Apple Cılara (İphone, İpod Vs..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Haber-Htc-Apple-A-Kafa-Tutuyor-4915/

-------

şu haberde bazı arkadaşlar saldırmış çok kaliteli, çok kral telefon diye.Bende merak ettim.Benim kullandığım, annemin kullandığı, etrafımdaki bir kaç kişinin daha kullanıp hepsinin kampanya bitsin geri vereceğim dedi telefonda bulamadığımız kalite, mükemmelliyet nerede ???

Kalite dersek ben size nokia 1100 yada nokia e71 öneririm.İkisinide ben kullandım.E71 i denize düşürdüm, müzik çalıyordu, çıkarttığımda hala müzik çalıyordu.Sonra hemen kapattım.Kuruladım ve 7 saat sonra açtığımda takır takır çalışıyordu.Bu bir kalitedir.Üstünden bilmem kaç tonluk mercedes geçti.Camının altında taş olduğu için camı çatladı.Fakat kapakta yamulma şu bu yok.

Bunların dışında ipod alırsanız itunes'a mahkum olursunuz.İphone alırsanız yine appe a mahkum olursunuz.0.99 dolar verecesiniz.Tema değiştirirken, oyun yüklerken para vereceksiniz.Ben ne yapıyorum ? Nokia m ile hiç bir programa gerek duymadan direkt olarak bilgisayar ile bağlantı kurup, tema, oyun yüklüyorum, teleofn defterini falan kaydediyorum.

Cidden merak ettim şimdi.Bu kadar övdüğünüz, bu kadar kaliteli dediğiniz, on numara dediğiniz resmen kölesi olduğunuz apple mallarında, benim görmediğim, sizin gördüğünüz ve kaliteli dediğiniz şey nedir ?? İşletim sistemi deseniz neyse, adamlar grafik konusunda sağlam birşeyler yapmış.Fakat iphone dediğmiz daha bir kaç aya kadar 3g ve video teknolojisi olmayan birşeydi..

Dokunmatik olması mı krallığı ?? Eğer öyleyse google android ile daha kralı gelecek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

HTC nin başka bir modeli süper hasta kaldım tele :W

http://www.hepsiburada.com/htc-hd2/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcephtchd2

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Telefonu sadece mesaj çekmek ve telefon etmek için kullanıcaksan görüntü ve dizayn bakımından iphone yerini hiç bişi tutmaz orası ayrı mesele.

Ama bunun dışında iphone hiç bi işe yaramaz :|

E72 rulzz!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bide bununla düşünülemiyor bile :D ;

http://www.youtube.com/watch?v=zlcO0trOqZY

http://www.youtube.com/watch?v=1CJFdG-MARw

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ağzını seveyim zumsuk apple mı boşversene iphone beleş verseler kullanırım onun dışında gidip 1 kuruş verilcek tel değil benim 1200 ondan daha iyi :D

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu

< ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/">

yazdı:
    -----------------------------

Telefonu sadece mesaj çekmek ve telefon etmek için kullanıcaksan görüntü ve dizayn bakımından iphone yerini hiç bişi tutmaz orası ayrı mesele.

E72 rulzz!

:D e serisi baya ii gidiyor herhalde nokia nın.

Hocam görüntü ve dizayn ile kaliteli denemez ki.Ondan merak ettim.Tamam süper.Reklamı süper tasarımı süper, parmaklanan telefonda çıkarttı da bu kalite mi ?

Sdece buda değil, ipod mesela..Bİlmiyorumda apple insanları bildiğin köle yapıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

E72 rulzz!

:D e serisi baya ii gidiyor herhalde nokia nın.

Hocam görüntü ve dizayn ile kaliteli denemez ki.Ondan merak ettim.Tamam süper.Reklamı süper tasarımı süper, parmaklanan telefonda çıkarttı da bu kalite mi ?

Sdece buda değil, ipod mesela..Bİlmiyorumda apple insanları bildiğin köle yapıyor.

yok hocam o kadarda değil yiğidi öldür hakkını yeme demişler bi kere malzeme kaliteli ve multi touch özelliği felan insana keyif veriyo bikere iphone gerçek bi dokunmatik diğer teller gibi basmatik kırmatik vurmatik değil :D Çözünürlüğü netliği vs.. görüntü malzeme ve kullanım olarak güzel evet ama sadece bi telefon başka hiç bi halta yaramaz

Ama dediğim gibi windows mobile istiyosan htc den wazgeçmiceksin

kullanım kolaylığı ekstra özellikler multimedia telefon içinde nokia - sonny ericcsondan vazgeçmiceksin

ama hala e72 rullzz :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Telefon olarak apple'ı tavsiye etmiyorum.Ama bilgisayar olarak macintosh serisinin tamamını tavsiye ediyorum.

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

@zumsuk , jb denilen bişey var. o ücretli yazılımların hepsini ücretsiz olarak yükleyip kullanabiliyorsun. sen al ipod touch'ı ya da iphone'u eline , oyna bir nfs  ya da başka bir araba yarışı ( accelerator meter'i kullanan oyunlardan ) ya da o tür bir program ile dene , nasıl bir alet olduğunu anla. bak bende de e63 var. dimi aslında iyi bir telefon , e serisi kadar güzel sorunsuz bi seri çıkardı mı nokia? tüm e serisi telefonlar gayet iyi çıktı ama yakın zamanda ipod touch almayı düşünüyorum sırf milyarlarca yazılımı destekliyor diye. iphone u ipodu bir kalemde silip atmak kolay olmasa gerek. APPLE ürünleri ayrıca cok sağlamdır bunu kime sorsan söyler. Apple kalite demektir , pazarcı lafı değil bu , kullananların yorumu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Haber-Htc-Apple-A-Kafa-Tutuyor-4915/

-------

şu haberde bazı arkadaşlar saldırmış çok kaliteli, çok kral telefon diye.Bende merak ettim.Benim kullandığım, annemin kullandığı, etrafımdaki bir kaç kişinin daha kullanıp hepsinin kampanya bitsin geri vereceğim dedi telefonda bulamadığımız kalite, mükemmelliyet nerede ???

Kalite dersek ben size nokia 1100 yada nokia e71 öneririm.İkisinide ben kullandım.E71 i denize düşürdüm, müzik çalıyordu, çıkarttığımda hala müzik çalıyordu.Sonra hemen kapattım.Kuruladım ve 7 saat sonra açtığımda takır takır çalışıyordu.Bu bir kalitedir.Üstünden bilmem kaç tonluk mercedes geçti.Camının altında taş olduğu için camı çatladı.Fakat kapakta yamulma şu bu yok.

Bunların dışında ipod alırsanız itunes'a mahkum olursunuz.İphone alırsanız yine appe a mahkum olursunuz.0.99 dolar verecesiniz.Tema değiştirirken, oyun yüklerken para vereceksiniz.Ben ne yapıyorum ? Nokia m ile hiç bir programa gerek duymadan direkt olarak bilgisayar ile bağlantı kurup, tema, oyun yüklüyorum, teleofn defterini falan kaydediyorum.

Cidden merak ettim şimdi.Bu kadar övdüğünüz, bu kadar kaliteli dediğiniz, on numara dediğiniz resmen kölesi olduğunuz apple mallarında, benim görmediğim, sizin gördüğünüz ve kaliteli dediğiniz şey nedir ?? İşletim sistemi deseniz neyse, adamlar grafik konusunda sağlam birşeyler yapmış.Fakat iphone dediğmiz daha bir kaç aya kadar 3g ve video teknolojisi olmayan birşeydi..

Dokunmatik olması mı krallığı ?? Eğer öyleyse google android ile daha kralı gelecek.

zumsuk e katiliyorum

kardes bende e75 kullaniyorum. bir seyi anlamiyorum geldim turkiyeye her kes almis apple eline sanki bi cacik var. 

nokia e serisi en kral bussiness ve personal telefonlardir. arkadaslar.

bir suru application store dan da bir suru uygulama ala bilirsiniz ... yani iphone a bin basar aslinda...

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

E71 kullanıyorum, memnun değilim. En kritik anda donmalar, kendine reset atmalar. Nokia forumlarda muhabbeti geçen, bilinmesine rağmen giderilmeyen menünün orasına girmezsen olmaz denilen "bug"lar, hafıza kartındayken yavaş çalışan uygulamalar.

Konsept güzel, iyi düşünmüş tasarlamışlar, ama kalite eksik, çalışması gerektiği gibi çalışmıyor. E bi de ovi-store var habire güncelleme habire telefona restart...

Blue Screen of Death
Toplam Hit: 9764 Toplam Mesaj: 58