Apple Macbook Pro Hakkında
-
Macde ne bulduklarını hala anlayabilmiş değilim ya.
Macbook air ince olduğu için güzel eyvallah, iphone da güvenli kolay ve pratik olduğu için severek kullanıyorum.
Ama mac book proi O paraya hayvan gibi desktop PC alıp bir de ona heryerden uzaktan bağlanmak için ucuz hafif laptop alıyorum.
Daha ekonomik, daha hızlı , daha kolay upgrade edilebilen bi alet oluyor. 10 tane de disk takılı üzerinde.
HolyOne tarafından 07/Ağu/13 18:13 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
O paraya hayvan gibi desktop PC alıp bir de ona heryerden uzaktan bağlanmak için ucuz hafif laptop alıyorum.
Daha ekonomik, daha hızlı , daha kolay upgrade edilebilen bi alet oluyor. 10 tane de disk takılı üzerinde.
macte desktop ve laptopda bulamadiklarini buluyorlar seyh
-
HolyOne bunu yazdı
Macbook air ince olduğu için güzel eyvallah, iphone da güvenli kolay ve pratik olduğu için severek kullanıyorum.
Ama mac book proi O paraya hayvan gibi desktop PC alıp bir de ona heryerden uzaktan bağlanmak için ucuz hafif laptop alıyorum.
daha ekonomik ama daha hızlı değil. Microsoft saçmalığı bilgisayarın kendi kendine yavaşlaması durduk yere donmalar. Nefret ediyorum.
Linux da da mac gibi destek yok uygulama yazılım yok. Varda yok işte sen anla.
Uygunundan macbook pro yada air + konsol dertsiz yaşam. 4 TB Harici HDD 400 TL doldurur arşivlersin istersen senin yaptıgın gibi masa üstü yapar ucuz yada pahalı yollu uzaktan bağlanırsın.
Samsung un , dell in ucuz malzeme kalitesinden gına geldi. Yeter artık demek istiyorum. Oyunlardada sorun yaşamak istemiyorum artık.
PanxeR tarafından 07/Ağu/13 18:20 tarihinde düzenlenmiştir -
uzun süre windows ardından linux son olarak da mac te çalışan biri olarak. en rahat ettiğim işletim sistemi linux tu lakin ne windows ne linux, mac in sahip olduğu hıza ve stabiliteye sahip değil. mac kullandıktan sonra windows yıllardır bu işi nasıl becerememiş daha iyi görebiliyorsun. makina her yönüyle mobilite ve performans için tasarlanmış. ne hata veriyor ne donup kalıyor ne başka bişey. makinayı limitlerine kadar zorluyorum bana mısın demiyor. bunun dışındaher işini kolaylıkla halledebileceğin bir touchpad'i var ki bambaşka. kesinlikle piyasadaki en iyi makinalar.