Apple İphone 7 İçin Sayılı Saatler
-
SkynetX bunu yazdı
İbnelere vak. O kamerayı bilerek öyle çıkıntılı koymuşlar ki kılıf almak da zorunlu olsun.
O telefon kılıf olmadan kullanılmaz.
Daha önce hiç iPhone kullandın mı bilmiyorum ancak Apple kamera camlarını safirden üretiyor hocam. Cam kesen elmas harici çizmen imkansız gibi bir şey. Akıllı telefonlar arasında kamera camı en kolay çizilen telefonlar LG ve Asus. Sony ise direk bildiğin sert plastik koyuyor senesi dolmadan harita gibi oluyor.
-
mkyb bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
İbnelere vak. O kamerayı bilerek öyle çıkıntılı koymuşlar ki kılıf almak da zorunlu olsun.
O telefon kılıf olmadan kullanılmaz.
Daha önce hiç iPhone kullandın mı bilmiyorum ancak Apple kamera camlarını safirden üretiyor hocam. Cam kesen elmas harici çizmen imkansız gibi bir şey. Akıllı telefonlar arasında kamera camı en kolay çizilen telefonlar LG ve Asus. Sony ise direk bildiğin sert plastik koyuyor senesi dolmadan harita gibi oluyor.
Yok kullanmadım hocam da masada bile durmaz. Ekran tarafını alta koyacak millet. Çizilmez belki ama o kamera olmamış bana göre.
Çok eleştiri yiyecekler
-
Yapacak bir şeyi yok Apple'ın telefon kalınlaştırmaktan başka. Olay Sony'de bitiyor. Sensörleri inceltmeleri gerek. Apple telefonu o kadar incelttiki sensör dışarı taşıyor.
-
Iphone7 alana 1 yil zenmate hediyeymis.
Suya dayanıklı olmasi, duşta kullanimi rahatlatir.
-
En sonunda ön kamerayı geliştirmeyi akıl etmişler. Android'te yıllardır olan yüz tanıma ile kilit açılması yeni gelmiş.
-
HoLyCat bunu yazdı
Iphone7 alana 1 yil zenmate hediyeymis.
Suya dayanıklı olmasi, duşta kullanimi rahatlatir.
abi duşta neden telefonla konuşmak isteyelim ki ?
-
Sıkıldım kapattım çok vasat bir etkinlik. 7 yide gördük hem
Genel yorumum:
Gösterdikleri çoğu şey yazılımsal şeyler ve bunları büyük birşeymiş gibi gösterdiler. 500 tane programcıyı bende topliyim bende yaptırırım.
1. Kamera
2. Ön taraftaki düğmede güzel yenilikler var. Ama yine de abartılacak şeyler değil.
İşletim sisteminin yeniliklerine artık sonra bakarım. Bunlar 12 ye kadar uzatacaklar heralde.
Telefon sektörü cidden ölü durumda.
-
hayal kırıklığı.
-
Hala aynı ekranı kullanıyorlar. Neymiş ekran %25 daha parlakmış. Yahu kimde iPhone görsem parlaklığı kısıyor zaten şarj yemesin diye.
-
kulaklık kablosuz olacak dendiydi bi ara.power kablosuyla bir olmuş ucu.
şimdi de wirelesli halini tanıtıyolar sanırım :S
Anlamadım la :D
rapidhacker550 tarafından 07/Eyl/16 21:30 tarihinde düzenlenmiştir