Apo Nun Sadık Dostu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    "yalçın küçüktür ama mide bulandırır" can yücel

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    şerefsiz

Ses Etme Hallederiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Sana bi kac şey soyluyecem..

Apo serefsizi ilk baslarda sagcı bilinen birisidir..Hatta zamanında sagcıların buyuk ilham alarak gosterdikleri Necip Fazıl hakkında su sozu soylemıstır..

ABDULLAH ÖCALAN

"20 YAŞLARINDA YA VARDIM, YA YOKTUM. NECİP FAZIL KISAKÜREK'İN KONFERANSLARINA GİDER, BAYAĞI DA ETKİLENİRDİM..." (APO VE PKK ADLI KİTAPTAN)

Daha sonraları sosyalist kimligiyle bas gostermistir Apo..

Yalcın Kucukte kendını sosyalist olarak tanımlar, ordusu sosyalistim der..Bu durumda Aponun sosyalist oldugu zamanlarda karsılasma olasılıkları olamazmı? Tabiykide olabilir bu yuzden boyle bi resim verilmis olabilir..

Suanda Apo'yu ise Kurt milliyetcisi ve bolucu kimligiyle tanımlayabilirim ben..

Senin yapman gereken STV 'ye bi mail atıp..Necip Fazıldanda etkilenmis bu Apo zamanında yoksa Necip Fazıldamı..Hayır olamaz diye bi soru sormak..

Yada Recep Tayyipte bilmem kimin etegini operken yakalanmıs.. vs vs diye bi kac soru yoneltın bakalım..

Olayları tarihe uygunluk acısından tarafsız ve yasanılan zamanına uygun sekılde degerlendırırsenız dogru yolu bulucaksınızdır..STV nin yaptıgı ve bazı uc medy organlarının yaptıgı cahil halkı kandırmaktır. İyi forumlar ve dogru degerlendırmeer dılerım hocam..

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dogu perincekte gorustu , cengiz candar da gorustu vs ama onemli olan gorusmek degil ki ,gazeteci olarak gidip gorusebilir onemli olan siyasi olarak onu destekliyormu desteklemiyor mu budur onemli olan ...iki tane foto koymakla karalama kampanyasi yapilir olur biter...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 7435 Toplam Mesaj: 55