Araç Tercihi Konusunda Kararsızlık
-
İndirgemiş olduğun listede olmayan bi araba tavsiye edecem..
Kendi kullandığım 2005 model punto. Eski kasa.. Digital klima yolcu ve soförün ayrı, sunroff, abs, esr, eds, park sensörü, kumandalı merkezi kilit.. Özellikler bunlar bildiklerim daha bilmediğim kim bilir neler var :D
Yakıta gelince : 1.3 multijet dizel.. Geçen hafta pazar günü karabüğe gittim 528 km.. abartısız ve yeminle söylüyorum 40 TL. Mazot yaktı.. Gerisini var sen düşün :d 120 liraya felan bi depo doluyor..depo dolduruduğun zaman ekranda 1815 km yol gidersin yazıor. Kaba bi hesap yaptım km de yaktığı mazot miktarı şehir dışı 65 70 Kuruş. Bi güzel özelliği daha var albea kullananlar yakından tanır. Direksiyon city özelliği.. dar sokaklarda yada park ederken felan direksiyon kuş gibi oluyor. Diğer arabaların hidrolik direksiyonları bmc direksiyonu gibi kalıor puntonun yanında :D
1.3 dizel motor gözünü korkutmasın çekmez diye Bkz.Örnk.1A
http://img3.imageshack.us/img3/8930/65351184184435776056835.jpg
Bu araba 15.000 TL tabi özellikleri düşürüsen fiyatta hali ile düşüor.. Klimasız sunroffsız abssiz istiorsan ona göre fiyatlar verilior.. bütçe 10 bin demişsin.. 5 bin kredi çek ihtiyaç kredisi ödemesi 150 tl max.. al arabanı hayrını gör :D
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------Paliodiyen arkadaşlar aracın tek kapı olduğunu unutuyorlar sanırım. Sakın ama sakın tek kapı araba alma, hele ki palio ise asla..
Seçeneklerden en mantıklısı Daewoo Lanos..
-----------------------------hojam lanos karakter sahibi pahalı araç görüntüsü veriyor, servis ve yedek parça fiyatlarını nasıldır bilgim yok
-
sana 94 model toyota uyar ama oda 11 12 arasında değişiyor.
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------hocam on bin ytl paran varsa gel sana bi güzellik yapayım 1000 ytl daha bul b yerden vw polo satayım sana kaliteli arabaya bin yok palyoymuş ladaymış uğrAŞMA.
-----------------------------
budur.
-
O kilometre şahsen bana aittir.. 1.3 multijet dizel motordur. Adapazarı otobanında çekilmiştir. :d
-
o6u2 bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------hocam on bin ytl paran varsa gel sana bi güzellik yapayım 1000 ytl daha bul b yerden vw polo satayım sana kaliteli arabaya bin yok palyoymuş ladaymış uğrAŞMA.
budur.
-----------------------------hojam üstteki aletin modeli fiyatı yakıtı kilometresi ?
-
4. Palio tek kapı 2006, lpg li, abs, hava yastığı, alarm, hidrolik direksiyon vs vs. 81.000 km de. aklını bulandirmayayım bende 98 i var 3 yıldır çok memnununum
-
punto punto :d farı kırılsa bakkalda var :D parça derdi yok bişi yok :D az yakıor acaip kaçıyor yakışıklı modifiye yapcaksan oda gidior al al punto al :D
-
Apocrypha bunu yazdı:
punto punto :d farı kırılsa bakkalda var :D parça derdi yok bişi yok :D az yakıor acaip kaçıyor yakışıklı modifiye yapcaksan oda gidior al al punto al :D
eminmisin hoca:D 2004 palio vardı arkadan hasarlı çamurluğu türkiyede yok italyadan geldi :D
-
Bandit bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
eminmisin hoca:D 2004 palio vardı arkadan hasarlı çamurluğu türkiyede yok italyadan geldi :D
-----------------------------Ben alkollü park yaparken kırdım farı nuri usta var ikitelli organizede 15 dkkada teslim etti arabayı bana :D ordan biliorum ondan söledim yani :d