Apo Nun Sadık Dostu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    ’ASIL DARBECİ ÖZKÖK’TÜR. BU DAVANIN AVUKATI BENİM’

Program boyunca diğer konuşmacılara çok fazla konuşma şansı tanımayan Küçük’ün eleştirilerinden eski Genelkurmay başkanlarından Hilmi Özkök de nasibini aldı. ‘Asıl darbeci Hilmi Özkök'tür. AKP'nin gelmesi onun yüzündendir’ diyen aykırı yazar, Gülay Göktürk’ün ‘Ben iç savaş olduğuna inanmıyorum Türkiye’de bir kesime ilk defa dokunulabiliyor hale geldi. Veli Küçük’ün Susurlukta ifadesi bile alınmadı’ açıklamasına sinirlenerek masaya yumruğunu vurdu ve yine esti gürledi: ‘Bu iktidarın Veli Küçük’e dokunma gücü yoktur. Deniz Baykal’ın dediği gibi, ‘Başbakan bu davanın savcısıysa ben de avukatıyım’ ’
    ‘BU DAVAYI BU MAHKEME GÖREMEZ’

Tartışma sürerken ‘Genç Harbiyeliler’e ait olduğunu iddia ettiği bir belgeyle, Ergenekon davasının bu mahkemeler tarafından görülemeyeceğini, askeri mahkemede görülmesi gerektiğini iddia eden Küçük, ‘bu belgeyi Mehmet Ali Birand’a hediye ediyorum’ dedi.
    yalçin küçük

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

tek bildigim bu adam tam bir anti-sebetaist dir

o senin bildiğindir hocam bu ulusalcı görünen şerefsiz bir numaralı apo destekcisidir bencede lakin bunca kanıta rağmen hala gazteci sıfatı yapıştırıpda apoya kardeşim deyip de sarılıp yemek yemesini legal olarak görüyosanız  bişey demicem:)

o fotoları samanyolu cekmedi bikere hocam samanyolu sadece yayınladı komik olma allah asına

ve ayrıca orası beka vadisi değil ben kendimde beka vadisinde operasyonda bulundum orda alem yapmışlar ve diğer resimlerde pkk nın diğer sorumlularıyla resimler

bunca kanıt yeterli değil yani öylemi

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

tamam susuyorum

apo ya yakinlik duyan herkesi esefle kiniyorum

yazdiklarim yanlis anlasilma ihtimali cok yuksek  

tabiki ben kınamıyor direk burdan kendilerine ve 77 sülalelerini ...........................sevgilerimle sunuyorum

40 bin insanı öldüren bir vampir grubuna sempati duyan adamı kınamak olmaz hocam

onu sabah ayazında  ..acaip sinirliym kusura bakmayın

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

ya bide birşey diyecegim vatan için bile yapmiş olsa diyelim ben hasmımla oturup yemek yiyen bir adami neyleyeyim

şehitlerimin yüzüne nasil bakarim öbür dünyada. nasil bakarim o bebeklere.

bebek katilini

it' besliyoruz 9 yıldır it.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

peki bu resimlerin kac yillik oldugu belli

neden ozellikle simdi gun isigina cikiyor ?

yarin daha kimlerin resimleri ortaya cikacak

neden ozellikler bu resimleri ellerinde bulunduranlar insanlarin onunu kesmek icin zamanini bekliyorlar

neden simdi resimleri ortaya cikartip bizleri aydinlatmiyorlar ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

neden ozellikler bu resimleri ellerinde bulunduranlar insanlarin onunu kesmek icin zamanini bekliyorlar

neden sen resimle değilde resimleri çekenlerle daha cok ilgileniyosun ne resimlerin kaç yıllık olması cokmu önemli

neden cıktı biliyomusun artık temizlencekler kirli çamasırları dökülüyor bakalım yarın kimlerinki çıkıcak bende bügün tvlere cıksam tarzanlık yapsam benimde hakkımda en ince noktasına kadar araştırma yaparlar

ve bu serefsiz gibi nice insanlar var orda burda görünseler onlarında cıkar simdiye kadar gizleniyordu tvlere cıkınca hakkındakilerde ortaya döküldü

sen  neticeyi bırakmış haticeyle uğraşıyorsun bence netice önemli

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

devletin seffaf elini sıkarsan sana ses etmez.

Devletin güzel çocuguna hakaret edersen

o elini sıktıgın devlet senin ipini çeker.

böyle adamlarin daha çok resimleri oldugunu saniyorum

işine gelmeyeni su üstüne çıkartiyorlar Derin abiler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@qin

bugun netice degilde hatice ile ugrasmazsan, adamlar istedigini uste cikartir istediginin ipini ceker kuyuya atar

onlarin ustte cikarttiklarinin temiz oldugunu bilemezsin anlayamazsin. el usttunde tuttugununu elinin ustunde apo nun oldugunu goremezsin

veya senin el ustunde tuttugun adamin bir elinin amerikada bi elinin israilde oldugunu goremezsin 

mehmetcan ozetlemis olayi 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    peki apoya "sayın" diyenleri napmak gerek Qin?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    yıllar sonra ortaya çıkması konusunda underzero hocama katılıyorum.ama bu apo ile yemek yediği gerçeğini değiştirmez.zaten yorumlarını pek sağlıklı bulmazdım.acaip hareketlerinede pek anlam veremiyorum : )

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 7434 Toplam Mesaj: 55