folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aranıza Döndüm (:



Aranıza Döndüm (:

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Aralık/2005
    Erkek
    Öncelikle forum yöneticileri rene holi vs olmak üzere tüm tahribat ailesinden özür diliyorum.bu konuyuda açınca benm hakkımda 2.konu olucak verdiğim rahatsızlıktan dolayı .Şimdi olayı en başından anlatayım. Çarşamba günü evime gelmişlerdi evden aradılar emniyetten geldiler varoslar.com hakkında hemen çıktm işte ve gittim 1o dk lık mesafe ztn işte gittiğimde harddiskimi sökmüşlerdi pcm abimin laptobu cdlerini alıolardı fln geldim işte Excalibur senmisin dedi evt fln dedi varo$lar için gelioruz dedi.Ondan sonra uyu$turucu kullanıomusun dediler kesinlikle dedimki sizde dier kolnularda yazmıssın tek tük sigarayi bile öksürerk içerim :) snra üstümü aramadılar bile ben öle diyince sadece odamda kabaca bi arama yaptılar.sonra ekip otosune bindik gayet düzgün bi vaziyette herhangibir itiş kakış vs olmadan çok kibar ve iyilerdi gerçekten.işte vatan caddesi narkotik bölümüne gittik orda ben haricinde 3 kişi daha var nickimyok protesto olaydan haberdarlar en kısa zamanda gitsinler derim karakola. ilk beni aldılar sebebi ise sitede Administratör olarak görünmem.sonra forumda attığım mesajlarla alakalı ifademi aldılar benm herhangibir uyu$turucuyu özendirici herhangibir mesajımn olmadığı fln ortaya çıktı orda görünüyordu (Hatta uyu$turucuya çocukları alı$tıranlara ana avrat düz gittim mesajlar da vardı) Ondan sonra gözaltına alındım nezarethanede kalmak zorunda kaldım işlemler sırasında ne hakaret ne kötü söz ne itme ne kolumdan tutma fln yoktu herşey gayet normaldi.gece avukat geldi ifade alındı ondan sonra tekrar girdim ertesi gün yani dün işte tekrar beşiktaş savcılığına gittik savcı ifademi aldı serbestsin dedi.şimdilik bilgsayarlarım inceleme altında bişey çıkmaz çünki bana ait yasadışı şeyler yok.zaten sözkonusu sitede adminliğim öylesineydi sadece geyik ve komiklik için herhangibir yasadışı amaçla yöneticilik yapmadım.ztn mesajlarda hep laf sokmalar fln var.sonuçta tekrar aranızdayım ama ben artık buralarda olamayacığım yaşadığım şeyler etkiledi.çünki 2oo6 da yazdığım şeylerden dolayı ki hiç ummazdım bu kadar ciddiye alınacağını.Bırakıyorm artık sadece dışardan takip edeceğim. çünki artık bi daha oraya girmek istemiorıum :( ne uyu$turucu ne bişeyim olmamasına rağmen sırf komiklik veya geyiklik olsun die girdim onlarda suçmuş yeni farkettm :S Hayatımda görmediiim maddeler yüzünden sadece sitede öylesine Administatör olmamdan kaynaklanan bir problem... Sizlere tavsiyelerim var ; Kesinlikle küfürlü hakeret içeren msjlar yazmayın devlet kurumlarına kişilere vb. Kesinlikle bulamazlar demeyinki onlar için çocuk oyuncağı :) ip yi değiştirseniz bile bi yere kadar Kesinlikle adult içerikten uzak durun Kesinlikle hayatınızda yapmasanız sağdan soldan bulup kopyalassanız bile bomba vb. maddelerin yapımı ile ilgili yazılar yazmayın o tarz içerikleri sitenizden silin. Kesinlikle uyu$turucunun hertürlüsü maddelerin bilgileri vb paylaşmak Hertürlü yasadışı şeyin forumlarda paylaşılması msj atılması vs
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    geçmiş olsun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek
    geçmiş olsun hoşgeldin aramıza tekrar :)

    "Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek
    geçmiş olsun hocam.

    hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek
    hocam geçmiş olsun tekrar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ax2n
    Ax2n's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2007
    Erkek
    vay bea bende dun eski mesleden aldılar içeri hemen bıraktılar.Gecmiş olsun kardeşim.Sen yinede konulara yorumlarını eksik etme hemi :))))

    su metrisin önü bir uzun aman bi sana koyamadım gerisi yalan xD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek

    adamın götünden kan alırlar kamil, kan..

    geçmiş olsun yavrum :) 


    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2007
    Erkek
    welcome :) tecrüne oldu hacı

    snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    sıçtık :S  la şimdi  zihnimde bir  search yaptımda ben bittim lan. 

    geçmiş olsun hoca.


    matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek
    hoca gecmiş olsun bundan sonra daha dikkatli ol

    Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Mayıs/2008
    Erkek

    Kardeş geçmiş oLsun önceLikLe..

    Şu uyuşturucu bomba patLayıcı vs. Konusuna geLince artık forumda böyLe şeyLer oLmasın soran kişiye yazarken diğerLeride okuyup hevesLeniyor böyLe şeyLere, oLmaz..

    Bide yer buLma konusuna geLince bi konferansta internet poLisinin hızından bahsediLiyordu İzmir'in bi ucunda oLan eLemanı 1 dk'dan kısa bir sürede buLmuşLardı hayret etmiştim artık hepimiz için dikkatLi oLma zamanı bence küfürsüz hakaretsiz kötü söz oLmadan seviyeLi bi tartışma ortamı daha iyi oLur..

Toplam Hit: 16195 Toplam Mesaj: 99