Araç Tercihi Konusunda Kararsızlık
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------zndmn bunu yazdı:
-----------------------------hocam yorumları okumadım ama
bizde station vega var hiç memnun değilim saydığın özelliklerin bazıları yok burdan almıştık biz ama babam hangi akla uyup gitti aldı bilmiyorum.. bi arkadaş polo resmi koymuş bn onu düşün derim yazdıkalrın arabalar sende bilirsinki pek kaliteli değil alacaksan alman arabası al derim nolursa olsun...
eğer çok ısrarcıysan lada da 10 lira ver bizimkini satalım sana 2004 model daha 24000 de :D
-----------------------------Hojam rus vegaları bizimkilerden farklı, orada aracı alırken sınıfını belirleme şansın oluyor, koltuklar şu medikal yastıklar gibi parmağını bastırınce içeri girip çekince aynı şekli alıyor, kaliteli sert kadife kaplamalı, konsolun malzemesi dokunduğunda fiestaların malzemesini andırıyor, sinyaller aynaların üstünde, jantlar orjinal lada simgeli, kaputu açınca motoru kapatan plastik rengi gri, kemik rengi yazıyla 16v turbo yazıyor, bütün camları açma kilitleme fonksiyonları ön tarafta..., çocuk kilidi var, arka emniyet kemerleri var, klima ve hidrolik direksiyon orjinal, spor pedalları orjinal, abs yok hava yastığı yok eds ye benzer başka sistem vardı. Hoja ben de öyle lada görmemiştim dışarıdan bir boka benzemeyen araç arkadaşımın fırsatını bulursam resmini çekip koyarım, haa ladayı almayı düşünmüyorum arkadaşların görüşlerinden ciddi etkilendim :| palio belkide twingo alacam.
-----------------------------bnde görmek isterdim o arabayı ya napmışlar bizim kıçıkırık vegaya =)
resm koyabilirsen sevinirim valla :D
-
Rus lada ları daha dogrusu rusyaa satılanlarda opsiyonlar mevcut ve gayet guzel olabılıyor içi.Fakat hocam kasası aynı ıse at arabasından farkı yok bu arabaların ıcınde bir tek .Daewo yu kullanmadım fakat Bana sorarsan suzuki alto güzeldir.GAyet rahat 1.1 motor ,seri olark yuksek hıza ulasır ,benzın yakmaz kı sıralı takarsan ne zman gaz / benzin aldığını unutrsun.Palio alma ,Dacia solenaz konusunda dada bir yorumum yok.Alto ıc hacmı solenza kadar olmasada ıyıdır.Solenca alacagına sahın al broadway al daha makul olur bence
-
Hocam ne kadarlık bir araba almayı düşünüyosun ? seçtiğin araçların palio dışında arkadaşlarında dediği gibi piyasası yok, bişi olsa parçasını bile bulamassın belki. araba alırken sonradan satıcağını ve parçasını bulma olanaklarının ne kadar olduğunu da göz önüne almalısın.