q
-
bugün burasi serin hatta rüzgar var hatta camlari kapattim çorap neyin giydim :D:D:D
bizimkiler antakyada ama oralar iyidir ne kdr sicak olursa olsun hep rüzgar var :P
-
memleket artvin valla soba yakıyorlarmış orada bugün telde konuştuk soğuktan donuyoruz diyolar bekle beni artvin been gelioooommm :D:D
-
Odamda BoğuLdum Ben, Başıma AprıLar Girdi.
Toplam Hit: 5248 Toplam Mesaj: 46