Araç Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kakaO
    kakaO's avatar
    Erkek

99model  corolla terrra aldım. 8 aydır kullanıyorum. maşallah hiçsıkıntı çıkarmadı. geçen izmire giderken 170 e kadar çıktım direksiyonda gram titreme yok.

oyumu corolladan yanakullanıyorum hocam.

zafer yakındır!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    Enquinx35 bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

2018-2020 arası 1,6 dizel otomatik egea al tavsiye ederim. 12-15 yaşlarında araç alacağına 5-6 yaşında araç almış olursun km düşük olur parçası bakımı ucuz. 

örnek

İşimi göreyim getirsin götürsün diyorsan evet.. Ama konfor, rahatlık, görüntü, güvenlik arıyorsan yanından bile geçme.

güvenlik harici diğerlerinde sorun yok gayet görüntü güzel rahat konforlu sıfıra yakın araç 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

2018-2020 arası 1,6 dizel otomatik egea al tavsiye ederim. 12-15 yaşlarında araç alacağına 5-6 yaşında araç almış olursun km düşük olur parçası bakımı ucuz. 

örnek

İşimi göreyim getirsin götürsün diyorsan evet.. Ama konfor, rahatlık, görüntü, güvenlik arıyorsan yanından bile geçme.

güvenlik harici diğerlerinde sorun yok gayet görüntü güzel rahat konforlu sıfıra yakın araç 

Fiat harici alman arabalarına binip tekrar konfor testi yapmanı öneririm hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bazı arabalar vardır ki bisiklet niyetine binilir. Çünkü masrafı azdır, masraf çıkarsa bile hem ustası boldur hemde parçası ucuzdur. Az yakar çok kaçar. Egea'da bunlardan biri.

Ancak konfor ve Egea kelimelerinin aynı cümlede geçmesi Alman arabalarına hakaret olur. Milet boşuna şanzımanı sorunlu Volkswagen'e tonla para dökmüyor.

Egea günümüzün Tofaş Şahin'i işte. Şahin>Albea>Linea>Egea.

mkyb tarafından 26/May/25 15:52 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    Enquinx35 bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

örnek

Fiat harici alman arabalarına binip tekrar konfor testi yapmanı öneririm hocam

eş değer modelde km de kıyaslanmaz tabi de şunu sorayım o zaman 2017 80binde egea mi 2011 150binde astra mi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Normalde 800K bandında bakıyorum  Egea alcaktım ama Eminevime girdim aralık ayı teslim biraz daha sabredip Civic yada Corolla alcam ona karar verdim genel kanı sanayiden uzak durduğu motor olarak çok güçlü olmasalar da benim  için önemli olan sanayiden uzak durmak

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Normalde 800K bandında bakıyorum  Egea alcaktım ama Eminevime girdim aralık ayı teslim biraz daha sabredip Civic yada Corolla alcam ona karar verdim genel kanı sanayiden uzak durduğu motor olarak çok güçlü olmasalar da benim  için önemli olan sanayiden uzak durmak

hocam aracı teslim aldıktan sonra eminevim süreciyle ilgili detaylı bi başlık açabilrsen çok iyi olur. çoğu arkadaş girip girmemekte kararsız bu sisteme ben de dahil.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

hocam aracı teslim aldıktan sonra eminevim süreciyle ilgili detaylı bi başlık açabilrsen çok iyi olur. çoğu arkadaş girip girmemekte kararsız bu sisteme ben de dahil.

Tabi Hocam süreç hakkında bilgilendirme yaparım yakın arkadaşlarım ev araba aldıkları için ona güvenip girdim. Bakalım 6 ayda kıyamet kopmazsa :)

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kakaO
    kakaO's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

+1 eminevimle ilgilibende bilgi bekliyorumhocam 

zafer yakındır!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek

Tercihim corolla'dan yana. Temizini satın alıp bakımlarını aksatmadığın sürece sanayinin yolunu unutturur.

The brightest flame burns quickest!
Toplam Hit: 2734 Toplam Mesaj: 51
araç