Apple Macbook Pro Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Bırak hocam. Ne apple ıymış. Hiç bir halt yok. Tüm ürünlerini kullanıyorum. Git o paraya çok daha güzel laptoplar var. Onlardan al. Marjinalliğin içine edeyim.

Neden kullanıyorsun hocam ozaman 😄

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    Lostgun bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

Bırak hocam. Ne apple ıymış. Hiç bir halt yok. Tüm ürünlerini kullanıyorum. Git o paraya çok daha güzel laptoplar var. Onlardan al. Marjinalliğin içine edeyim.

Açıkcası işim için kullanıyorum. Toplantılarda masaya MacBook Pro çıkartınca karşı tarafın sana olan bakış açısı, konuşması hissedilebilir bir şekilde değişiyor.

Fakat eğer bu tür bir gösteriş için almıycaksan hiç gerek yok bence. Gösteriş için de o kadar para verilmez. Zaten bu saatten sonra apple dan bir çöp bile almıycam.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

adam koyde kullanmak icin ferrari aliyor :)

İmkanım var alıyorum hacı Allah aşkına her apple alan tasarım harikası şeyler çıkarıyor sanki evet ben facede takılmak için oyun oynamak için apple alıcam.

allah daha cok versin

edit: madem elestiriye bozulup atar yapican, para benim deil mimuhabbeti yapacan ne diye konu aciyon amk

aynen ha hacı şimdi baktım adamın kullandığı salata m ö bi makina para mühim değil imkan var yazmış madem var nie o makinayla sürünüon hocam :)))

bu arada son zamanlarda çıkan oyunları rahat rahat oynayabilmen için en azından şöyle bi kart olması gerekio :)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130918

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

adam koyde kullanmak icin ferrari aliyor :)

İmkanım var alıyorum hacı Allah aşkına her apple alan tasarım harikası şeyler çıkarıyor sanki evet ben facede takılmak için oyun oynamak için apple alıcam.

allah daha cok versin

edit: madem elestiriye bozulup atar yapican, para benim deil mimuhabbeti yapacan ne diye konu aciyon amk

aynen ha hacı şimdi baktım adamın kullandığı salata m ö bi makina para mühim değil imkan var yazmış madem var nie o makinayla sürünüon hocam :)))

bu arada son zamanlarda çıkan oyunları rahat rahat oynayabilmen için en azından şöyle bi kart olması gerekio :)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130918

Üniversiteye geçmeyi bekledim hocam ondan.😄

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

ne oldu neler oldu bilmiyorum ama samsung, acer, asus ve lg macbook tasarımından yapıyorlar.

LG'nin, macbook pro ekranlarını ve kasasının tasarımını yaptığını duydum. Apple, sanırım bunun için bir telif gibi ödeme alıp benzerinin üretilmesine izin verdi tüm markalar macbook tasarımıyla üretiyor artık. 

yanlışsam düzeltin.

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

ne oldu neler oldu bilmiyorum ama samsung, acer, asus ve lg macbook tasarımından yapıyorlar.

LG'nin, macbook pro ekranlarını ve kasasının tasarımını yaptığını duydum. Apple, sanırım bunun için bir telif gibi ödeme alıp benzerinin üretilmesine izin verdi tüm markalar macbook tasarımıyla üretiyor artık. 

yanlışsam düzeltin.

O ısırılmış elmanında bir havası bir şekli var hocam kaliteli mal yani bir de benim bu bilgisayarı istememin sebebi iphone kullanıyor olmam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Castaway bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

Açıkcası işim için kullanıyorum. Toplantılarda masaya MacBook Pro çıkartınca karşı tarafın sana olan bakış açısı, konuşması hissedilebilir bir şekilde değişiyor.

Fakat eğer bu tür bir gösteriş için almıycaksan hiç gerek yok bence. Gösteriş için de o kadar para verilmez. Zaten bu saatten sonra apple dan bir çöp bile almıycam.

Lostgun:O ısırılmış elmanında bir havası bir şekli var hocam kaliteli mal yani bir de benim bu bilgisayarı istememin sebebi iphone kullanıyor olmam.

nasil yani beyler  ? Simdi ben 2004 yapimi IBM mali celeronlu xpli trackpadli laptopimi cikarsam adam yerine konulmazmiyim.

Karsi taraf sizle mi is yapiyor yoksa siz oturuyonuz bilgisayar mi is yapiyor ? Anlamadim olayi.

Bence sen zaten kafaya koymussun murid kardesim.Bilgisayarin sana getirilerini hesaplamissin,hatta havasini bile.Bence al derim.

cordelian tarafından 04/Ağu/13 05:52 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı

sakın macbook alıp windows yüklicem deme makinaya yazık edersin ve hangi oyunları oynuyorsun bilmiyorum ama bazı oyunların mac desteği yok bunu göz önünde bulundur bu arada oyun canavarı istiyosan samsungun 7 serisi gamer laptopları var arkadaşa aldık 2 ay önce alet bildiğin masaüstü performansında 3bin tl civarında vatanda bulabilirsin önerim onu alman çünkü macler oyun için çıkmıyor daha çok grafik tasarım vs. için uygundur.

http://scenartech.com/samsung-series-7-gamer-laptop-for-gamers/

Şu yazık edersin kısmını açıklarmısın bize ? niçin yazık oluyor

Çünkü alete windows yükleyince mallaşıyor denedik gördük mac sürümünde cayır cayır çalıştırdığı oyunu windows 7 ye yükledik oyunda inanılmaz kasmalar oldu ondan yazık edersin dedim mac alıyorsan mac os dan başka bişi kullanılmamalıdır. Haa illa windows yüklicem dersen git asus al samsung al dell al monster al çünkü mac ler windowsda stabil değil normal olarak 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı
    Genki bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı

sakın macbook alıp windows yüklicem deme makinaya yazık edersin ve hangi oyunları oynuyorsun bilmiyorum ama bazı oyunların mac desteği yok bunu göz önünde bulundur bu arada oyun canavarı istiyosan samsungun 7 serisi gamer laptopları var arkadaşa aldık 2 ay önce alet bildiğin masaüstü performansında 3bin tl civarında vatanda bulabilirsin önerim onu alman çünkü macler oyun için çıkmıyor daha çok grafik tasarım vs. için uygundur.

http://scenartech.com/samsung-series-7-gamer-laptop-for-gamers/

Şu yazık edersin kısmını açıklarmısın bize ? niçin yazık oluyor

Çünkü alete windows yükleyince mallaşıyor denedik gördük mac sürümünde cayır cayır çalıştırdığı oyunu windows 7 ye yükledik oyunda inanılmaz kasmalar oldu ondan yazık edersin dedim mac alıyorsan mac os dan başka bişi kullanılmamalıdır. Haa illa windows yüklicem dersen git asus al samsung al dell al monster al çünkü mac ler windowsda stabil değil normal olarak 

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 10665 Toplam Mesaj: 75