Araç Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

2018-2020 arası 1,6 dizel otomatik egea al tavsiye ederim. 12-15 yaşlarında araç alacağına 5-6 yaşında araç almış olursun km düşük olur parçası bakımı ucuz. 

örnek

İşimi göreyim getirsin götürsün diyorsan evet.. Ama konfor, rahatlık, görüntü, güvenlik arıyorsan yanından bile geçme.

güvenlik harici diğerlerinde sorun yok gayet görüntü güzel rahat konforlu sıfıra yakın araç 

Fiat harici alman arabalarına binip tekrar konfor testi yapmanı öneririm hocam

eş değer modelde km de kıyaslanmaz tabi de şunu sorayım o zaman 2017 80binde egea mi 2011 150binde astra mi

Tabikide astra hocam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Enquinx35 bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

2018-2020 arası 1,6 dizel otomatik egea al tavsiye ederim. 12-15 yaşlarında araç alacağına 5-6 yaşında araç almış olursun km düşük olur parçası bakımı ucuz. 

örnek

İşimi göreyim getirsin götürsün diyorsan evet.. Ama konfor, rahatlık, görüntü, güvenlik arıyorsan yanından bile geçme.

güvenlik harici diğerlerinde sorun yok gayet görüntü güzel rahat konforlu sıfıra yakın araç 

Fiat harici alman arabalarına binip tekrar konfor testi yapmanı öneririm hocam

eş değer modelde km de kıyaslanmaz tabi de şunu sorayım o zaman 2017 80binde egea mi 2011 150binde astra mi

Tabikide astra hocam.

Ne yaparsanız yapın egea lardan uzak durun. 

2020 üstü doblolar gene iyi de egea nın sıfırı bile cins sürüş keyfi sıfır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrC
    TrC's avatar
    Erkek

Bahsettiğin fiyatlara ya Corolla ya Megane 
    Corolla  = sorunsuz ama boş
    Megane= nazlı ama dolu + yakıt tasarruflu

Büyüdükçe mi fakirleşiyorsun, fakirleştikçe mi büyüyorsun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    TrC bunu yazdı

2022 yada 2023 toyota corolla kiralamıştım sıfır araç 1.8 hybrit 

uzun yola gittim 1500 km kadar yani değişik bir araç 6.5 litre yaktı hız sabitleme açık 

aynı aracın 1.5 benzinlisi aynı yolda 5.5 litre yakıyor

honda toyota motor teknolojisi konusunda çok garip.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    TrC bunu yazdı

2022 yada 2023 toyota corolla kiralamıştım sıfır araç 1.8 hybrit 

uzun yola gittim 1500 km kadar yani değişik bir araç 6.5 litre yaktı hız sabitleme açık 

aynı aracın 1.5 benzinlisi aynı yolda 5.5 litre yakıyor

honda toyota motor teknolojisi konusunda çok garip.

Hybrid uzun yolda bi boka yaramazda onda. Amacı dur kalk tradiğinde fayda sağlar. Zaten 1.8 hybridlerde o faydayı MTV ile geri alıyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Edward bunu yazdı

11 12 model ne alırsan al sanayiden çıkamazsın

2005 Seat İbiza kullanıyorum. Son yağ koyduğumdan beri sanayiye hiç gitmedim önümüzdeki ay yağ değişimi için gideceğim. Büyük arıza olarak en son geçen sene yazın abs beyni gitmişti onu yaptırdım. Araç 12 yıldır bende benden önceki arabadan hiç anlamıyordu ondan öncekini bilmiyorum. Rize'li alıp Rizeli'ye satmış ben de bir Rizeli olarak 2. Rizeli'den aldım :) Araç 3 Rizeli arasında dolandı. Dikkat ederek kullanırım ama mıy mıy gitmeyi sevmiyorum eskisi kadar olmasa da sert kullanırım arabayı. İlk yıllarda klima kompresörü değiştirdim. Ondan birkaç yıl sonra da turboda sıkıntı çıkmıştı tamir ettirdim. Bir de bir ara enjektörlere baktırdım motor çalışırken koltuk masaj koltuğu gibi titriyordu. Bunun haricinde belki de benden kaynaklı (virajlara hızlı girme, bazen gece çukuru farkedemeyip hızlı geçme) 2 kez falan aks değişti diye hatırlıyorum. Ufak tefek birkaç şey daha oldu önemli değil bence. Mesela bir ara mesela şoför kapısı bazen kilitlenmiyordu anahtarı sokup kilitliyordum sonra kendi kendine düzeldi. 20 yaşında arabada da olur o kadar ama sanayiden çıkamama gibi bir durumum hiç olmadı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

https://shbd.io/s/0WtdNm7S

Düşünen olursa 650.000 e bırakacağım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

2. El Dacia spring 700 e al hele bi de evden şarj edersen kalan 100.000 in faizi ile bedava gezersin :)

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ben de Fuzul Ev den aldım. Yaklaşık 6 aydır bende araç 

Suzuki Swift 1.2 GLX Premium hafif hibrit 

Ankara yolunda adaptif hız sabitleyici ile 6.3 km/lt veri aldım. 

Güzel yol bulursan 170 180 sorun yok. Daha üstü bir performans beklenemez.

Çarpışma önleyici, kör nokta uyarı, adaptif hız sabitleme, şerit uyarı, park asistan, geri görüş kamerası, arka park sensörü...

Epey bir güvenlik donanımına sahip.

Ben memnunum. 2020 - 2023 arası olan kasa 30k 40k km de 950 bin TL bandında bulursun. 

Eğer büyük araç ihtiyacı yoksa değerlendir. Keyifli araç 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

2015 civic var hocam yakında satışa koyacam. 190 binde bakımları düzenli yapılıyor. haftaya son bakıma sokacam. motoru el değmemiş sorunsuz araba. bendeyken 2 sene önce ara sokakta 40'la bi arabaya vurdum 2 hava yastığı açtı. bunlar yapıldı kaput boyandı. düşünürsen görüşebiliriz aracıma kefilim.

edit: otomatik elegance paket beyaz. 4 kışlık yeni lastik yanında hediye ^^

Kreyzi tarafından 04/Haz/25 02:29 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 2687 Toplam Mesaj: 51
araç