Araç Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

800 K bütçe ile Az yakan tercihen otomatik ama manuel de olabilir sedan araç alacağım ancak her modelin tutulan tutulmayan paketleri motorları var ondan dolayı tavsiye istiyorum. Aklımdaki modeller 2011-2013 model Focus Corolla Civic Astra tarzı geniş ve kronik sorunu olmayan beni sanayiden bakım dışında uzak tutan modeller şu arabanın şu paketi şu motoru dışında alınmaz dediğiniz tavsiyeleriniz varmı ?

Sanayideki tecrübe ettiklerim dahilinde astra ve focustan uzak durmanızı söylerdim. corolla ve civic gayet olur arabalar toyota ve honda şahsi olarak sevmesem bile sorunsuz sıkıntısız araçlar. Honda civiclerde her zaman yalıtım anlamında sorun olduğunu gördüm. Yol sesi rüzgar sesi kesilemiyormuş. Toyota için her motorunun ağır kaldığını söyleyenler var. Ama sonuç olarak ikiside motor açısından piyasadaki en sağlam dediğimiz arabalara taş çıkartırlar. 1.6 eco bir civic veya 1.33 tüplü bir corolla. Diğer bir seçenek olsun diye 2018 2019 egea 1.6 multifjet kullandım bir süre sanayiye sadece yağ bakımına gittim. egea toyota ve hondadan daha teneke hissi veriyor lakin süspansiyonları uzun yolda daha rahat hissettiriyor. mazda bakabilirsiniz türkiyede çok piyasası olmasa da kendimden ve çevremden bildiğim gözlemlediğim kadarıyla yağ su koyduğun sürece asla bırakmıyormuş yolda, navigasyonda sanayiyi göstermiyor diyenler bile var :) bundan sonraki aracım mazda olacak benimde inşallah. Neye binerseniz binin sağlıkla mutlulukla binin inşallah hocam.

Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Evet 'tarafından'
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hatchback istersen bende 2020 Model Peugeot 208 Signature 1.5BlueHDI var 100bin km'de, ilgilenirsen pmle hocam bu aralar satmayı düşünüyorum yükseltmek için.
    edit : manuel

Ephesus tarafından 21/May/25 23:47 tarihinde düzenlenmiştir

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

800 K bütçe ile Az yakan tercihen otomatik ama manuel de olabilir sedan araç alacağım ancak her modelin tutulan tutulmayan paketleri motorları var ondan dolayı tavsiye istiyorum. Aklımdaki modeller 2011-2013 model Focus Corolla Civic Astra tarzı geniş ve kronik sorunu olmayan beni sanayiden bakım dışında uzak tutan modeller şu arabanın şu paketi şu motoru dışında alınmaz dediğiniz tavsiyeleriniz varmı ?

Sıfır lpgli fiorino al 40-50 bin km geldiğin de sat yenisini al

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Fiat'tan konu açılmışken bir taktik vereyim. KM bilgisiyle oynanmış Fiat marka arabalarda elektronik ekrandaki KM göstergesi yanıp söner. Tabi bu kesin bir kanıt değil bazen aküden düşük elektrik gelince araç kafayı yiyebiliyor. Ama o rakamlar yanıp sönüyorsa anlayın ki bi bokluk var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

1.2tsi skoda yeti 2012 model otomatik 158.000 de. Full cam tavan.

650.000 civarı fiyatı var.

Piyasanın tutan modellerinden değil bu yüzden bu donanıma göre fiyatı uygun.

Düşünen içinde yazmış olayım Mersin de araç. İlana koymadım henüz Tesla alabilince fazlaya düştü.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abt
    Abt's avatar
    Erkek

Civic FB7 kasa aradiklarinizin tam karsiligi galiba. 2.el alim-satimi cok gucludur, kolay kolay sanayiye sokmaz, girsenizde uygun fiyatli parcalar ile halledilebilir. Eco Elegance modeli en cok tutulanıdır. Konforludur fakat ses yalitimda diger seceneklere göre bir tik zayif kalabilir.

Uzun bir süre astra h ve astra j kasa kullandım. Opel grubunu tavsiye etmem acikcasi. Performans bekletim çok yok derseniz (2011) Astra J 1.3CDTI Sport alabilirsiniz, kronik problemi yoktur kendini kanıtlamış 1.3 dizel multijet motoru vardır. Yaklaşık 80.000km kullandım sadece termostat değişti. Civice göre çok daha konforlu ve yol tutuşu yüksektir.

Şuan bende 2021 FC5 Civic var Eco Elegance. Japon arabalar motor konusunda kafa rahatligi gercekten.

Koşullar dostları da, düşmanları da açığa çıkartır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

mesajım dursun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Bende şöyle bir mesaj iliştireyim bilgier banada lazım olacak 

Memento Mori
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

2018-2020 arası 1,6 dizel otomatik egea al tavsiye ederim. 12-15 yaşlarında araç alacağına 5-6 yaşında araç almış olursun km düşük olur parçası bakımı ucuz. 

örnek

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı

2018-2020 arası 1,6 dizel otomatik egea al tavsiye ederim. 12-15 yaşlarında araç alacağına 5-6 yaşında araç almış olursun km düşük olur parçası bakımı ucuz. 

örnek

İşimi göreyim getirsin götürsün diyorsan evet.. Ama konfor, rahatlık, görüntü, güvenlik arıyorsan yanından bile geçme.

Toplam Hit: 2714 Toplam Mesaj: 51
araç