Araç Motor Yaktı
-
tamiri yenisinden pahalıya geliyor dedi usta, ama ustalarada güvenemiyorum ki dürüst adam çok zor ,kısacası ne yapacağımı bilmiyorum evlilik arifesinde olduğum için üzerine koyup yenisini de alamıyorum şu etapta ....
-
yolda başınıza ne geleceği belli olmaz >> https://www.tahribat.com/forum/yillik-120-liraya-sinirsiz-cekici-veriyorum-kisa-s-253650
:)
-
buraya yolla mis gibi yapsınlar
https://www.youtube.com/watch?v=zsc9zvuEeYI -
Aracın motoru değişince ruhsatla yada yasal olarak birşeyler yapmam gerekiyor mu?
-
harddeath0070 bunu yazdı
Aracın motoru değişince ruhsatla yada yasal olarak birşeyler yapmam gerekiyor mu?
Hafif kusurlu diye muayeneden geçer
-
harddeath0070 bunu yazdı
Bulundugun yerdeki makinacılar odasından proje çizdirmen gerekiyor sonra değişimden sonra projenle birlite tekrar muane yapılcak sonra ruhsata işlecenecek yasal yolu bu.
Ama dersin ki aman boşver kimse çakmaz diye. motor numarası zaten görünmeyen yerde öyle kalır yada ordaki numarayı yeni motora çakarlar sanayide yapıyorlar diye de düşüne bilirsin :) telefondan yazıyorum devrik cümleler havada uçtu mk
-
aslında silivride efraim usta var muhteşem bir motor ustası.. allah korkusu olan ustadır.
-
harddeath0070 bunu yazdı
Yasal olaraka faturasıyla beraber gidip ruhsata işletmen gerekiyor. Sonra Tüv de muayeneye sokuyorsun aracı. Diğer seçecenek fatura almadan eskisiyle aynı motoru arabanın üzerine takıyor ustan. Motor noyu da kazıyıp eskisini yazdırıyosun. Gerek yok dersen zaten muayenede motor no okunamıyor hafif kusur olarak geçiyor. Yani sonuç olarak burası Türkiye hocam kesene nasıl uyuyorsa seç birini.
-
Yakın zamanda başıma geldi 40.000 tl kaçtı geçmiş olsun hocam. Usta çok önemli motor açılırken başında durmanı tavsiye ederim.
-
yunusdogan bunu yazdı
aslında silivride efraim usta var muhteşem bir motor ustası.. allah korkusu olan ustadır.
ateist ustaya denk gelirse boku yedi desene :)