Apple Macbook Pro Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı
    Genki bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı

sakın macbook alıp windows yüklicem deme makinaya yazık edersin ve hangi oyunları oynuyorsun bilmiyorum ama bazı oyunların mac desteği yok bunu göz önünde bulundur bu arada oyun canavarı istiyosan samsungun 7 serisi gamer laptopları var arkadaşa aldık 2 ay önce alet bildiğin masaüstü performansında 3bin tl civarında vatanda bulabilirsin önerim onu alman çünkü macler oyun için çıkmıyor daha çok grafik tasarım vs. için uygundur.

http://scenartech.com/samsung-series-7-gamer-laptop-for-gamers/

Şu yazık edersin kısmını açıklarmısın bize ? niçin yazık oluyor

Çünkü alete windows yükleyince mallaşıyor denedik gördük mac sürümünde cayır cayır çalıştırdığı oyunu windows 7 ye yükledik oyunda inanılmaz kasmalar oldu ondan yazık edersin dedim mac alıyorsan mac os dan başka bişi kullanılmamalıdır. Haa illa windows yüklicem dersen git asus al samsung al dell al monster al çünkü mac ler windowsda stabil değil normal olarak 

Hocam mesela şuan pes fifa menajerlik call of duty need for speed veya online oyunlar (silkroad,metin2,knight) gibi oyunların applr sürümü yokmu

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı
    Genki bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı

sakın macbook alıp windows yüklicem deme makinaya yazık edersin ve hangi oyunları oynuyorsun bilmiyorum ama bazı oyunların mac desteği yok bunu göz önünde bulundur bu arada oyun canavarı istiyosan samsungun 7 serisi gamer laptopları var arkadaşa aldık 2 ay önce alet bildiğin masaüstü performansında 3bin tl civarında vatanda bulabilirsin önerim onu alman çünkü macler oyun için çıkmıyor daha çok grafik tasarım vs. için uygundur.

http://scenartech.com/samsung-series-7-gamer-laptop-for-gamers/

Şu yazık edersin kısmını açıklarmısın bize ? niçin yazık oluyor

Çünkü alete windows yükleyince mallaşıyor denedik gördük mac sürümünde cayır cayır çalıştırdığı oyunu windows 7 ye yükledik oyunda inanılmaz kasmalar oldu ondan yazık edersin dedim mac alıyorsan mac os dan başka bişi kullanılmamalıdır. Haa illa windows yüklicem dersen git asus al samsung al dell al monster al çünkü mac ler windowsda stabil değil normal olarak 

Hocam mesela şuan pes fifa menajerlik call of duty need for speed veya online oyunlar (silkroad,metin2,knight) gibi oyunların applr sürümü yokmu

pek oyun oynamadığım için hepsi var mı yok mu bilmiyorumda, fm13 oynuyorum macbook ta.. satın aldığım dvd ile pc ye de mac e de kurulum yapılıyo

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

http://m.youtube.com/watch?v=x2aOel1baQk

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

dell'in xps modelleri var onlara bi bak derim.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

dell'in xps modelleri var onlara bi bak derim.

haklısın :)

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam bak herkes söylemiş bende söyleyeyim Oyun için macbook alınmaz. Kesin ve net. Alacaksan Monster serisi bir notebook al ya da masaüstü al

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Hocam bak herkes söylemiş bende söyleyeyim Oyun için macbook alınmaz. Kesin ve net. Alacaksan Monster serisi bir notebook al ya da masaüstü al

Hocam daha öncede dediğim gibi günde 8-10 saat bilgisayar oyunu oynayan bir insan değilin ağır oyunları daha çok play stationda oynuyorum play station 4 ön siparişide verdim benim mac book da oyun oynayacağım dediğimden kastım online oyunlar menajerlik falan yani.

Apple almamın sebebide laptoplardan çok çektim kaliteli bir şey istiyorum artık birde iphone kullandığım için çok uyumlu olucak telefonla diye düşünüyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

paran varsa al, yoksa git ssdli başka bir modele yönel

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Hocam daha öncede dediğim gibi günde 8-10 saat bilgisayar oyunu oynayan bir insan değilin ağır oyunları daha çok play stationda oynuyorum play station 4 ön siparişide verdim benim mac book da oyun oynayacağım dediğimden kastım online oyunlar menajerlik falan yani.

Apple almamın sebebide laptoplardan çok çektim kaliteli bir şey istiyorum artık birde iphone kullandığım için çok uyumlu olucak telefonla diye düşünüyorum.

Hocam o zaman windows kuracaksan kesinlikle alma apple. Çöpe atılmış paradan başka birşey olmaz. Piyasada bir sürü windows serisi bilgisayar var onlara yönel. Yok illa ben alacağım windows da kuracağım diyorsa zaten bize bu soruyu sormanın manası yok.

Kaliteli dizüstü istiyorsan DELL demiş bir arkadaş çok doğru söylemiş.

Birde şunu söyleyeyim oyun oynarken ısınmayacak laptop öyle kolayk olay yoktur. Oyun bu ekran kartını zorluyor. Laptoplar oyun aleti değil ne olursa olsun.

DrKill tarafından 04/Ağu/13 16:32 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Perihelion
    Perihelion's avatar
    Erkek

macbook pro kullanıyorum bilgisayarın özellikleri i7 4 çekirdek falan filan mükemmel bir cihaz. hayatta oyun için apple alma! onun yerine masaüstü al laptop istersen ahanda bunlardan birini al

http://www.msi.com/product/nb/#/?sk=Gaming%20Series

Toplam Hit: 10657 Toplam Mesaj: 75