Araç Tavsiyesi
-
800 K bütçe ile Az yakan tercihen otomatik ama manuel de olabilir sedan araç alacağım ancak her modelin tutulan tutulmayan paketleri motorları var ondan dolayı tavsiye istiyorum. Aklımdaki modeller 2011-2013 model Focus Corolla Civic Astra tarzı geniş ve kronik sorunu olmayan beni sanayiden bakım dışında uzak tutan modeller şu arabanın şu paketi şu motoru dışında alınmaz dediğiniz tavsiyeleriniz varmı ?
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
800 K bütçe ile Az yakan tercihen otomatik ama manuel de olabilir sedan araç alacağım ancak her modelin tutulan tutulmayan paketleri motorları var ondan dolayı tavsiye istiyorum. Aklımdaki modeller 2011-2013 model Focus Corolla Civic Astra tarzı geniş ve kronik sorunu olmayan beni sanayiden bakım dışında uzak tutan modeller şu arabanın şu paketi şu motoru dışında alınmaz dediğiniz tavsiyeleriniz varmı ?
Corolla...
-
Söylediklerinden astra alma da ne alırsan al
-
11 12 model ne alırsan al sanayiden çıkamazsın
-
Evden şarj imkanın varsa 2022 model Renault Zoe alabilirsin, elektrikli otomobil.
-
Gorolla
-
Bende 800k lık araç bakıyorum eminevime yazıldım.
corolla, civic, yada megane alacağım - gönlüm corollada
-
IvC bunu yazdı
Bende 800k lık araç bakıyorum eminevime yazıldım.
corolla, civic, yada megane alacağım - gönlüm corollada
Hangi koşullarda yazıldınız ne kadar peşinat verdiniz aylık ne kadar ödüyorsunuz
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Civic al hocam her turlu
-
Edward bunu yazdı
11 12 model ne alırsan al sanayiden çıkamazsın
Yüksek model sadece Egea var bu paraya
-
Sorunsuzluk = Toyota Corolla
Az yakıt tüketimi = Renault Clio, Symbol veya Megane.
Bu arada LPG taktırırım diyorsan bu 2 markayada hiç bulaşma Reno ve Toyota motorları LPG ile kullanımda sorun çıkartıyor.