Apple Macbook Pro Hakkında
-
Ccaglayan bunu yazdıGenki bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
sakın macbook alıp windows yüklicem deme makinaya yazık edersin ve hangi oyunları oynuyorsun bilmiyorum ama bazı oyunların mac desteği yok bunu göz önünde bulundur bu arada oyun canavarı istiyosan samsungun 7 serisi gamer laptopları var arkadaşa aldık 2 ay önce alet bildiğin masaüstü performansında 3bin tl civarında vatanda bulabilirsin önerim onu alman çünkü macler oyun için çıkmıyor daha çok grafik tasarım vs. için uygundur.
http://scenartech.com/samsung-series-7-gamer-laptop-for-gamers/
Şu yazık edersin kısmını açıklarmısın bize ? niçin yazık oluyor
Çünkü alete windows yükleyince mallaşıyor denedik gördük mac sürümünde cayır cayır çalıştırdığı oyunu windows 7 ye yükledik oyunda inanılmaz kasmalar oldu ondan yazık edersin dedim mac alıyorsan mac os dan başka bişi kullanılmamalıdır. Haa illa windows yüklicem dersen git asus al samsung al dell al monster al çünkü mac ler windowsda stabil değil normal olarak
Hocam mesela şuan pes fifa menajerlik call of duty need for speed veya online oyunlar (silkroad,metin2,knight) gibi oyunların applr sürümü yokmu
-
Lostgun bunu yazdıCcaglayan bunu yazdıGenki bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
sakın macbook alıp windows yüklicem deme makinaya yazık edersin ve hangi oyunları oynuyorsun bilmiyorum ama bazı oyunların mac desteği yok bunu göz önünde bulundur bu arada oyun canavarı istiyosan samsungun 7 serisi gamer laptopları var arkadaşa aldık 2 ay önce alet bildiğin masaüstü performansında 3bin tl civarında vatanda bulabilirsin önerim onu alman çünkü macler oyun için çıkmıyor daha çok grafik tasarım vs. için uygundur.
http://scenartech.com/samsung-series-7-gamer-laptop-for-gamers/
Şu yazık edersin kısmını açıklarmısın bize ? niçin yazık oluyor
Çünkü alete windows yükleyince mallaşıyor denedik gördük mac sürümünde cayır cayır çalıştırdığı oyunu windows 7 ye yükledik oyunda inanılmaz kasmalar oldu ondan yazık edersin dedim mac alıyorsan mac os dan başka bişi kullanılmamalıdır. Haa illa windows yüklicem dersen git asus al samsung al dell al monster al çünkü mac ler windowsda stabil değil normal olarak
Hocam mesela şuan pes fifa menajerlik call of duty need for speed veya online oyunlar (silkroad,metin2,knight) gibi oyunların applr sürümü yokmu
pek oyun oynamadığım için hepsi var mı yok mu bilmiyorumda, fm13 oynuyorum macbook ta.. satın aldığım dvd ile pc ye de mac e de kurulum yapılıyo
-
http://m.youtube.com/watch?v=x2aOel1baQk
-
dell'in xps modelleri var onlara bi bak derim.
-
MbK bunu yazdı
dell'in xps modelleri var onlara bi bak derim.
haklısın :)
-
Hocam bak herkes söylemiş bende söyleyeyim Oyun için macbook alınmaz. Kesin ve net. Alacaksan Monster serisi bir notebook al ya da masaüstü al
-
DrKill bunu yazdı
Hocam bak herkes söylemiş bende söyleyeyim Oyun için macbook alınmaz. Kesin ve net. Alacaksan Monster serisi bir notebook al ya da masaüstü al
Hocam daha öncede dediğim gibi günde 8-10 saat bilgisayar oyunu oynayan bir insan değilin ağır oyunları daha çok play stationda oynuyorum play station 4 ön siparişide verdim benim mac book da oyun oynayacağım dediğimden kastım online oyunlar menajerlik falan yani.
Apple almamın sebebide laptoplardan çok çektim kaliteli bir şey istiyorum artık birde iphone kullandığım için çok uyumlu olucak telefonla diye düşünüyorum.
-
paran varsa al, yoksa git ssdli başka bir modele yönel
-
Lostgun bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Hocam daha öncede dediğim gibi günde 8-10 saat bilgisayar oyunu oynayan bir insan değilin ağır oyunları daha çok play stationda oynuyorum play station 4 ön siparişide verdim benim mac book da oyun oynayacağım dediğimden kastım online oyunlar menajerlik falan yani.
Apple almamın sebebide laptoplardan çok çektim kaliteli bir şey istiyorum artık birde iphone kullandığım için çok uyumlu olucak telefonla diye düşünüyorum.
Hocam o zaman windows kuracaksan kesinlikle alma apple. Çöpe atılmış paradan başka birşey olmaz. Piyasada bir sürü windows serisi bilgisayar var onlara yönel. Yok illa ben alacağım windows da kuracağım diyorsa zaten bize bu soruyu sormanın manası yok.
Kaliteli dizüstü istiyorsan DELL demiş bir arkadaş çok doğru söylemiş.
Birde şunu söyleyeyim oyun oynarken ısınmayacak laptop öyle kolayk olay yoktur. Oyun bu ekran kartını zorluyor. Laptoplar oyun aleti değil ne olursa olsun.
DrKill tarafından 04/Ağu/13 16:32 tarihinde düzenlenmiştir -
macbook pro kullanıyorum bilgisayarın özellikleri i7 4 çekirdek falan filan mükemmel bir cihaz. hayatta oyun için apple alma! onun yerine masaüstü al laptop istersen ahanda bunlardan birini al
http://www.msi.com/product/nb/#/?sk=Gaming%20Series