Antalya"Da Tarihi Sıcaklık Birisi Cehennemin Kapılarını Kapatsın.
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------konyada hava 35 derece civarı sabahtan beri sıcaktan kusuyorum 54 derece mi :O düşünemiyorum ölürdüm heralde :O
allah sabır versin ne diyim..
-----------------------------
28 derece sen nerde ölçtün 35 i ? dün 35 civarıydı -
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------konyada hava 35 derece civarı sabahtan beri sıcaktan kusuyorum 54 derece mi :O düşünemiyorum ölürdüm heralde :O
-----------------------------meram tarafı cok sıcak diil aslında ... yada ben sirketin içinde oldugumdan hissedemiyorum :).. sen nerde ölçtün o sıcaklıgı :S
-
hocam valla ölüoz burda aşırı sıcak.elektrik gitti 10 dakkada falan ter aktı üstümden.gece bile 36 derece olurmu bi şehir?
elektrik geldi bu arada :) klimanın mucidinden allah razı olsun yoksa yasanmaz antalyada
-
eeth elektrikler yeni geldi.. 8mm dalgamı gecio bunlar bizle 32 derece falan :D 32derecede üşüorm artık düşünün şu bünyeyi... 8mm nerdesn sen hacım mahalle semt sokak vs._??
-
BiGGest bunu yazdı:
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------meram tarafı cok sıcak diil aslında ... yada ben sirketin içinde oldugumdan hissedemiyorum :).. sen nerde ölçtün o sıcaklıgı :S
hacı abartmış o zaten 28 derece bugün konya fazla sıcak yok öyle dün çok sıcaktı, meram eser zaten :) bişey hissetmemen normal. -
Stifler bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
fistik49 bunu yazdı:
hacı abartmış o zaten 28 derece bugün konya fazla sıcak yok öyle dün çok sıcaktı, meram eser zaten :) bişey hissetmemen normal.
-----------------------------hoca dün dolaşıoz aksam 9.30 felan kuleden cıktık...ilk farketmedim..köşede sincap var ordan bişeler alıdık o sırada içerideki klimada online tabi .) neyse dısarı bi cıktık..o kadarmı basık hava olur a.q sıcak rüzgar esiyo resmen :O allah sonumuzu hayır etsin..
-
yarın daha sıcak olacağını sölüyorlar napcaz a.g
-
mersinde öle gavur a*ı gibi yanıyo...32-33 derece klimalı yerden dısarı cıkamıyosun bakalım sonumuz ne olcak.
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------hoca dün dolaşıoz aksam 9.30 felan kuleden cıktık...ilk farketmedim..köşede sincap var ordan bişeler alıdık o sırada içerideki klimada online tabi .) neyse dısarı bi cıktık..o kadarmı basık hava olur a.q sıcak rüzgar esiyo resmen :O allah sonumuzu hayır etsin..
-----------------------------dediğin gibi akşam bende dışarı cıktım yaprak kıpırdamıyordu kampüse doğru gittimde orası biraz esiyordu konyada acayip sıcaklar olmaya başladı bu yaz kafayı yiyeceğiz burda anlaşılan
-
Kötümü Cehenneme hazırlık asdasdasda :P valla İstanbulda sıcakta Büro 16 derece (H) gidip üzerime uzun koLllu mu giyinsem ne yapsam :P