Apple İphone 7 İçin Sayılı Saatler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2007
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

    ilk defa kimin yaptıgı önemli değil , ipadden önce de tablet vardı dünyada ama bir boka yaramıyordu , apple ne ilk defa seramik yapıyor nede ilk defa optik zoomlu telefon yapıyor fakat bunu sektör standartı haline getirecek olan tek firma bu inat ettiğiniz şey bunları kabullenmek yerine bu buydu şuşuydu demek.  ip6 alana kadar samsung fanıydım , macos u tanıyana gerçekten araştırana kadar linux fanıydım android fanıydım ne zaman bunların profesyonel işinizde kullanmak zorunda değilseniz fazlalık olduğunu kullanarak anladım o zamandan beri adamların ürünlerine hayranım. düzgün çalışır işini yapar seni yormaz. 1 kere bile ne jb yapayim dedim oldu ne virüs girdi gircek derdim oldu nede telefon çökecek derdim oldu herşeyim cloudda yedekleniyor telefonu arıza yapınca adam sıfırı ile değiştiriyor yamalı bohça gibi açip format atıp geri yollamıyor  benim derdim 400 liralik telefon ile yetinebilecek adamla değil benim derdim bin liralık fiyat performans telefonu arayan adamla da değil  s7 edge ye note7 ye servet döküp 1 sene sora yarı fiyatına inen o çöpe gereğinden fazla değer verenle.

     

    diğer üreticilerin apple dan daha fazlasını sundugu bir çok özellik aslında insanların neredeyse hiç kullanmadıgı kullanmayacağı bir özellik. 

    tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum adamların telefonlarına koydukları herşey sektör standartını belirliyor , ilk 64 bit işlemci yaptıklarında qualcom dalga geçmişti şimdi 64bit olmayan işlemci üretmiyorlar 

    ilk parmak izi tarayıcısı geldiğinde LG dalga geçti bizde sınırsız kombinasyonlu knockcode var diye sora naptı telefonlarına arka gövdeye parmak izi sensörü.

     iphone bataryaları değişmiyor diye samsung reklam çekmişti şak diye pil değiştirip adam yoluna devam ediyordu ne oldu ? sende kasa içine koydun 

     

     

    mac mi işte iyi? ben mi yanlış anladım?

    yanlış anlamadıysam şirkette 3 tane mac var diğer 200 kişi windows da, macler ortağa bile bağlanmıyor, bağlıyorsun 2 saat sonra unutuyor. 

    her programı lisans istiyor. 

    alet arıza bile vermiyor. arızayı kendin bulacaksın. arıza verdimi çaktırmıyor cihaz forsu bozulur yoksa çaktırmadan bozuluyor. sonra ıt cileri çaır baksınlar 15 saat arızayı ara n son format at hurra herşey başa dönsün. bumudur mac_?

     


    İmzalar Kaldırılsın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Panxer yanlış anlama iyi adamsın vesselamda işin içine Apple girince aha bu karikatür gibi oluyorsun :

    Madde madde cevap vereceğim.

    -Sen 780 lira fiyatı olan kulaklığa normal diyorsan lafım yok. Üstelik her an kaybolma riski olan kulaklığa. Üstelik iki tane. İkisinede sürekli sahip çıkmak gerek. Peki bu kulaklığın kablosuz olması dışında bir özelliği var mı ? YOK. Yıllardır kullanılan bluetooht kulaklığı Apple iki tane yapmış işte. Bak mesala Samsung kendi kulaklığında telefondan şarj olma, 4 GB hafızaya mp3 yükleme vs gibi özellikler getirmiş. Üstelik kulaklık telefondan uzaklaşırsa telefon sesli ve titreşimli uyarı veriyor kulaklık bulunamadı diye.

    -Apple'ın sırf kablosuz kulaklık satabilmek için kasıyor. Zamanında bunu Sony Ericsson telefon marka üretirken denemişti. Telefonları kendi çıkarttığı hafıza kartıyla çalışıyordu, kulaklıkları vs özeldi. Peki sonra ne oldu ? Samsung yine micro sd hafıza kartına devam etti. Sony baktı telefonlar elinde kalıyor oda mecbur standart donanıma geçti.

    -Samsung S7'ye verilen paraya acıyorum senin gibi orada haklısın. Ancak sen Android'i Samsung olarak görüyorsun. Samsung'un telefonlarında kullandığı donanınımın ömrü max 2 sene. Bunu Samsung servisi bile söyledi. S7'lerdeki sıvı soğutma sisteminin ömrü 2 sene. Bak seneler önce çıkan Xperia Z var tanıdıkta hala ilk günkü gibi taş gibi çalışıyor. Xperia Z ile aynı zamanda çıkan Galaxy S3'ün ise ömrü bitti.

     

    mkyb tarafından 09/Eyl/16 13:22 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Şubat/2015
    Erkek

    @Panxer;

     

    Hocam Apple ürünlerinin işletim sistemini översin anlarım, hatta bende övüyorum. Ama gelip de yaptığı saçma sapan hareketleri övme hocam ya.

    Son yıllarda yenilik diye ortaya koydukları hiçbir şey yok ve sen yine gelmiş övüyorsun.

     

    Lansmanı izledik gördük. "Saatlerimizin farklı renk seçenekleri var.    hüloooooooğ".  

    @mkyb yazmış zaten.

    Android sisteminde zaten uzun zamandır olan şeyleri çok farklı birşeymiş gibi sundular.

     

    Bu saatten sonra iPhone 'un Android telefonlardan hiçbir farkı kalmamıştır.

    Geliştiriciler açısından sadece Apple araçlarının daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Ki bu da son kullanıcıyı ilgilendirmez.

     

    Google 'dan çok güzel yenilikler bekliyorum.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
     

    usta apple kulaklıgı bende beğenmiyorum beats de öyle bana göre çöp ses üretiyor ancak yaptıgı teknoloji güzel kutusundan çıkartıyorsun otomatik bağlanıyor kullanıyorsun 

    Valla bugüne kadar 10 liralık kulaklıkta da aynı yolu izliyordum. Kutuyu açıp takıp kullanıyordum. Bunun için esktra bir soket ve 800 liralık bir kulaklık istenmiyordu.

    Apple yine yapacağını yaptı, fanatiklerine savunacak bir mantıksızlık daha sunmayı başardı.

    Daha vahimi satışlar yine hayvan gibi olacak bunu gören Samsung vb. firmalar da diyecek ki biz salak mıyız adam yılların kulaklığından bile keriz silkeliyor biz de yapalım diyecek, her firma kendine özgü kulaklık üretmeye başlayacak. Kehanet ve yatırım tavsiyesi değildir, görünen köy kılavuz istemezmiş.

    Özetle: uv, yine devrimsel bir hareket; yılların wireless kulaklığına iki dokunmatik ekleyip potansiyeli ker.. aman müşterilere yönelik nur topu gibi başka ekstra pahalı ürün piyasaya sürmek...

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2008
    Erkek

    Ürün belki beklentilerin altında kalmış olabilir(genel görüş) ama apple'ın pazarlama stratejisine bakacak olursak yine dünyada en çok satan akıllı telefon olacak.

    Adamların hitap ettiği müşteri kesimi belli, wireless kulaklığa $150 vermiceksen alma zorla mı aldırıyorlar :D 

     

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    7 uğurlu sayım diye yıllardır, iphone 7 çıksın da aliyim diyordum. 

    Ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.

    Çok değişik, farklı bir tasarım bekliyordum. Hala Samsung' un Edge serilerinin tasarımından uzaklar.

    Sözde apple, anasını boyayıp babasına satan tarzda bi markaydı. Gitgide geriye gidiyorlar.

    Özelliklerine çok da takılmıyorum, 3 aşağı 5 yukarı hepsi benzer zaten telefonların. Ama şu tasarım konusunda 7 de çok ümitliydim :(

    Kablosuz kulaklık ise tam bir saçmalık olmuş. Tamam ben de nefret ediyorum, kabloya oramıza buramıza dolanıyor ama o kablosuz ufacık zımbırtılar 3 günde kaybolur.

    Nasıl muhafaza edeceksin ki ?

     

    Edit: Note 7 de hasta olduğum siyah rengini buna getirmişler. Tek iyi diyebileceğim bu ama 3 küsür verip almaya değecek bi cihaz göremedim.

    ozgunlu tarafından 09/Eyl/16 13:38 tarihinde düzenlenmiştir

    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Homo

    Ahahsh ya panxer iyisin.hossunda cok.isheepsin be :D Daha otg yok iphone da amk benim 4 yillik telefonumda var otg bana yenilikten bahsetme otg getirir iotg yapar isheeplerde oooo devrimmmm der

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Her ne kadar bazıları bana kızsada ben Nokia'nın Foxconn'a ürettireceği telefonlarından açıkçası umutluyum. Sırf clearblack Amoled ekranlı telefonları için bile alınır Nokia. Samsung'un Amoled ekranları güneş altında ayvayı yerken Nokia telefonlar tertemiz bir görüntü sunuyordu. Gece telefonun ekranının nerede bittiğini anlayamıyordunuz. Zifiri ve kaliteli bir siyahlık sunuyordu.

    https://www.youtube.com/watch?v=LF7GKJXJYN4


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2012
    Erkek

    apple da android telefonlarda karşılarında adam akıllı bi rakip olmadığı için satıyo. insanların tayyibe oy vermesi gibi bişey. telefonları birbiriyle kıyaslamaktan aslında nasıl olmaları gerektiğine hiç bakmıyo insanlar. hiç bir inceleme videosunda "bir telefonda şu olmalı ama bunda yok" diyen birini görmedim. son 20 yıldır cep telefonlarıyla ilgili sadece 2 orjinal fikir gelmiştir heralde, biri kamera konulması diğeri dokunmatik arayüz. kaç milyara satılan telefonlarda daha QR kodu okuyan uygulama gelmiyo (tabi istisnalar olabilir), ekranın kenarı eğri diye "wooow" yapıyo millet. cidden komik 

    ios desen çok değişik bi kafada, saate tıklayıp alarmlara giriyosun, normalde mantıklı olan üzerine tıklayıp o alarmın düzenleme ekranını açmak ama yok, önce üstteki "edit"e tıklayacaksın, sonra üzerine tıklayacaksın sonra düzenleyeceksin. neden lan neden ? ios un her tarafı böyle mallıklarla dolu. 

    pc ye geliyosun, windows 7 on numaraydı, windows 10 da üzerine hiç bişey koymamakla beraber bissürü yarak kürek şey yapıp 7 den daha kötü yapmışlar.

    macos bambaşka bi dünya, "sorun çıkarmıyo, virüs girmiyo" diyenler lütfen 5/10 tane mac kullanıcısı olan bi şirketin ITsi ile konuşsunlar.

    airpods ve ligthning girişli kulaklık ta resmen "ne üretirsek üretelim sike sike alıcaksınız" demekten başka bişey değil.

    androide hiç girmiyorum bile, biri de çıkıp demiyoki "1GB ram bi telefona nasıl yetmez ?" napıyon rendermi alıyon ? tamam 6GB ramli telefonda olsun, o telefonda zibilyon tane özellik olsun.ama 1gb ile de çalışabilsin.

    alıyosun o 2/4GB ramli telefonu, daha içinde QR kod okuyacak, ağda paylaştığın dosyayı görecek uygulama yok.

    piyasada symbian diye bişey kalmadı, insanlar artık bok bile atmıyo ama candy crush oynamak dışında android ve ios yaptıklarını adamlar 64MB ramle yapıyodu

     

    nurulmac11 tarafından 09/Eyl/16 14:06 tarihinde düzenlenmiştir

    black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Symbian Amerika yüzünden gitti. Amerika yazılım işinde kendi şirketleri hariç bir firma olmasını istemiyor.Symbian, Meego, Tizen, Bada hepsi ya Google yada Microsoft tarafından el altından engellendi.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 15233 Toplam Mesaj: 125
apple apple tanıtım iphone 7