Apple Kültür

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2010
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

    hocam öncelikle vlc dan başlayayım. düşük kaliteli bir film izliyecğim zaman alt yazısının kalitesi de bozuluyor. nedendir bilmiyorum. ama hiç hoş olmayan bir durum. sırf film izlemek için paralel desktop yukleyip windows kurdum. bs player dan başkasıyla yapamıyorum ben.

    launchpad'i çok fazla kullanmıyorum hocam.. tocuhpedi de kullanmıyorum. magic mouse var. adamlar mousu harika yapmışlar. her yeri dokunmatik ve touchpad de yapabilidğin her şeyi onda da dokunarak yapabiliyorsun.

    finder ı nasıl buldun derken ne demek istediğini anlamadım hocam.

    şimdi o dediklerine bakıcam.

    oyunu indiriyorum hocam. iwrok u de indiricem de store dan indiremiyorum. illa satın al diyor. 


    -----------------------------

    vlc değilde, vlc yada herhangi bir progrmaın border2ının olmamayışına ne diyorsun ?

    Yani bak hocam aradaki kalite farkını anlayacaksın border kısmına bak, kenarlıklarına ;

    http://images1.videolan.org/vlc/screenshots/1.0.0/vlc_101_w7_2.jpg

    http://i.imgur.com/my9rc.jpg

    dağlar kadar fark var.Launchpad derken o değil abi ; bak şimdi füze gibi bi simge var ona tıkladığında application kısmı ipad,iphone menü gibi geliyor ;

    http://i.imgur.com/vLstt.png

    mükemmel olmuş bence.Finder derken ; şu klasör gösterici var ya o.Çok tatlı duruyor.Listeleme vs..Başta biraz zorlandım, zor alıştım fakat ayarları öğrenince oturuyor.

    http://www.apple.com/iwork/download-trial/

    burdan trial'ini indir.Serialini pm atıyorum.


    -----------------------------

    hocam launchpad derken ne demek istediğini anladım :) fakat dediğim gibi çok sık kullanmıyorum onu. onun yerine orda lazım olucak programları masaüstüne atıyorum. :)

    dediğin gibi hocam. alışınca oturuyor hepsi. almadan önce çok zorlanırsın felan dedilerdi, 2 gün bile sürmedi alışmam. yani alışmaktan kastım, istediğim herşeyi yapabilme seviyesine gelmem. merkalı oldukdan sonra birde kolay oluyor.


    Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Şimdiye kadar 2 apple cihazım oldu. Bir iPod Touch 3.nesil 32GB ve iPod Nano ilk nesil 2 gb. İkisi de müzik çalar olduğu için ve şuanda isteseniz dahi ilk nesil iPod Nano bulamayacağınızı daha doğrusu onun yerine shuffle almanız gerektiğini düşündüğüm için yazımı sadece 3.Nesil Touch üzerine yazıcam.

    -----------------------------------

    iPod Touch 3.Nesil / 32GB

    Eğer müzik dinlemek istiyorsanız; trende, yolda, ders çalışırken müzik dinlemek sizin için önemliyse, sadece bu yüzden bu aleti almayın. Flac uzantıları desteklemiyor bu yüzden sadece müzik tutkunuz varsa bunu doya doya yaşayamazsınız. Onun dışında iTunes sizi tatmin etmiycektir, sadece müzik dinlerim isterseniz ilk 3 SYNC deneyiminizde tüm şarkılarınızı kaybedip Apple' a sövme ihtimailiniz bir hayli yüksek. Bunun önlemi ise iTunes içerisinde, iPod ile dosya aktarımını "Manual yap" a bir tik koymak. Genellikle çevremdeki tüm arkadaşlarım bir kez dahi olsun bu hatayı yaptılar ve tüm müzikleri silindi. iPod unuzda olan bir müzik iTunes' unuzda yoksa ve SYNC isterseniz, müzikleriniz uçar.

    Gel gelelim Nerdlere.. Mobil dünyaya yakınsanız ve istediğiniz en son çıkan herşeyi, ne olursa, kullanabilmek ise iPod Touch 3N. kesinlikle mükemmel bir cihaz. Bunun bence 2 asıl nedeni var. 

    İlki, teknolojisi. 

    iPod Touch 3.Nesil /32GB lar ile sıradan iPod Touchlar arasında yaklaşık 2 katı bir işlemci farkı bulunuyor. Apple ın aletin memorysini arttırırken işlemci gücünü de SADECE 32 ve 64 GB modellerinde arttırmış olduğu biliniyor. Böylece 3G ile 3Gs arasındaki işlemci gücü farkını ya da, 3Gs deneyimini 32 Gb, 64Gb Touchlarda kazanabiliyorsunuz. Gerçekten fark ediyor mu derseniz. Sizi bilmiyorum ama ben iki modeli de kullanma şansını elde ettim ve 2 kat işlemci gücü, her zaman farketti. Birde şöyle bir mevzu var, aldığınızın iPod Touch ' ın 3. nesil mi 2. nesil mi olduğuna karar veremezseniz, Seri Numarasının birkaç hanesindeki farklılığa bakarak öğrenebilirsiniz. Şuanda nereden bu basit işlemi yapabileceğiniz aklımda değil. Bunun yanında iPod Touch 3.Nesil almanız yerine kesinlikle üzerine yeterli parayı koyup ek işlemci gücü, kamera ve Retina Display in nimetlerini kaçırmamak için iPod Touch 4.Nesil almanızı öneririm. 

    İkincisi, farklı yazılım olanakları.

    Apple' ın Apple Store gibi bir hazinesi cihazla birlikte önünüze sunuluyor. Binlerce uygulama, FourSquare, Facebook, Twitter ından tutun Infinity Blades, CM 2011, Risk e kadar binlerce uygulamaya ulaşabiliyorsunuz. Programcılık ilginiz biraz varsa, ya da bu sizin için bir zorunluluksa her türlü dil için, sadece .Net ler yada JavaScript vs değil, Java sından Fortranına kadar cloud üzerinde program yazıp output alabilmenize yarayan programlar var. SSH programları ile linuxunuza bağlanıp, çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Teknik olarak bunlar mümkün ve benim de kullandığım, rahatlıkla yapılabilecek şeyler. Her 2 günde bazen çok daha sık bazı uygularınıza güncellemelerin geldiğini göreceksiniz, programlarınız son updateleri ile kendilerini daha kullanışlı hale getiricekler. Yolda yürürken DrıDıp sesiyle bir bakıcaksınız ki cihazınız aylar öncesinden girdiğiniz kablosuz bir interneti tekrar bulmuş, maillerinizi güncellemiş Facebook ta duvarınıza yorum yapan birini size otomatik gösteriyor. Bunlar güzel şeyler..

    Gel gelelim ki cihazımızın dahili bir mikrofonu yok. Bu da Skype ta arkadaşlarınızla çatır çatır konuşamayacaksınız bunun için mikrofon-kulaklık ikilisine ihtiyacınız var demek. Başta gelen kulaklık bozulmaya biraz müsait gibi. Eğer uyumlu birşey arıyorsanız rahatlıkla  70 TL+ cebinizden vermeniz gerekli. 

    ----------------------------------

    Kişisel Görüşlerim

    Apple size bu şekilde bir deneyim sunacak. Tüm uygulamalarınız ekranda 4*5 lik bir düzen içerisinde gözükücek. Hepsi kenarları oval karelere oturtturulmuş uygulama resimleri. Özgürsünüz gibi hissediyorsunuz, herşeyi yapabilirim. Ama yapamazsınız. Bu cihaz size o özgürlüğü vermez. Bundan sıradan bir kullanıcı şikayet etmeyecektir. Oyunları seven bir kullanıcı şikayet etmeyecektir çünkü cihaz stabil, birçok Android uygulamasının tersine indirdiğiniz bir oyunu indirirken ASLA bu oyun bende çalışır mı yada kasar mı diye düşünmenize gerek yok, kasmıycaktır. Sertifikalandırılma sistemi mükemmeldir ama gidip, cihazınızı kişiselleştiremezsiniz, simgeleri değiştiremez, home screen yapamazsınız. Tüm uygulamalarınız girmeden önce birbirinin aynısı görünür ve dizayn kokar. Ama bunun içine etmenize izin verilmez. 

    Eğer Apple ı uygulamaları yüzünden alıcaksanız dediğim gibi hiç iPhone a bulaşmayın. Gidip incecik iPod Touch 4. nesilinizi alın. Yanına da bir Android cep telefonu çekin. Androidin de IOS un da nimetlerinden faydalanırsınız. Aynı zamanda Androidin 3G Hotspot özelliğini devreye soktuğunuz her an iPod Touch ınız internete girmiş olur, emin olun çok rahattır ve cebinizde taşıyabileceğiniz -incecik- bir müzikçalarınız ve milyonlarca uygulamanız olmasını sağlar. 

     

     


    http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    kendi görüşüm..insanların apple ürünlerini sevmesinin bir nedeni hava atma duygusudur.yok canım ben hava atmak için kullanmıyorum diyebilirsiniz..fakat işin aslı böyle.çünkü yeni bir iphone cıktıgında herkes owww diyerekten bakıyor.buda bilinç altında iphone almalıyım diye bir his uyandırıyor.siz bunu hissetmiyor olabilirsiniz ama durum böyle.aksi taktirde bir iphone gördüğünüzde normal bir telefon gibi karşılardınız..

    başka bi konya gelecek olursak..apple malları güzeldir hoştur..ama apple da sevmediğim bişi var ki o da apple hicbir zaman müşterisini kazıklamaktan çekinmez.her zaman müştersine kazıgı sokar apple.örnek verecek olursak:

    apple bildiğiniz gibi çok büyük bir firma..derken iphone 1 yani ilk iphone cıkıyor.kamerası var.aaa bir bakıyorsunuz fotoraf cekebilior fakat video cekemior.hatırlayın o zamanlarda çıkan telefonların tamamı video çekebiliyordu..herkes saldırdı resmen iphone 1 e.simdi kisme yüzüne bakmaz.derken iphone 2 çıktı.aaa video cekebilior wwooww..kedinize gelin zaten her telefon cekebiliyordu..ne yaptık müşteriye bi kazıgı soktuk..1 alan 2 yide aldı.

    işin özeti ellerinde teknoloji var.hazırda bekletiyorlar 1. teknolojiyi satıp bu sefer 2.ye geçiyorlar.fakat 1.teknolojiyi satarken zaten ellerinde 2.teknolojide vardı.sadece karını arttırmak isitiyolar.müşterinin parası...hmmm kim takar ki? 


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

    kendi görüşüm..insanların apple ürünlerini sevmesinin bir nedeni hava atma duygusudur.yok canım ben hava atmak için kullanmıyorum diyebilirsiniz..fakat işin aslı böyle.çünkü yeni bir iphone cıktıgında herkes owww diyerekten bakıyor.buda bilinç altında iphone almalıyım diye bir his uyandırıyor.siz bunu hissetmiyor olabilirsiniz ama durum böyle.aksi taktirde bir iphone gördüğünüzde normal bir telefon gibi karşılardınız..

    başka bi konya gelecek olursak..apple malları güzeldir hoştur..ama apple da sevmediğim bişi var ki o da apple hicbir zaman müşterisini kazıklamaktan çekinmez.her zaman müştersine kazıgı sokar apple.örnek verecek olursak:

    apple bildiğiniz gibi çok büyük bir firma..derken iphone 1 yani ilk iphone cıkıyor.kamerası var.aaa bir bakıyorsunuz fotoraf cekebilior fakat video cekemior.hatırlayın o zamanlarda çıkan telefonların tamamı video çekebiliyordu..herkes saldırdı resmen iphone 1 e.simdi kisme yüzüne bakmaz.derken iphone 2 çıktı.aaa video cekebilior wwooww..kedinize gelin zaten her telefon cekebiliyordu..ne yaptık müşteriye bi kazıgı soktuk..1 alan 2 yide aldı.

    işin özeti ellerinde teknoloji var.hazırda bekletiyorlar 1. teknolojiyi satıp bu sefer 2.ye geçiyorlar.fakat 1.teknolojiyi satarken zaten ellerinde 2.teknolojide vardı.sadece karını arttırmak isitiyolar.müşterinin parası...hmmm kim takar ki? 


    -----------------------------
    Haklisin. Ama gercekten yurtdisindaki fiyatlardan aldiginda bi s2m fark etmiyor, iki senelik sozlesmeyle tel cok ucuzagelirken burdaki gibi ucuk tKsitler odemiyorsun. Iki sene sonra tel de eskiyor taahhudun de bitiyor, bi ust modele geciveriyorsun. Turkiyede hem ebene kadar sokuyorlar, hem de bahsettigin teknoloji kazigi girmis oluyor musterilere.. Ve imei kaydi olayi yasalarla desteklendigi icin, tuketici mahkemelerine itiraz edemiyormusuz..

    ...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    voltigore
    voltigore's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    İatkos ile mac os kullanıyorum.İphone 4 var.Annem iphone çıktığından beri kullanıyor.Sonra 3gs çıktı, sonra 4, şimdi 4s.İpad 2 var.Memnun.Zamanında android demiştim yok demişti.Ve kendisi bilim insanı.Eczacılık mezunu hücreler falan uğraşıyor.İlaçlar şunlar bunlar, işiyle ilgili bir sürü app var.Neyse kendime gelelim ;

     

    Öncelikle ipad2'nin ekran kalitesi mükemmel.Retina display süper ötesi olmuş.İpad alanında tek.Yani başka tabletler tutmayacak.İphone vs oluyor ama ipad vs şu anda imkanı yok.e-kitap derler ya tam o.HAtta dahası.İphone'un olsa, bilgisayarın olsa dahi ipad gerek.Pil'i 3-4 gün gidiyor.Mis gibi bir cihaz olmuş.

     

     

    Neden Apple ?

     

    Apple zaten başlı başına yenilikçi bir şirket.Ve ürünleri fazla değil.Yani dikkati dağılmıyor.Kendi donanımını üretiyor (yada ürettiriyor ki çinde donanım üreticilerini kendi montaj fabrikaların yakınına inşaa ettirecek kadar da titiz), kendi tasarımını, kendi yazılımını, kendi pazarlama stratejisini yapıyor.Kendi yaptıkları retail storelarda kendi adamlarınla kendileri satış yapıyor.Ve kendi satış destekleri var.Herşey kontrolleri altında.Buda daha stabil yazılım, daha kontroller iş demek.Bir şikayet olduğunda hemen haberleri oluyor, çözüyorlar...vs..

     

    Tasarım'a önem verişi beni cezbetti zaten.Tasarım mükemmelliyetçiliği var.İşleri basitleştirmek üzerine.Oturup bir tuşa, nasıl daha fazla ve daha kullanışlı fonksiyon ekleriz diye düşünüyorlar.İpod'da steve jobs ; eğer kullanıcı 3 tıktan (bilgisayardaki mantıkla) fazla hareketle istediğine giderse iptal edip, en fazla 3 tık istiyor.Bu kadarda basitleştirme yolunda.Kullanıcılar ilk 15 dakikada ürünün basit olup olmadığına karar verip iade ediyor yada kullanıyormuş.Bu yüzden basitleştirme istekleri mevcut.

     

    Herkes bmw ve mercedes diyor.Fakat benim seçimim ford fiesta veya audi'nin herhangi bir aracından yana.Çünkü tasarımı harika.Tasarımı harika olan bir şey, tsarıma bu kadar önem verilen (ayrıntılarla) bir şirket diğer şeyleride titizlikle yapar.Ki steve jobs mac os (arayüzünün ilk versiyonu) için scroll bar tam istediği gibi olmadı diye 6 ay boyunca mühendisler uğraşmış.O derece.

     

    Apple güven veriyor.Biliyorum ki herkesden önce yenilik gelecek.Yada herkesin yaptığı işi çok daha basit ve çok daha mantıklıca yapacak.Mantık kısmında süper yenilikler getiriyor.Ve eminim ki 10 sene böyle gidecek.Steve jobs öldü fakat bıraktığı sistem hemen bozulmayacak (belki daha sağlamlaşabilir bile hp gibi bir marka olabilir)

     

    Kısaca : ayrıntılara önem veriyor, yaptığı yenilikler herkese örnek olacak düzeyde, tasarımları harika, mantık kısmında basitlik getiriyorlar, enerjilerini boşa harcamıyorlar.Ve diğer herşey ürün, apple ise yaşam tarzı satıyor.Amerika ve avrupa müşteri memnuniyetinde 1 numara :) apple ürünlerinin hespi

     

    - iphone ;

     

    app : facebook, twitter, find iphone, viber, whatsapp, line, google, türkcell yedekleme, qr code, talking tom var.Fakat bir kaç uygulama öneren vardı bakıcam onlarada.Oyunlarda parking free var onu seviyorum daha 3 tane var ama oynamıyorum.

     

    Neden iphone ?

     

    Sadece şu bile yeter : her çıkan makinaya iPhone killer yani iphone'u tahtından edecek makina diyorlar ama öyle olmuyor.Demek ki iPhone hala bir numara.Fakat ilk çıkan teknoloji.Bir sürü özellik ilk iPhone'da çıktı.Sağlam işlere imza atıyorlar.İphone'u kullanmamın en büyük özelliği ise apple gücünün arkasında olması.Tek cep telefonu var ve onun üstünde uğraşıyorlar.40 model yok.Böylece enerjileri sabit.Sadce onu geliştirmeye çalışıyorlar.Daha kararlı, daha stabil, daha sağlam.

     

    - Mac Os ;

     

    Windows -> Linux -> Mac Os şeklinde giden bir öyküm var...

     

    Windows hiç bir zaman isteidğim gibi olmadı.Linux'u keşfettim herşey güzeldi aslında.PErformans, araçlar (ücretsiz hemde) bir sürü şey.Fakat birşey eksikti.Çözemedim.Ama windowstan daha memnundum devam ettim.Belki 15 kadar dağıtım denedim.Sonunda iatkos geçti elime.Bir kere denedim vuruldum.Hemen linux'taki eksiği anladım : tasarım  ! Son kullanıcı içind eğildi, kullanıcı dostu değildi, GUI'si ve temaları ne kadar fazla olursa olsun mükemmel olan yoktu.

     

    Mac Os'u önce deneme amaçlı kullandım (bi ton sürücü yok çünkü) fakat kullandıkça sevdim.Windows ve linux'a geri döndüm yapamadım.Şimdi mac yüklü sadece.İlk başta şaşırdım.Birşey vardı sistem o kadar güven veriyordu anlatamam.en olduğunu 2 günde çözdüm.Mevzu ; mouse imleci üstüne geldiğinde saçma sapan efektler yoktu.Klasörlerin kenarı (şu border kısmı) yoktu ve mükemmel bir izlenim veriyordu.HArika stilleri vardı.

     

    Karışık değildi.Sonra lion çıktı (iatkos l2).Yükledim.Daha mütiş.Launchpad mükemmel olmuş.Safari ve launchpad ikilisinde süper efektler mectur.App store'dan birşey yüklediğinde uçup, launchpad'e geliyor.Safari'den birşey yüklediğinde uçup arama kısmına gidiyor (youtube'dan liondaki efekte bakın, windowsta mevcut değil).Geleceği yine belirlemiş anlayacağınız.

     

    Sakin, güven, mutluluk, huzur gibi şeyleri veriyor."basitlik karmaşıklığın çözülmüş halidir" felsefesinin üstüne yoğunlaşmışlar.Her ürününde ve şirket felsefesinde olduğu gibi.Az ürün, az efekt, az menü vs (ki programlar launchpadde o kadar başka başlat donatılar falan yok).

     

    İnanılmaz süper.Tarif edilemez.iPhone'u takıyorum itunes, resim yakalama aracı ve xcode hemen bağlanıyor.Hiç birşey yapmama gerek yok.Lgolar, ayarlar xcode ile hazır.Süper.iPhone ve iPad simülatörü falan mevcut ..Fakat object-c lazım win8'de html5 ile windowsa uygulama yazılcak bununla nasıl başa çıkacaklar bakıcaz.

     

    ----

     

    Kısacası apple dünyası farklı.Diğerlerinde ürün, apple'da yaşam tarzı satın alıyorsun.Yeterince para kazandığımda macbook pro alıcam.Devamında eve iMac alıcam.Kaçarı yok.

     

    Bunun dışında insanlar apple'ı salaklar kullanıyor diyorlar ya ; kullanan öğrenciler olduğu kadar, master'ını yapmış yada doçent olan kişiler, 4-5 ülkeye ticaret yapanlar, ingilterede 4 dil bilip siyasal bilim okuyanlar, üst düzey yöneticiler falan mevcut.Bunu diyenlerin hepsi (apple'ı salaklar kullanır) liseli yada össye hazırlanan ellerinde başka cihaz tutanlar.

     

    Bu yüzden ; asla onlara takılmayın.Neyse tartışma çıkartmaya gerek yok.

     

    Konuyu halledeyim yazımı düzenleyeceğim, bir sürü şey olacak.Kaba taslak yazdım.


    -----------------------------

    ipad2 retina ekran demişssin ama değil. :) bende kullanıyorum yaklaşık 1 sene olacak.

    dediğin gibi apple ürünleri kaliteli ve piyasayı sarsarak giriyor bunun tek sebebi teknoloji değil: tasarım+reklam+sunum+destek

     

    linux kullanıyordum diyorsun, windows da eksik olarak ne görüpte linux e geçtiğini sorabilirmiyim? istediğini yapma özgürlüğümüydü?

    eğer cevap buysa bunu apple ürünlerinde jailbreak olmadan (olsada pek hissettirmiyor) yapmanın imkanı yok, fakat sen bunu tasarım-reklam-kullanılabilirlikten dolayı ikinci plana itmiş durumdasın. Aslında bir nevi windows kullanıyorsun :)

    Apple windows dan daha tekel ve kullanıcısını kendine mahküm eden bir şirket. Müşterilerimizde mac olsun, ipad olsun, ipod olsun, apple tv olsun... diyip teknolojilerini ona göre design ediyorlar.

    Fakat ben aldığım bir cihazı özelleştiremeyeceksem sıkılmam kaçınılmaz değil mi?

    Apple ın fark attığı noktalar dersek: yazılım stabilitesi+uygulamaların kalitesi+destek (ürününün arkasında durma, bundan  dolayı fiyatları düşmüyor, 2.elde bile)

    Mesela Ipad2 aldığımda uygulamalara aşık olmuştum cidden. Müzik uygulamaları mükemmel ötesi. Ne yazakki diğer mobil cihazlarda bu tip uygulamalar  bulunmuyor bulunsada sarımsaksız cacık kıvamında.

    Ayrıca iphone rakip olarak hep android i gösteriyorlar ama aslında rakip olarak arkadan gelen ses Windows Phone olacak çünkü Microsoft Apple stratejisini izliyor. Kullanıcılarını tamamen kendine bağlayacak, özelleştirmeyi 0 a yaklaştırarak kullanıcı hatalarını daha yapmadan engellemek için uğraşıyorlar.

    Bu cihazları kullanıp, "hiç takılmıyor, restart atmıyor, çökmüyor" diyebilmemizin tek nedeni özelleştirme yapılamıyor olması. :) Senin stabil halde çalışan bir şeye müdahalen olmazsa tabi uygulama çökmez.ü

    Son olarak;

    Kız arkadaşımda iphone 4 var, bende ipad2 ve Samsung Galaxy S2. Bilgisayarıma ise Windows 7 Ultimate ve Windows Server 2008R2

    Ne kadar apple ürünlerini sevsemde beni sıktığını söyleyebilirim. Özellikle Galaxy i aldıktan sonra ipad 2 yi sadece müzik uygulamaları ve bilgisayarımı açmadığımda film-dizi izlemek için kullanıyorum.

    Kız arkadaşım benim Galaxy yi gördüğünde (widgetlar, özelleştirme, efektler, launcher...vs) benim telefonumda niye yok diye hep soruyor hueuhue :) Apple farkı diyorum bende, "max quality without customizaton." heuheuhu

    Bu arada amacım çomak sokmak değil sadece kişisel görüşlerim. 

    Ipad3 çıksın ipad2 yi satıp alacağım çünkü adamlar işlerini iyi yapıyorlar :) ama bir tanede Asus Transformers almak lazım deli alet :)

     

     

     

     

     

     


    Geyik Candır :]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2007
    Erkek

    takipteyim.

    rome tarafından 11/Ağu/12 13:02 tarihinde düzenlenmiştir

    Romedir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2007
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    Acikcasi apple i sevmeyenlerin %70 inin ulasamadigi icin sevmedigini dusunuyorum Bu adamlar hayatinda 1 kez ferrari kullanmadan param oldugunda ferrari alirim ada 2 gun linux kullanmadan berbat diyen insanlar Apple ozellestirilemiyormus. Windows kullanirken soyleyen insanlar. Soylediklerinizi isteseydiniz linux killanirdiniz ? Windowsla linux arasindaki farki merak etmis arkadasin biri. Profilime gir linux altinda yazdiklarima bak. Goreceksin Ben neden mac ve ios kullaniyorum ? Istedigim hersey var. ozellestirmeme gerek kalmiyor cunku tasarimi harika. Android gui si gibi boktan degil bu yuzden guzellestirmek icin 40 takla atip bak ozgurluk ve alternatif dememe ihtiyah yok. Amma dis bilemissiniz apple a konunun icine siictiniz resmen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    zumsuk o koydugun capslerde yakından bakınca windows da görüntü kalitsinin çok daha iyi oldugunu görüyoruz 

    büyük ihtimal ile o dizi  riplenmiş avi (400-700mb civarında)

    windows daki underworld videosu ise HD :)

     

    görünümü kastediyorsan köşelerin olmaması tabiki daha iyi. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mayıs/2009
    Erkek

    iphoneların en kötü yanı vıcık vıcık elim yağlıyken mesaj yazamıyorum ama 6600 ile yardırıyorum patatesin içinde yazsam np


    "
Toplam Hit: 7221 Toplam Mesaj: 67