Araba Alacağım, Tavsiyeye İhtiyacım Var
-
Tüplü hyundai getz veya atos falan al.Bu arabalar az yakar hem de parçası ucuzdur.1,6 motor aldığın araba tüpte çok yakar.Polonun motor fanı bile 500 tldir. Aynı fan Tofaşta falan 50 tl. Ayrıca otomobil bir aile parası yer haberin olsun :-)
-
hocam amcamın 2000 model polosu var 1,4
arabayı görsen 2000 model demezsin o derece iyi bakıldı arabaya suanki arabalara taş çıkarır derecede
boyasından tut jantlara kadar herşey orjinal ilk sayfada dediğim gibi polo tavsiye ederim sağlam arabalardır tek bi kötü yanı var işte parçaları çok pahalı -
2001 yılında istanbul da iken bi ustayla yolda gidiyoruz amcaoğlumla beraberiz.3 kişi arabada tem de giderken reno concordun direksiyon simidini çıkardı biz telaşlandık usta başladı anlatmaya at arabasından araba yaparsan böyle olur diye.biz güldük devam etti; arabayı almanlar keşfetti konfor verdi pahalandı japonlar keşfetti herkes arabaya bindi ustalar çükünü gevdi amerikalılar keşfetti anamızı becerdiler yarıldık gülmekten.bu lafı hiç bi zaman unutmam o usta altın gibi özetledi.Parana acımıyorsan konfor herşeydir diyorsan alman arabaları orda traş makinası gibi.yok abi ben arabayı bir kere alırım ömür boyu kullanırım ekonomiyi tavan yaptırırım sanayiye gitmem dersen ahanda japon arabaları.yok kalıbıma sığmaz boyumla aynı olmalı dersen bir beden fazla amerikan otoları.dünya otomotiv sektörü Münih ten Tokyo dan ve detroit ten karar verilip yönlendiriliyor.yani bineceğimiz otomobiller Alman,Japon, ve amerikalı olmalı günümüz şartlarında.
-
Subaru impreza :) çok iyidir
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------2001 yılında istanbul da iken bi ustayla yolda gidiyoruz amcaoğlumla beraberiz.3 kişi arabada tem de giderken reno concordun direksiyon simidini çıkardı biz telaşlandık usta başladı anlatmaya at arabasından araba yaparsan böyle olur diye.biz güldük devam etti; arabayı almanlar keşfetti konfor verdi pahalandı japonlar keşfetti herkes arabaya bindi ustalar çükünü gevdi amerikalılar keşfetti anamızı becerdiler yarıldık gülmekten.bu lafı hiç bi zaman unutmam o usta altın gibi özetledi.Parana acımıyorsan konfor herşeydir diyorsan alman arabaları orda traş makinası gibi.yok abi ben arabayı bir kere alırım ömür boyu kullanırım ekonomiyi tavan yaptırırım sanayiye gitmem dersen ahanda japon arabaları.yok kalıbıma sığmaz boyumla aynı olmalı dersen bir beden fazla amerikan otoları.dünya otomotiv sektörü Münih ten Tokyo dan ve detroit ten karar verilip yönlendiriliyor.yani bineceğimiz otomobiller Alman,Japon, ve amerikalı olmalı günümüz şartlarında.
-----------------------------Hiç bir zaman almandan şaşmıcaksın hocam :)
-
Bico bunu yazdı:
-----------------------------hocam amcamın 2000 model polosu var 1,4
arabayı görsen 2000 model demezsin o derece iyi bakıldı arabaya suanki arabalara taş çıkarır derecede
boyasından tut jantlara kadar herşey orjinal ilk sayfada dediğim gibi polo tavsiye ederim sağlam arabalardır tek bi kötü yanı var işte parçaları çok pahalı
-----------------------------parçalarıda sanayide ucuz ya, yani bi 7.40 tamponu 11.000 euro olarak düşünürsek ucuz baya
sanayide düzelttir zaten orjinal almanyadan parça taktırmana gerek yok 12 yıllık aracaba
-
takipteyim.
-
10.000 TL ye araba alacaksan eğer ... git ilk önce alacağın arabanın yedek parça fiyatlarını öğren ondan sonra al.
Örnek: Honda jazz 2005 model: 19.000 TL ( Direksiyon kutusu 8.000 TL )
-
Haci, polo gayet iyi araba, 1,5 sene kullandim bi kacgundur degistirdim audi a4 99 model 19 Tdi dizel aldim ilk sahibinden geldi , poloya ya gore bu cok farkli hidrolik direksiyon tum opsiyonlari var eger gucun varsa bu tarzda dusunebilirsin bence bmwden cok daha iyi audi bmwyi pek sevmiyorum butun modelleri birbirine benziyor ic tasarimina kadar hepsi ayni hic degismedi sene 80lerdeki hersey simdide var sadece biraz degisiiklikle genede tavsiye senin
-
Birde 98' Opel Corsa 1,6 Gsi var seçeneklerde?