folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Aracıma Çarpıp Kaçtılar Savcı Takipsizlik Kararı Verdi

Aracıma Çarpıp Kaçtılar Savcı Takipsizlik Kararı Verdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

babamla tartıştım hakaret ettim diye 6 ay hapis cezası yedim.

herifin biri beni 5 yerimden bıçakladı. evlendi çocuğu oldu ev aldı araba aldı. mahkeme ceza vermedi herife :D

adliye sarayının önünden bile geçmiyorum artık. 

kahpe çocukları adaletini sktiklerimin adaletisizleri.

Burada ettiğin küfürler hakim,savcı,avukat ve yargı mensuplarına mı yoksa kanun koyucu olarak nitelendirdiklerimize mi ?

beni yarıgılayan cezayı veren kadın hakime ye ve beni bıçaklayan şerefsizi yargılayan kel dümbük hakime.

ibnenin evladı diyorki ne olursa olsun şahidin yok.

herif ben yaptım dedi elimde evraklar var adli evrak var ona rağmen ceza yazmadı.

hakime denen o hastalıklı oruspu da diyorki : aile huzurunu bozdun tartıştın hakaret ettin suçlusun diyor.

halbuki bağdur olan benim evden kovulanda benim . 

Temyize başvurdun mu oradan ne sonuç çıktı ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

İnsanlar boşuna katil olmuyor bu üstünde yaşadığımız amk 3. sınıf dünya ülkesinde...

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

adamın güvendiği hiç bi yer yok, sonradan görme hıyarın birisi.. ama bi temiz dayağı haketti ki sormayın gitsin.

başka bi hukukçu arkadaşımı daha aradım , sigorta şirketini zorla , ödememek için bahane buluyor olabilirler dedi. 

benim de karşı tarafın da şirketi axa sigorta.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    LNAU bunu yazdı

Aracına vuran şahsın adresi dosyada olması Lazım sende al bir kamyonet park halindeyken dal amına goduma Görsün bakalım ifade veriyormu vermiyor mu 😄

Ama arkadaşta söylemiş zaten arada husumet yokken çarparsa ceza yok. Şimdi mürid gider çarparsa bu çarpmadan arada husumet doğmuş olduğundan kesin ceza alır

Titanyumun gücü adına!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Besyo61.
    serdar61
    serdar61's avatar
    Erkek

kardeşim öncelikle geçmiş olsun sana tavsiyem bir üst mahkemeye gitmendir çünkü bir üst mahkemenin vereceği karar şimdi verilen kararla aynı olmayacaktır. bazı kişilerin işini yapmaması diğerlerininde yapmayacağı anlamına gelmiyor. sen bu işin peşini bırakma sonunda kazanağıan eminim çümkü bu olayda madur olan sensin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Temyize başvurdun mu oradan ne sonuç çıktı ?

red edildi. hatta evrağı TaRuZ murid sağolsun hazırladı.

bayağı elinden geleni yaptı. ama sonuç çıkmadı . karar yerinde bulundu filan dediler.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Catapat
    Catapat's avatar
    Erkek
    LNAU bunu yazdı

Aracına vuran şahsın adresi dosyada olması Lazım sende al bir kamyonet park halindeyken dal amına goduma Görsün bakalım ifade veriyormu vermiyor mu 😄

+1. Şerefsiz utanmadan  bir de arayıp durmayın diyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

bir üst mahkemeye açacağım davada ödeyeceğim harç ,işimi gücümü bırakıp harcayacağım vakti göz önünde bulundurursak değmiyor.

karşı tarafın kusurlu eyleminden kaynaklanan kazalar "mala zarar verme" suçu olarak yasalarca değerlendirilmiyor.Bir üst mahkeme de kararda tarafıma karar vereceği uzak ihtimal. 

Sigortanın kıllığı yüzünden de biraz işi götüremiyoruz.Sigortacı bunu ödese , karşı tarafa da cezasını yansıtsa , biraz da karşı taraf uğraşsa..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşım sen bir üst mahkemeye dava açmayacaksın.İtirazda bulnacaksın.
    Eğer arkasını araştırmak,peşini bırakmamak istiyorsan bi avukat tutmanı öneririm.
    Eğer durumum yok ama yinede bırakmak istemiyorum dersen ben sana hukuki konuda yardımcı olurum.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    LNAU bunu yazdı

Ama o zaman aranızda husumet var diye içine kaçar, başkası yapması lazım

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 6113 Toplam Mesaj: 35