folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antalya"Da Tarihi Sıcaklık Birisi Cehennemin Kapılarını Kapatsın.

Antalya"Da Tarihi Sıcaklık Birisi Cehennemin Kapılarını Kapatsın.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    fistik49 bunu yazdı:
    -----------------------------

konyada hava 35 derece civarı sabahtan beri sıcaktan kusuyorum 54 derece mi :O düşünemiyorum ölürdüm heralde :O

allah sabır versin ne diyim..

28 derece sen nerde ölçtün 35 i ? dün 35 civarıydı

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    fistik49 bunu yazdı:

konyada hava 35 derece civarı sabahtan beri sıcaktan kusuyorum 54 derece mi :O düşünemiyorum ölürdüm heralde :O

meram tarafı cok sıcak diil aslında ... yada ben sirketin içinde oldugumdan hissedemiyorum :).. sen nerde ölçtün o sıcaklıgı :S

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

hocam valla ölüoz burda aşırı sıcak.elektrik gitti 10 dakkada falan ter aktı üstümden.gece bile 36 derece olurmu bi şehir?

elektrik geldi bu arada :) klimanın mucidinden allah razı olsun yoksa yasanmaz antalyada 

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    eeth elektrikler yeni geldi.. 8mm dalgamı gecio bunlar bizle 32 derece falan :D 32derecede üşüorm artık düşünün şu bünyeyi... 8mm nerdesn sen hacım mahalle semt sokak  vs._??

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:
    fistik49 bunu yazdı:

meram tarafı cok sıcak diil aslında ... yada ben sirketin içinde oldugumdan hissedemiyorum :).. sen nerde ölçtün o sıcaklıgı :S

hacı abartmış o zaten 28 derece bugün konya fazla sıcak yok öyle dün çok sıcaktı, meram eser zaten :) bişey hissetmemen normal.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    BiGGest bunu yazdı:
    fistik49 bunu yazdı:

hacı abartmış o zaten 28 derece bugün konya fazla sıcak yok öyle dün çok sıcaktı, meram eser zaten :) bişey hissetmemen normal.

hoca dün dolaşıoz aksam 9.30 felan kuleden cıktık...ilk farketmedim..köşede sincap var ordan bişeler alıdık o sırada içerideki klimada online tabi .) neyse dısarı bi cıktık..o kadarmı basık hava olur a.q sıcak rüzgar esiyo resmen :O allah sonumuzu hayır etsin..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek
    yarın daha sıcak olacağını sölüyorlar napcaz a.g
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    mersinde öle gavur a*ı gibi yanıyo...32-33 derece klimalı yerden dısarı cıkamıyosun bakalım sonumuz ne olcak.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:

hoca dün dolaşıoz aksam 9.30 felan kuleden cıktık...ilk farketmedim..köşede sincap var ordan bişeler alıdık o sırada içerideki klimada online tabi .) neyse dısarı bi cıktık..o kadarmı basık hava olur a.q sıcak rüzgar esiyo resmen :O allah sonumuzu hayır etsin..

dediğin gibi akşam bende dışarı cıktım yaprak kıpırdamıyordu kampüse doğru gittimde orası biraz esiyordu konyada acayip sıcaklar olmaya başladı bu yaz kafayı yiyeceğiz burda anlaşılan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Kötümü Cehenneme hazırlık asdasdasda :P valla İstanbulda sıcakta Büro 16 derece (H) gidip üzerime uzun koLllu mu giyinsem ne yapsam :P

Toplam Hit: 5247 Toplam Mesaj: 46