folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araç Tercihi Konusunda Kararsızlık

Araç Tercihi Konusunda Kararsızlık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    far için bişi diyemem o illaki bulunurda.. dedğim gibi bazı parçaları sıkıntı tofaşın elinde bile yok

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Bandit bunu yazdı:
    -----------------------------
    far için bişi diyemem o illaki bulunurda.. dedğim gibi bazı parçaları sıkıntı tofaşın elinde bile yok

Doğrudur hocam.. Allah kimseyi parça arama derdine sokmasın..  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    Amin :)

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Apocrypha bunu yazdı:

Baba dediğin gibi olduğuna emin misin, senin dediğine göre km'de 75000 yakıyon.  1.3 motor da olsa kaldı mı amk böyle araba!!!

24 saat çalıştır kapıda beklesin :) 100 km yolda 7.5 milyon yakıyor diyosuuuun!!! 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

%3c%3c%3c

bundan baska gitmiyor palio

http://img44.imageshack.us/i/dsc00013fku.jpg/

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Apocrypha bunu yazdı:

Baba dediğin gibi olduğuna emin misin, senin dediğine göre km'de 75000 yakıyon.  1.3 motor da olsa kaldı mı amk böyle araba!!!

24 saat çalıştır kapıda beklesin :) 100 km yolda 7.5 milyon yakıyor diyosuuuun!!! 

Hoca hesabım kuvvetli değil :D ama istanbuldan 40 tl mazot aldım shellden euro dizel.. karabük yenice ilçesine indim.. Işık yeniçağ diye bi semtte yandı karabüğe kadar gitti ama yaklaşık 40 km felan..40 lira mazotla gittim 528 km yi sana zahmet hesap ediversene cidden bileyim hesabımı (çok ciddiyim)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Apocrypha bunu yazdı:

----------------------------

bendeki palio da öyle km 70 lira yakıyor. sırlı sistem lpg arabanın gidişinde felanda sorun yok hemde 1.6 :)

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:
    AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Apocrypha bunu yazdı:

----------------------------

bendeki palio da öyle km 70 lira yakıyor. sırlı sistem lpg arabanın gidişinde felanda sorun yok hemde 1.6 :)

Çok konuştum arabam hakkında nazar değmez inşallah :D 

1.3 dizel alırken çok korktum bayırlarda 1. vitese kadar düşerim.. Yolda 140 dan yukarı çıkmaz.. sollama yapamam bayırlarda felan die çok düşündüm.. Ama klima full açık düz yolda 200 görüor klima açıkken bayırlarda 150 yi geçemior.. Ama klimayı kapatırsan bayırdada görüor çok rahat 180.. Ayrıca karabüğe giderken 40 tl mazotun içinde klimayıda hesaba katmak lazım :d gidene kadar açıktı klima 4 saat :D Tek sıkıntı var puntoda fabrika çıkış amortisörler çok dandik.. çok ses alıyor içeriye.. güzel bir süspansiyon ile değiştirilirse süper olur :d 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hocam yorumları okumadım ama

bizde station vega var hiç memnun değilim saydığın özelliklerin bazıları yok burdan almıştık biz ama babam hangi akla uyup gitti aldı bilmiyorum.. bi arkadaş polo resmi koymuş bn onu düşün derim yazdıkalrın arabalar sende bilirsinki pek kaliteli değil alacaksan alman arabası al derim nolursa olsun...

eğer çok ısrarcıysan lada da 10 lira ver bizimkini satalım sana 2004 model daha 24000 de :D 

Zugzwang
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

zndmn bunu yazdı:

hocam yorumları okumadım ama

bizde station vega var hiç memnun değilim saydığın özelliklerin bazıları yok burdan almıştık biz ama babam hangi akla uyup gitti aldı bilmiyorum.. bi arkadaş polo resmi koymuş bn onu düşün derim yazdıkalrın arabalar sende bilirsinki pek kaliteli değil alacaksan alman arabası al derim nolursa olsun...

eğer çok ısrarcıysan lada da 10 lira ver bizimkini satalım sana 2004 model daha 24000 de :D 

Hojam rus vegaları bizimkilerden farklı, orada aracı alırken sınıfını belirleme şansın oluyor, koltuklar şu medikal yastıklar gibi parmağını bastırınce içeri girip çekince aynı şekli alıyor, kaliteli sert kadife kaplamalı, konsolun malzemesi dokunduğunda fiestaların malzemesini andırıyor, sinyaller aynaların üstünde, jantlar orjinal lada simgeli, kaputu açınca motoru kapatan plastik rengi gri, kemik rengi yazıyla 16v turbo yazıyor, bütün camları açma kilitleme fonksiyonları ön tarafta..., çocuk kilidi var, arka emniyet kemerleri var, klima ve hidrolik direksiyon orjinal, spor pedalları orjinal, abs yok hava yastığı yok eds ye benzer başka sistem vardı. Hoja ben de öyle lada görmemiştim dışarıdan bir boka benzemeyen araç arkadaşımın fırsatını bulursam resmini çekip koyarım, haa ladayı almayı düşünmüyorum arkadaşların görüşlerinden ciddi etkilendim :| palio belkide twingo alacam.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 4665 Toplam Mesaj: 44