Apple İos 7.X Jailbreak Çıktı
-
trampfd bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
beyler şimdi ben jailbreak yaptım ama öncesinde telefonu yedekledim uygulamalar ve notları filan. Şİmdi o yedeği geri yüklesem jailbreak gidermi?
Yedeği geri yüklersen (restore) jailbreak gider, ama senkronizasyon yapmakla jailbreak gitmez.
ya şimdi İtunes'ten telefonu yedekle dedim bilgisayara yedekledi. şimdi o yedeği yükle dersem jailbreak gidermi gitmezmi? :S
-
DrKeworks bunu yazdıtrampfd bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
beyler şimdi ben jailbreak yaptım ama öncesinde telefonu yedekledim uygulamalar ve notları filan. Şİmdi o yedeği geri yüklesem jailbreak gidermi?
Yedeği geri yüklersen (restore) jailbreak gider, ama senkronizasyon yapmakla jailbreak gitmez.
ya şimdi İtunes'ten telefonu yedekle dedim bilgisayara yedekledi. şimdi o yedeği yükle dersem jailbreak gidermi gitmezmi? :S
o zaman gider hocam. Ama eşzamanla yapıp itunes ile uygulama, not, kişilerini falan eşzamanlayıp jailbreak ten sonra tekrar bağlasaydın gitmedi.
-
torpedo_XL bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıtrampfd bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
o zaman gider hocam. Ama eşzamanla yapıp itunes ile uygulama, not, kişilerini falan eşzamanlayıp jailbreak ten sonra tekrar bağlasaydın gitmedi.
yok hocam şuan uygulamalarımı ve verilerimi (resim,notlar vb) geri yüklüyorum jailbreak de duruyor? sıkıntı çıkmadı yani şuana kadar çıkacağını da sanmyorum
-
Warning! Over The Air updates of iOS 7 are known to create an issue and make the jailbreak fail. Some devices are then stuck on the Apple Boot Logo. Until we fix that, please restore your device to 7.0.4. with iTunes first.
bu olayı ne zaman çözerler
-
Bu ne amk ya. Yukledim ama indirdigim temalari filan uygulamiyor winterboard dan. Sorun ne acaba??
-
ota güncellemesinde sıkıntı varmış ben bunu sonra farkettim amk. ipade attım elmada kaldık. restore attım sonra tekrar jb çaktım yine elmada kaldı. şimdi bi daha restore çaktım. evasion güncelleme yayınlamadan tekrar jb atmiycam. iphone'a da attım sıkıntısız çalışıyor. ipad deli etti
-
Beyler Iphone 5, 6.x jailbreakli telefonumu DFU moduna alıyorum ve recovery ile yüklemeye çalışıyorum. Fakat indirdiğim IOS 7.0.4 başka telefona yüklendi. Ama bende bu şekilde hata veriyor http://prntscr.com/2dhoqm . Ne yapmam lazım?
-
Beyler alakasız olablir ama bişe sorcam. Telefonum jailbreakli değil.imovie 9tl. Bunu ücretsiz indirebileceğim bi uygulama ya da yöntem varmı acaba?
Bunun gibi bikaç tane daha ücretli uygulama indircem.bi yolu yöntemi varmı?
-
DrKeworks bunu yazdı
Bu ne amk ya. Yukledim ama indirdigim temalari filan uygulamiyor winterboard dan. Sorun ne acaba??
Winterboard şu anda tam olarak ios 7 ile uyumlu değil. Birkaç gün bekle güncellesin, 1 haftaya genel olarak popüler tweak ler ve uygulamalar güncellenmiş olur.
-
tosun bunu yazdı
Beyler alakasız olablir ama bişe sorcam. Telefonum jailbreakli değil.imovie 9tl. Bunu ücretsiz indirebileceğim bi uygulama ya da yöntem varmı acaba?
Bunun gibi bikaç tane daha ücretli uygulama indircem.bi yolu yöntemi varmı?
Tongbu ile yükleyebilirsin hocam. Araştır internette tonla tutorial mevcut.