Apple Cılara (İphone, İpod Vs..)
-
sevgili zumsuk :) bi kaç mesajı okudum digerlerine bakmadan mesaj yazıyorum çok çok eski bir iphone kullanıcısı olaraktan hemen bir kaç şey anlatacağım
appstore : bildiğin kadarıyla uygulamaları download ettiğimiz yer fakat appstore da para ile satılan herşeyi beleş yüklüyoruz :)
tema : takır takır tema yükleniyor ki kendime has temalarda yaptım 10 15 tane kadar :)
müzik : kalitesi hiç bir cihazla boy ölçüşülemez
kamera : bir çok 2mp kameraya taş basar hatta gündüz çekimlerinde bir çok 2 nin üzerindekilere taş basar.
dayanıklılık : tamam çok dayanıklı değil fakat telefon bu yere düşmemesi gerek :)
detaylı sorusu olan pm atsın hertürlü iphone destek sunulur :)
-
bişey iddia edecek olan varsa cıksın bana ''teknik'' detaylarıyla konussun,tartıssın sonuna kadar varım.
kulaktan dolma bilgilerle gelip ''uheuahu video cekmio la o'' diyecek olan varsa bi zahmet sktrp gidip çay koysun sonra tartısalım.
En önemli nokta: 1 dönem iphone kullanmanız, esinizde dostunuzda,amca oglunuzda,kayınconuzda iphone olması sizin bu konu hakkında söz sahibi olabileceğinizin göstergesi değildir.Cıkıpta 'ben iphone kullandım,begenmedim deiştirdim,bok gibi telefon' deme hakkınız yoktur, onun yerine ben iphone kullandım bi bok anlamadım diyebilirsiniz.
En basit örnekle: artık ülkede herkes bilgisayar sahibi, benim msnde konusmayı 3 senede çözen annem cıkıpta ''ben windows kullandım,bok gibi,boşa para'' derse nasıl götünüzle gülecekseniz, şu an aynı durumda rezil oluyorsunuz.Elinizdeki bilgisayarda ilk aldıgınızda;
codec yüklemeden .avi format video acamaz
flash yüklemeden sitelerdeki flash objeleri acamaz
photoshop yüklemeden resimler üzerinde oynayamazsınız
winrar indirmeden rar dosya acamazsınız
daha neler neler... ama hanginiz bilgisayarını kutusundan cıkarıp hiç ugrasmadan ''olm bi bok yapmıyo la bu, aha milattan önceki taş,sopa da avi oynatmıyo buda oynatmıyo zikeyim böyle makineyi boşa para uehuehue' diyorsunuz?
Bahsedilen video cekme,mms atma,copy paste gibi dalgalar cevap dahi verilmeyecek kadar ezik muhabbetler, kaale bile almaya degmez.
Ben cycoder ile zaman sınırlaması olmadan bu aleti aldıgımdan beri video cekiorm
önceleri swirly mms daha sonra kendi programıyla mms atabiliyorum, ki atmadım bile hiç,kacınız mms kullanıosunuz?
cut copy paste, os3.0 dan beri var ve gelmiş gecmis en saglam en kullanıslı yöntemle var.
ibluetooth ile resim gönderip alabiliyorum.Eger bir daha apple hakkında konusmayacaksa o kaza anında ne bok yicen diyen arkadasa 'hepimiz gazeteceyiz ya' bi video cekeyim,resminide cekeyim,bluetooth ile atayım, bunları gördükten sonra çay koymaya gitsin bide mms le atayım, yeterki bi daha bilmediği şey hakkında yazmasın.
iphone'un tek eksiği önde kamerasıdır, fakat gözbebeginiz google'un iphone'a 3 sene sonra verdigi cevabı nexus one'da da önde kamera yoktur, hadi o nada sövün. Haaaa! durun o google, marka fetişistiyiz ya google baba ne yapsa dogrudur.
Türk milletinin en büyük özelliği zaten, herkes 1 mac izlemeyle teknik direktördür, 3 siyaset programı izleyerek politikacı kadar yorum yapabilir, gidin sokakta sorun terör nasıl bitcek diye kimse size bilmiom demez herkesin cevabı vardır.Bilmedigi yada hakim olmadıgı bişeyde ahkam kesmek,o nu gectim kullanıcılarına aklınca laf sokmak 'euheuheuuh boşa para la' demek acizlikten baska bişey degildir.Biliyorsan konus ibret alalım bilmiyorsan sus adam sayalım, 3 senedir bu telefonda yapılabilen şeyleri yapılmıyomus gibi lanse eden reklamlara gülebiliyorsan ben zaten seninle bişey tartısmam, ne kadar anlatsam boş. Zaten daha önce asp mi php mi muhabbetinde Sscheme arkadas bi cevap vermişti orda da ortadan kaybolmustun zumsuk, bişeyi bilmeden ölümüne savunuyorsun, az bilenler karsısında ahkam kesmekten geri duymuyorsun, bile biri lafı koydugu zaman ortadan kaybolmayı biliyorsun.
Hayır anlamıyorum, sokakta gezerken bile her telefoncunun vitrininde dokunmatik ekranlar görüosunuz, cıkan her telefon iphone sayesinde artık birbirine benziyor, tüm mp3 playerlar ipod'u andırıyor, çin malı satan yerlerde hep ipod,iphone taklitleri var, hala gelip diosunuz ne var bu apple'da diye, körseniz bosuna yormayın bizi burada.
2.sayfadaki mesajları görmemişim o sırada yukardaki uzun yazımı yazıyodum, adam gibi soru sordun diye tartısayım dedim yarım saatimi ayırdım, gönderdim bi baktım altında sacma sapan yorumlar almıs basını gidior ''ueheuhe taşa 2milyar verionuz hueheuheu'
o zaman kapatın o pc lerinizi, kutusundan cıkarın bakın, bu bunu yapmıo la deyin geri kapatın, baska zaman it gibi ugrasırsınız nasıl oluor o, yok driverını indireyim, yok crackini yapayım yok emulatorle yapayım, iş apple'a geldimi söv babam gitsin.
-
Apple MacBook Pro Ve İphone 3g kullanma fırsatı yakalamış biri olarak kesinlikle hayran kaldım diyebilirim. Önceleri benimde ön yargılarım vardı ama öyle bir yıktılarki bidaha ön yargı felan oluşturamadım, hele o macbook pro'nun aleminyummudur nedir tek parça gövdesi buz kesiyor derin dondurucu gibi, yok abi yok başka bi dünya apple.
-
Kızdırmayın zumsuk'umu, Apple IPhone'lara Chrome Os koyaydı bu konu hiç açılmayacaktı. Hatta zumsuk IPhone muazzam diye konu bile açacaktı. Adam Google fanı işte, tarafsız olamıyor.
-
1 aylık ipod touch kullanıcısıyım yapılmayacak şey yok gibi birşey :)
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
bişey iddia edecek olan varsa cıksın bana ''teknik'' detaylarıyla konussun,tartıssın sonuna kadar varım.
kulaktan dolma bilgilerle gelip ''uheuahu video cekmio la o'' diyecek olan varsa bi zahmet sktrp gidip çay koysun sonra tartısalım.
En önemli nokta: 1 dönem iphone kullanmanız, esinizde dostunuzda,amca oglunuzda,kayınconuzda iphone olması sizin bu konu hakkında söz sahibi olabileceğinizin göstergesi değildir.Cıkıpta 'ben iphone kullandım,begenmedim deiştirdim,bok gibi telefon' deme hakkınız yoktur, onun yerine ben iphone kullandım bi bok anlamadım diyebilirsiniz.
En basit örnekle: artık ülkede herkes bilgisayar sahibi, benim msnde konusmayı 3 senede çözen annem cıkıpta ''ben windows kullandım,bok gibi,boşa para'' derse nasıl götünüzle gülecekseniz, şu an aynı durumda rezil oluyorsunuz.Elinizdeki bilgisayarda ilk aldıgınızda;
codec yüklemeden .avi format video acamaz
flash yüklemeden sitelerdeki flash objeleri acamaz
photoshop yüklemeden resimler üzerinde oynayamazsınız
winrar indirmeden rar dosya acamazsınız
daha neler neler... ama hanginiz bilgisayarını kutusundan cıkarıp hiç ugrasmadan ''olm bi bok yapmıyo la bu, aha milattan önceki taş,sopa da avi oynatmıyo buda oynatmıyo zikeyim böyle makineyi boşa para uehuehue' diyorsunuz?
Bahsedilen video cekme,mms atma,copy paste gibi dalgalar cevap dahi verilmeyecek kadar ezik muhabbetler, kaale bile almaya degmez.
Ben cycoder ile zaman sınırlaması olmadan bu aleti aldıgımdan beri video cekiorm
önceleri swirly mms daha sonra kendi programıyla mms atabiliyorum, ki atmadım bile hiç,kacınız mms kullanıosunuz?
cut copy paste, os3.0 dan beri var ve gelmiş gecmis en saglam en kullanıslı yöntemle var.
iphone'un tek eksiği önde kamerasıdır, fakat gözbebeginiz google'un iphone'a 3 sene sonra verdigi cevabı nexus one'da da önde kamera yoktur, hadi o nada sövün. Haaaa! durun o google, marka fetişistiyiz ya google baba ne yapsa dogrudur.
Türk milletinin en büyük özelliği zaten, herkes 1 mac izlemeyle teknik direktördür, 3 siyaset programı izleyerek politikacı kadar yorum yapabilir, gidin sokakta sorun terör nasıl bitcek diye kimse size bilmiom demez herkesin cevabı vardır.Bilmedigi yada hakim olmadıgı bişeyde ahkam kesmek,o nu gectim kullanıcılarına aklınca laf sokmak 'euheuheuuh boşa para la' demek acizlikten baska bişey degildir.Biliyorsan konus ibret alalım bilmiyorsan sus adam sayalım, 3 senedir bu telefonda yapılabilen şeyleri yapılmıyomus gibi lanse eden reklamlara gülebiliyorsan ben zaten seninle bişey tartısmam, ne kadar anlatsam boş. Zaten daha önce asp mi php mi muhabbetinde Sscheme arkadas bi cevap vermişti orda da ortadan kaybolmustun zumsuk, bişeyi bilmeden ölümüne savunuyorsun, az bilenler karsısında ahkam kesmekten geri duymuyorsun, bile biri lafı koydugu zaman ortadan kaybolmayı biliyorsun.
Hayır anlamıyorum, sokakta gezerken bile her telefoncunun vitrininde dokunmatik ekranlar görüosunuz, cıkan her telefon iphone sayesinde artık birbirine benziyor, tüm mp3 playerlar ipod'u andırıyor, çin malı satan yerlerde hep ipod,iphone taklitleri var, hala gelip diosunuz ne var bu apple'da diye, körseniz bosuna yormayın bizi burada.
2.sayfadaki mesajları görmemişim o sırada yukardaki uzun yazımı yazıyodum, adam gibi soru sordun diye tartısayım dedim yarım saatimi ayırdım, gönderdim bi baktım altında sacma sapan yorumlar almıs basını gidior ''ueheuhe taşa 2milyar verionuz hueheuheu'
o zaman kapatın o pc lerinizi, kutusundan cıkarın bakın, bu bunu yapmıo la deyin geri kapatın, baska zaman it gibi ugrasırsınız nasıl oluor o, yok driverını indireyim, yok crackini yapayım yok emulatorle yapayım, iş apple'a geldimi söv babam gitsin.
-----------------------------doğru söylüyosun.. @zumsuk , biraz bağnaz davranıyor bu konularda. yani nasıl desem , ubuntuyu yükleyince codecler gelmez , ama gider codecleri yükler , ondan sonra der ki " ya beyler , windows'ta avi izliyosunuz da sanki linux'ta izleyemiyosunuz ? yükleyin codecleri bakın nasıl izliyosunuz! " , ama iphone'da video çekimi yapılmıyor der halbuki 2 tıklamayla yüklenecek bir uygulama sayesinde sınırsız video çekimi yapılabiliyo. işte bağnazlığını gösteren sadece bir örnek. @zumsuk bence bu tavırlarından vazgeçmeli ya da tahribatta konu açıp millete bu kadar uzun yazılar yazdırıp da daha sonra ortadan kaybolmamalı. diğer konuda da aynısı oldu , asp mi php mi konusuydu sanırım , adam yüz satırın üzerinde laf anlattı , zumsuk kayboldu , bu konuda da öyle olacak ki zaten 2 tane adam o kadar uzun yazıyı yazmış , laf anlatmaya calısmış. ben de yakında ipod touch 2g 8gb almayı düşünüyorum , almayı da heyecanla bekliyorum. kimse boşuna apple için "kalite" demiyor.
-
Sizin muhabbette porche ferrariden kötü muhabbeti.
-
yaklasik bnde 4aydir ipod kullaniorum 5. nesillerden. aleti elime ilk aldiim zmnlar valla camdan asagi firlatcaktim itunes u kullanmayi fln ogrenememistim cok gicik bise gibi gelmisti sonra alisinca elimden birakamaz oldum(= kullanimi fln gercekten harika bi alet insana muzik dinlettirio valla zorla(= itunes i bi kullanmaya baslayin ztn winamp fln hepsini birakirsiniz itunestan baskasini kullanmak istemezsiniz hacilar kullanmadan karar vermeyin apple urunleri gercekten kaliteli ve ciddi bicimde bagimlilik yapio yani(=
-
-
telefonum n97, ama ipod touch da kullanılıyorum. ikiisnin de birbirlerine göre eksileri artıları var. şu telefon daha iyi diyemeyiz.