Apo Nun Sadık Dostu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    olivetti bunu yazdı:
    -----------------------------
    apo piçine sayın, şehitlere kelle diyeninde bir farkı yoktur...
    alp + olivetti + 10000, hocalar lafı ağzımdan aldınız.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@qin

bu adami koruma anlaminda yazmiyorum

bu resimler kimlerin ellerindeyse diger resimleride ortaya cikarsin diyorum

adamlar isine geldiginin resmini koyuyor isine gelmediginin resmini gizliyor

yarin bir gun rte apo ile gorustu diye resimler cikartirlarsa ne diyeceksin veya deniz baykal apo ile gorusme resimleri diye

simdiden niye koymuyorlar da boyle peyder pey islerine geldigi gibi koyuyorlar

simdi gaz verme zamani bakalim sonu nereye gidecek

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    olivetti bunu yazdı:
    apo piçine sayın, şehitlere kelle diyeninde bir farkı yoktur...
    alp + olivetti + 10000, hocalar lafı ağzımdan aldınız.
    anlıyorum ızdrabınızı resimleri kare kare yayınlanan bi ipsizi lanetlemeden döndünüz yine basbakana

aslanım erdus fena koymus demekki

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

@qin

bu adami koruma anlaminda yazmiyorum

bu resimler kimlerin ellerindeyse diger resimleride ortaya cikarsin diyorum

adamlar isine geldiginin resmini koyuyor isine gelmediginin resmini gizliyor

yarin bir gun rte apo ile gorustu diye resimler cikartirlarsa ne diyeceksin veya deniz baykal apo ile gorusme resimleri diye

simdiden niye koymuyorlar da boyle peyder pey islerine geldigi gibi koyuyorlar

simdi gaz verme zamani bakalim sonu nereye gidecek

seni anladım hocam ben ama bu hangi gaztede yokki belki simdi ellerine gecdi belki bilerek koymuyorlardır belki güncel olunca araştırma yaptılar bişey diyemeyiz ona ama bence önemli olan resimdeki kareler  ama nedemek istediğini anladım

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hoca ben herkesi lanetliyorum, kimse mkimde değil.. Ben sadece soru sordum, apo'ya sayın diyeni napacaz diye..

erdus kimmiş amk? ne geçirecek bana, erdus ha var ha yok, umrumda değil, hiç de olmadı :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:

e hoca bu foto da yıllar önce çekilmiş.. Adam ayrıca ne apoya sayın demiş, ne de pkk'yı över bişe söylemiş..

Bomba yağdırma işleri falan deyip lafı kıvırma şimdi :) Başbakan adam herhalde bomba yağdırmak ZORUNDA. Kendine kalsa, orgeneral ırak'a girilmeli diye bi taraflarını yırtmasa, girecek miydi o Irak'a?? Neyse konu bu değil.

O geçmişse bu da geçmiş hiç bi farkı yok.. Ayrıca bi kaç fotoda, kelimede, videoda takılıp kalan ben değilim sensin, açtığın kopnudan da belli olduğu gibi

aslan kardeşim . Adam 5 yıl ceza aldi. sayin dedigi için yanilmiyorsam oku

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    tayyip o cezayı apoya sayın dediği için almadı, mitingde okuduğu bi şiir için aldı bu bir

ikincisi bi insan ceza alınca bütün yaptığı şeyler siliniyo mu hafızalardan? Yaptığı şeyi yapmamış gibi mi oluyo
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    Qin bunu yazdı:

anlıyorum ızdrabınızı resimleri kare kare yayınlanan bi ipsizi lanetlemeden döndünüz yine basbakana

aslanım erdus fena koymus demekki

erdus kim? sana koymuş olmasın? olaylara tek taraftan bakıp saçmalıyorsun. sonra yine başbakana döndünüz felan filan bahsettigin ipsiz ile karşılaştırıyoruz...

sana yazdık resimler neden şimdi çıktı?

"belki güncel olunca araştırma yaptılar bişey diyemeyiz ona" evet anlıyorum seni.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:
    tayyip o cezayı apoya sayın dediği için almadı, mitingde okuduğu bi şiir için aldı bu bir

ikincisi bi insan ceza alınca bütün yaptığı şeyler siliniyo mu hafızalardan? Yaptığı şeyi yapmamış gibi mi oluyo
    yalçin küçükten bahsettim ben  kanıtı olarak yani

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    hacım haber dogru olablir ama işin içinde stv varsa töbe haşa Allah bir dese inanmam polislik sınav sorularını çalıp milletin hakkını yiyen sonrada din iman naraları atan dümbükler bunlar ondan dolayı bu adamı açık ettilerse altında bir bit yenigi vardır belki hoca efendiye haracını ödememiştir

De Get Yalan Dünya...
Toplam Hit: 7437 Toplam Mesaj: 55