Apple Macbook Pro Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı

Apple'ın sitesinde şöyle bir ibare var .Fanla ilgili

Yüksek%20Verimli%20Fanlar

Asimetrik pervane kanatları, arka ve yan taraftaki hava kanallarıyla birlikte bilgisayarın hava dolaşımını maksimuma çıkarırken sesin de azalmasını sağlar.

new imac 27 inch al

masaüstü düşünmüyorum hocam bide i5 oluyor onlar beni i7den aşşağısı kesmez bundan sonra 2 yıldır acı çekiyorum laptoptan :D

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı

Asimetrik pervane kanatları, arka ve yan taraftaki hava kanallarıyla birlikte bilgisayarın hava dolaşımını maksimuma çıkarırken sesin de azalmasını sağlar.

new imac 27 inch al

masaüstü düşünmüyorum hocam bide i5 oluyor onlar beni i7den aşşağısı kesmez bundan sonra 2 yıldır acı çekiyorum laptoptan :D

i7 hacım.

http://www.akakce.com/bilgisayar-masaustu/en-ucuz-apple-imac-z0msfd-fiyati,1065144.html

Ekran Kartı : Nvidia GTX 675M 1GB DDR5

PanxeR tarafından 03/Ağu/13 08:09 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı

new imac 27 inch al

i7 hacım.

http://www.akakce.com/bilgisayar-masaustu/en-ucuz-apple-imac-z0msfd-fiyati,1065144.html

Hocam ne bileyim üniversiteye gidiyorum gezicem sürekli laptop daha mantıklı geliyor bana

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı

new imac 27 inch al

i7 hacım.

Hocam ne bileyim üniversiteye gidiyorum gezicem sürekli laptop daha mantıklı geliyor bana

hoca gta 4 -5 felan onlarda performans beklemeyeceksen , online oyun kasacaktan tamam git ekran kartı olan bir pro al.

Ama yok abi sorun çıkartmasın her oyunu full de oynayayım , battle field 4 , call of duty son grafikler gta 4-5 diyorsan oyun bilgisayarı alacaksın elin mahkum.

FIFA , Pes , online oyunlar sorun cıkmaz ama fazlasını bekleme.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı

new imac 27 inch al

i7 hacım.

hoca gta 4 -5 felan onlarda performans beklemeyeceksen , online oyun kasacaktan tamam git ekran kartı olan bir pro al.

Ama yok abi sorun çıkartmasın her oyunu full de oynayayım , battle field 4 , call of duty son grafikler gta 4-5 diyorsan oyun bilgisayarı alacaksın elin mahkum.

FIFA , Pes , online oyunlar sorun cıkmaz ama fazlasını bekleme.

Peki imacta sorunsuz hepsini oynarmıyım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

adam koyde kullanmak icin ferrari aliyor :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

İmkanım var alıyorum hacı Allah aşkına her apple alan tasarım harikası şeyler çıkarıyor sanki evet ben facede takılmak için oyun oynamak için apple alıcam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

İmkanım var alıyorum hacı Allah aşkına her apple alan tasarım harikası şeyler çıkarıyor sanki evet ben facede takılmak için oyun oynamak için apple alıcam.

allah daha cok versin

edit: madem elestiriye bozulup atar yapican, para benim deil mimuhabbeti yapacan ne diye konu aciyon amk

mataramasuko tarafından 03/Ağu/13 13:17 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

köyle o yollarda ferrari kullanılmaz hocam , araba gitmez yani adam ondan öyle diyor.

Seçim ortada, öğrenci isen imac mı taşıyaacksın yanında? 

olay belli , oyun için niye yüksek performans bir laptop almıyorsun ki ?

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-n56vz-s4283h-fiyati,955779.html

Asus N56VZ-S4283H Özellikleri

İşlemci Türü: Intel Core i7, İşlemci Hızı: 2.40 GHz, Ekran Kartı: NVIDIA, Ekran Kartı Tipi: Harici, Ekran Kartı Modeli: Nvidia GT650M, Ekran Kartı Hafızası: 4 GB, Ekran Boyutu: 15.6", Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080, Sabit Disk: 1 TB, Bellek: 16 GB, İşletim Sistemi: Win 8

----

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-msi-ge60-0nd-412tr-fiyati,966905.html

MSI GE60 0ND-412TR Özellikleri

İşlemci Türü: Intel Core i7, İşlemci Hızı: 2.40 GHz, Ekran Kartı: NVIDIA, Ekran Kartı Tipi: Harici, Ekran Kartı Modeli: Nvidia GTX660M, Ekran Kartı Hafızası: 2 GB, Ekran Boyutu: 15.6", Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080, Sabit Disk: 750 GB, Bellek: 8 GB, İşletim Sistemi: Free Dos

-------------

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-msi-gt70-superraid0-dragon-edition-0ne-1078tr-fiyati,1092405.html

MSI GT70 SuperRaid0 Dragon Edition 0NE-1078TR Özellikleri

İşlemci Türü: Intel Core i7, İşlemci Hızı: 2.40 GHz, Ekran Kartı: NVIDIA, Ekran Kartı Tipi: Harici, Ekran Kartı Modeli: Nvidia GTX680M, Ekran Kartı Hafızası: 4 GB, Ekran Boyutu: 17.3", Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080, Sabit Disk: 750 GB, İşletim Sistemi: Win 8

-----------------

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-g75vx-cv056h-fiyati,945568.html

Asus G75VX-CV056H Özellikleri

İşlemci Türü: Intel Core i7, İşlemci Hızı: 2.40 GHz, Ekran Kartı: NVIDIA, Ekran Kartı Tipi: Harici, Ekran Kartı Modeli: Nvidia GTX670M, Ekran Kartı Hafızası: 3 GB, Ekran Boyutu: 17.3", Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080, Sabit Disk: 750 GB, Bellek: 16 GB, İşletim Sistemi: Win 8

Şimdi sen bu makinalar ile alcağın performansı bir mac den bekleme , konsol ile yarışır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Bırak hocam. Ne apple ıymış. Hiç bir halt yok. Tüm ürünlerini kullanıyorum. Git o paraya çok daha güzel laptoplar var. Onlardan al. Marjinalliğin içine edeyim.

...
Toplam Hit: 10659 Toplam Mesaj: 75