Apo Nun Sadık Dostu
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
apo piçine sayın, şehitlere kelle diyeninde bir farkı yoktur...
alp + olivetti + 10000, hocalar lafı ağzımdan aldınız. -
@qin
bu adami koruma anlaminda yazmiyorum
bu resimler kimlerin ellerindeyse diger resimleride ortaya cikarsin diyorum
adamlar isine geldiginin resmini koyuyor isine gelmediginin resmini gizliyor
yarin bir gun rte apo ile gorustu diye resimler cikartirlarsa ne diyeceksin veya deniz baykal apo ile gorusme resimleri diye
simdiden niye koymuyorlar da boyle peyder pey islerine geldigi gibi koyuyorlar
simdi gaz verme zamani bakalim sonu nereye gidecek
-
SpoofU bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
apo piçine sayın, şehitlere kelle diyeninde bir farkı yoktur...
alp + olivetti + 10000, hocalar lafı ağzımdan aldınız.
anlıyorum ızdrabınızı resimleri kare kare yayınlanan bi ipsizi lanetlemeden döndünüz yine basbakanaaslanım erdus fena koymus demekki
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@qin
bu adami koruma anlaminda yazmiyorum
bu resimler kimlerin ellerindeyse diger resimleride ortaya cikarsin diyorum
adamlar isine geldiginin resmini koyuyor isine gelmediginin resmini gizliyor
yarin bir gun rte apo ile gorustu diye resimler cikartirlarsa ne diyeceksin veya deniz baykal apo ile gorusme resimleri diye
simdiden niye koymuyorlar da boyle peyder pey islerine geldigi gibi koyuyorlar
simdi gaz verme zamani bakalim sonu nereye gidecek
seni anladım hocam ben ama bu hangi gaztede yokki belki simdi ellerine gecdi belki bilerek koymuyorlardır belki güncel olunca araştırma yaptılar bişey diyemeyiz ona ama bence önemli olan resimdeki kareler ama nedemek istediğini anladım -
hoca ben herkesi lanetliyorum, kimse mkimde değil.. Ben sadece soru sordum, apo'ya sayın diyeni napacaz diye..
erdus kimmiş amk? ne geçirecek bana, erdus ha var ha yok, umrumda değil, hiç de olmadı :)
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------e hoca bu foto da yıllar önce çekilmiş.. Adam ayrıca ne apoya sayın demiş, ne de pkk'yı över bişe söylemiş..
Bomba yağdırma işleri falan deyip lafı kıvırma şimdi :) Başbakan adam herhalde bomba yağdırmak ZORUNDA. Kendine kalsa, orgeneral ırak'a girilmeli diye bi taraflarını yırtmasa, girecek miydi o Irak'a?? Neyse konu bu değil.
O geçmişse bu da geçmiş hiç bi farkı yok.. Ayrıca bi kaç fotoda, kelimede, videoda takılıp kalan ben değilim sensin, açtığın kopnudan da belli olduğu gibi
aslan kardeşim . Adam 5 yıl ceza aldi. sayin dedigi için yanilmiyorsam oku -
tayyip o cezayı apoya sayın dediği için almadı, mitingde okuduğu bi şiir için aldı bu bir
ikincisi bi insan ceza alınca bütün yaptığı şeyler siliniyo mu hafızalardan? Yaptığı şeyi yapmamış gibi mi oluyo -
Qin bunu yazdı:
anlıyorum ızdrabınızı resimleri kare kare yayınlanan bi ipsizi lanetlemeden döndünüz yine basbakana
aslanım erdus fena koymus demekki
-----------------------------erdus kim? sana koymuş olmasın? olaylara tek taraftan bakıp saçmalıyorsun. sonra yine başbakana döndünüz felan filan bahsettigin ipsiz ile karşılaştırıyoruz...
sana yazdık resimler neden şimdi çıktı?
"belki güncel olunca araştırma yaptılar bişey diyemeyiz ona" evet anlıyorum seni.
-
alp bunu yazdı:
tayyip o cezayı apoya sayın dediği için almadı, mitingde okuduğu bi şiir için aldı bu bir
ikincisi bi insan ceza alınca bütün yaptığı şeyler siliniyo mu hafızalardan? Yaptığı şeyi yapmamış gibi mi oluyo
yalçin küçükten bahsettim ben kanıtı olarak yani -
hacım haber dogru olablir ama işin içinde stv varsa töbe haşa Allah bir dese inanmam polislik sınav sorularını çalıp milletin hakkını yiyen sonrada din iman naraları atan dümbükler bunlar ondan dolayı bu adamı açık ettilerse altında bir bit yenigi vardır belki hoca efendiye haracını ödememiştir