Apple İos 7.X Jailbreak Çıktı
-
ehveniser bunu yazdı
5S sahipleri JB yapmasınlar henüz.( 7.0.4'e kablosuz güncelleyenler)
ben yaptım,telefon elmada kilitli kaldı.
7.0.4'e restore yapıp tekrar deneyeceğim.
bi de söylemeden edemeyeceğim.bu amına kodumun evreninde sorunsuz şu işlemi yapabilenler var forumlarda,hep benim telefonum sorun çıkarır hep ben uğraşırım.
şansıma sokayım.
Hocam sitesinde yazmışlar okumamışsın. OTA güncelleme yapanlar jailbreak yüklemeden önce telefonu yedekleyip full restore yapsın diyor.
Eee yönergeleri izlemezsen sorun çıkar tabi :D
-
adil kullanım kotası da internet hızımın ağzına sıçmış,1 saat de 7.0.4 ipsw inmesini bekliyorum.
cihazı dfu'ya da alamıyorum sürekli elmada kalıyor.
ne yapmak gerek ? itunes cihazı görmüyor.
-
ehveniser bunu yazdı
adil kullanım kotası da internet hızımın ağzına sıçmış,1 saat de 7.0.4 ipsw inmesini bekliyorum.
cihazı dfu'ya da alamıyorum sürekli elmada kalıyor.
ne yapmak gerek ? itunes cihazı görmüyor.
Telefon komple kapalıyken home tuşuna basılı tutarak kabloyu tak, dfu ya geçene kadar da home tuşuna basılı bekle.
-
beyler bende iphone 4 var ıos 7.0.4 yüklü. eğer jailbreak yaparsam 6.1.3 e geri dönebilir miyim?
-
ehveniser bunu yazdı
bi de söylemeden edemeyeceğim.bu amına kodumun evreninde sorunsuz şu işlemi yapabilenler var forumlarda,hep benim telefonum sorun çıkarır hep ben uğraşırım.
şansıma sokayım.
ulan tam denicektim baktım ki uyarı geçmişsin vazgeçtim, bide hoca çok güldüm sayende şu sikimdirik gecemde harbi saolasın hajjhajhahjahjahjahja , ben yaparım elmada da kalmaz kısa devre yapar amk vazgeçiyorum
-
1 buçuk saatte indirebildiğim IPSW dosyasını shift+restore yaptığım zaman da firmware dosyası uyumlu değil diyor.
halbuki dosya doğru.
pazar günü ne işin var jailbreak falan amk,otur filmini izle ne macera arıyosun ya.
-
BEYLER ÖZELLİKLE UYARIYORUM "OTA" DAN YANİ TELEFON ÜZERİNDEN GÜNCELLEME YAPITIKDAN SONRA YÜKLEMEYE ÇALIŞANLAR ELMADA TAKILACAKDIR, O YÜZDEN TELEFONUN YEDEĞİNİ ALIN VE BİLGİSAYARDAN 7.04 Ü İNDİRİP TEKRAR YÜKLEYİN DAHA SONRA JB YAPIN..
-
Clostridium bunu yazdıehveniser bunu yazdı
şansıma sokayım.
ulan tam denicektim baktım ki uyarı geçmişsin vazgeçtim, bide hoca çok güldüm sayende şu sikimdirik gecemde harbi saolasın hajjhajhahjahjahjahja , ben yaparım elmada da kalmaz kısa devre yapar amk vazgeçiyorum
hoca bu arkadaşın bilgisizliğinden böyle olmuş orda evision uyarıda bulunmuşdu OTA dan güncelleme yapanlar yüklemesin diye ama tekrardan bilgisayardan yüklerse ve daha sonra jb yaparsa olucakdır
buda orda yazan:
- Warning! Over The Air updates of iOS 7 are known to create an issue and make the jailbreak fail. Some devices are then stuck on the Apple Boot Logo. Until we fix that, please restore your device to 7.0.4. with iTunes first.
-
OTA'dan yukleme nedir hacılar...
Edit:
EdepsizPenguen bunu yazdı_Dert_ tarafından 22/Ara/13 19:24 tarihinde düzenlenmiştirBEYLER ÖZELLİKLE UYARIYORUM "OTA" DAN YANİ TELEFON ÜZERİNDEN GÜNCELLEME YAPITIKDAN SONRA YÜKLEMEYE ÇALIŞANLAR ELMADA TAKILACAKDIR, O YÜZDEN TELEFONUN YEDEĞİNİ ALIN VE BİLGİSAYARDAN 7.04 Ü İNDİRİP TEKRAR YÜKLEYİN DAHA SONRA JB YAPIN..
-
yalandan aldık note 3 ü..