Antalya"Da Tarihi Sıcaklık Birisi Cehennemin Kapılarını Kapatsın.
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------konyada hava 35 derece civarı sabahtan beri sıcaktan kusuyorum 54 derece mi :O düşünemiyorum ölürdüm heralde :O
allah sabır versin ne diyim..
28 derece sen nerde ölçtün 35 i ? dün 35 civarıydı
-----------------------------sus len stif laf sokacam die uğraşma ölçtüm 35 derece sen nerde ölçtün 28i söle bakim sokağın ortasındaki o cihazlardan mı dün onlardan biri 50 derece gösteriyodu... yanıltmasın seni başka şeyler!...
-
ya cok fazla nem var , vıcık vıcık oluyo insan antalya sıcagında, sadece sıcak olsa neyse yani..aga sen en iyisi konyaaltına ışınlan :)
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------sus len stif laf sokacam die uğraşma ölçtüm 35 derece sen nerde ölçtün 28i söle bakim sokağın ortasındaki o cihazlardan mı dün onlardan biri 50 derece gösteriyodu... yanıltmasın seni başka şeyler!...
vistanın hava derecesi şeysi gösteriyo. dışardada 35 derecelik hava yok zaten az önce ekmek almaya bakkala gittim bakkal 28 dereceymiş diyordu oda vista kullanıyor galiba :P -
Hemen hemen tüm illerde perşembeye kadar gram oynamıyor.Hatta Yalova'da 3-4 derece daha artacakmış :S:S
-
Urfalıyaaam ezelden, gurban oluram havaaasına :D
Buranın havası kuru çok şükür aşırı sıcak olsada full time ofisteyim buz gibi :F -
geçen sene adanaya gelen kürdoya sorun nasıl olmuştuk.Bu sene daha fazlası var.Adana'da yazın yaşayabilmek,cehenneme staj gibi bir şey.
-
maganda bunu yazdı:
Marmaris'te sokakta insan kalmadı hepsi klima altında yada uyuyo sokakta sıcaklık 51-52 civarı :F
-----------------------------vay aq ben ağustosta marmarise geliyorum.o zaman daha beter olur.denizden çıkmıcam aq.
-
bugün arkadaşlarla maça gittik sabah 09:30 da halısahanın monitörüne baqtım 44 dereceydi yaaa :S
-
feci sıcak var kodumunun memleketinde ya böyle sıcak görmedim ben yalovada hayatım boyunca dışarı çıktıgım an bir den ter damlaları akmaya başlıyor içeri giriyosun soğuk zature olcam yazın ortasında :P
-
Hoca sen sıcağı diyarbakıra sor...
Bi tane böcük hızlı hızlı balkon gölgesinin altından (kaldırımın üzerinden) güneş altına doğru kaçtı... 1 metre ilerleyemeden aynı çizgi filmlerdeki gibi havaya zıplayıp nalları dikti :D Vallahi billahi... Ama olsun biz sıcağa alışkınız.