Araba Alacağım, Tavsiyeye İhtiyacım Var
-
polo
-
ne ayak lan herkes de bir polo sevdası. mitsubishi al bence gti. allah gibi araba.
-
hoca 10 liraya cok sağlam araştırman lazım çünkü 10 liralık aracın muhtemelen km'si fırlamş olacak ve öyle çok iyi marka seçme şıkkında olmayacak , bi anlık hevesle uçmamanı öneririm .
araç olarakta eski kasa dizel golf mk1 lerden bulabilirsen temiz al , ama çok sağlam motor bulman lazım bulursanda araç zaten inanılmaz az yakıyo ( arkadaş basa basa küçük çekmeceden rivaya 20 kuruşla geliyo )
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------ne ayak lan herkes de bir polo sevdası. mitsubishi al bence gti. allah gibi araba.
-----------------------------Mistubishi olarak ne önerirsin?
-
Şuan piyasa öyle bir duruma geldi ki 10 liraya doğan vermiyolar :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Şuan piyasa öyle bir duruma geldi ki 10 liraya doğan vermiyolar :D
-----------------------------:))) Piyasadan haberin yok heraldee
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------ne ayak lan herkes de bir polo sevdası. mitsubishi al bence gti. allah gibi araba.
-----------------------------Allah gibi arabayı bi açıklar mısın hocam :D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------o zaman bende birşey sorayım bu konu altından hocam umarım kızmazsın (:
bu sene memlekete dönüş yapacağım ya nasip ; ilk tercihim sana sunulan seçenekleri kullanmak olacak.
polo palio vs.
ikinci tercihim kesinlikle ( 3 - 4 yıl sonra ) ;
2002 model 3 16 ti COMPACT M PAKET
bmw'ler için ne diyorsunuz ?
pahalı ve yakıtı sömüren araçlar bildiğimiz üzere bu 316 ti'lerin parçaları vs bakımları yani kısacası astarı yüzünü geçer mi hep ?
-----------------------------ikiside çok çirkin la
-
BosnaK bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Şuan piyasa öyle bir duruma geldi ki 10 liraya doğan vermiyolar :D
-----------------------------Valla hocam sahibinden pek takip etmiyorum bmw ve 106gti'lar dışında.
Ama Bursa'da sürekli araba pazarını dolaşıyorum.
Şuan doğanlar falan 11-12 arası fiyat yazıyorlar :D Neye göre yazıyorlar bende anlamadım :p
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------BosnaK bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Valla hocam sahibinden pek takip etmiyorum bmw ve 106gti'lar dışında.
Ama Bursa'da sürekli araba pazarını dolaşıyorum.
Şuan doğanlar falan 11-12 arası fiyat yazıyorlar :D Neye göre yazıyorlar bende anlamadım :p
-----------------------------Her keseye araç var bence...