Araç Tercihi Konusunda Kararsızlık
-
Paliodiyen arkadaşlar aracın tek kapı olduğunu unutuyorlar sanırım. Sakın ama sakın tek kapı araba alma, hele ki palio ise asla..
Seçeneklerden en mantıklısı Daewoo Lanos..
-
Suzuki hakkında bilgim yok ama sakın Lada vega alma,her bakımdan kötü konfor yok,ikinci el piyasası yok
dacia'yıda geç renault parçaları ne ki dacia parçaları ne olsun,plastik :D
yedek parça ucuzlugu ve servis bakımından aralarındaki en iyisi palio
ama arabam biraz şekil olsun diyosan Daewoo Lanos al,yollar palio dolu en azından farkın olur biraz ama yedek parçaları pahalı
Bana sorarsan palio al,çünkü sağlam araba ve seri,seri olması çok önemli hacı yaw mal araba çekilmiyor :D
sanırsam 10 bin TL bütçen war
2000 TL kredi çekip 206 alsana 12000-13000 TL'ye
-
hocam araba alacağım diyorsun ama yakıttan korkuyorsun..
nedir bu 1.3 ? 1.1? 1.5 takıntısı?
palio tek kapı kaç motor ?
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------hocam araba alacağım diyorsun ama yakıttan korkuyorsun..
nedir bu 1.3 ? 1.1? 1.5 takıntısı?
palio tek kapı kaç motor ?
-----------------------------hojam palio 1.4
-
palio nun tek kapısı da 2. el de patlar satamazsın :)
edit : pertten çıkma araç araştır bence aynı fiyata daha iyi bişi bulabiliten var -
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hojam bu araç da yurt dışından gelme özel seri yani van değil camlar duruyor, mevzuya dönersek aracın italyan sahibi gebermiş, galerici açık artırmadan almış, aracın arka kısmını 5000 ytl ye yaptırmış, servis raporlarını gördüm, spor süspansiyonları ve klimayı kendi aracına monteletmiş onun için fiyatı düşük.
-
palio 1.4 oda yaramaz.
niye yaramaz diyeceksin.
bu saydığın araçlar hep satılması zor araçlar.
satmak için almıyorum gibi klasik bir laf söyleme hayat bu aniden satmak zorunda kalabilirsin.
boşver onları dinleme diyende olur sana ,övende olur..hatta bende vardı diyende çıkar..
ne tür araba istediğini kendin anla ki aklın almadığın araçlarda kalmasın.
bastınmı zıplayacak diyormusun örneğin..
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Bandit bunu yazdı:
-----------------------------hojam bu araç da yurt dışından gelme özel seri yani van değil camlar duruyor, mevzuya dönersek aracın italyan sahibi gebermiş, galerici açık artırmadan almış, aracın arka kısmını 5000 ytl ye yaptırmış, servis raporlarını gördüm, spor süspansiyonları ve klimayı kendi aracına monteletmiş onun için fiyatı düşük.
hocam palio da karar kıldıysan eğer ruhsatına bi bak camlar işlimi diğeride aracı satın almadan önce servise bi götür baktır..
-
hocam on bin ytl paran varsa gel sana bi güzellik yapayım 1000 ytl daha bul b yerden vw polo satayım sana kaliteli arabaya bin yok palyoymuş ladaymış uğrAŞMA.
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------palio 1.4 oda yaramaz.
niye yaramaz diyeceksin.
bu saydığın araçlar hep satılması zor araçlar.
satmak için almıyorum gibi klasik bir laf söyleme hayat bu aniden satmak zorunda kalabilirsin.
boşver onları dinleme diyende olur sana ,övende olur..hatta bende vardı diyende çıkar..
ne tür araba istediğini kendin anla ki aklın almadığın araçlarda kalmasın.
bastınmı zıplayacak diyormusun örneğin..
-----------------------------Hojam mevzu daha fazlasını ödemek değil önceden belirlediğim bütçeyle optimum sonuca ulaşmak, benim ormana gidip bidonlarla kaynak suyu almak, yada mangal yapmak için doğaya açılmak dışında hiç bir iş yapmadığım 96 model toros aracım da var parayı çok mesele etsem önce onu satarım. Ev için 90.000 ytl demişim araba için 10.000 ytl demişim aşağı yukarı 1.000 oynar demişim bütçeyle ilgili konu kapatmışım. Araba benim için yatırım aracı değil (torosa hatun yatırıyoruz orası başka) aldığım araba at gibi bişey ne demişler at silah avrat = araba, para, avratlar.
İhtiyacım olan araç çok cimri olacak, motorla ilgili sorun çıkarmayacak, yedek parçası ucuz olacak, 1. ve 2. köprülerden geçebilecek, seri olacak, çok sikindirik durmayacak, icabında 4 kişi binecek, fazla lüks durmayacak müşteriler ödeme yapmıyor :) böyle işte hojam.