Aranıza Döndüm (:
-
EX geçmiş olsun laaa. suçun yokmuş :) tamamen geyikten içeri alınmışsın :)
-
Gecmiş olsun arkadas..
tabii dikkatli olmak lazım bazı konularda
sanal dünya her ne kadar aksi bilinsede
zannedildiği kadar özgürlükler platformu değildir..
bi gece nezarette kalmıssın ve bundan bazı dersler cıkarmıssın
bence rahat ol
ama vereceğin her kararda sana aittir saygı duyarım..
ünv yıllarımda benide az eskitmediler nezaretlerde
bende o zaman bazı kararlar almıstım o geldi aklıma şimdi
hayırlısı olsun kardesim..
ve yolun acık olsun..
-
Aramıza tekrar hoşgeldin ancak kararın beni üzdü ama tabiki saygı duyarım..
-
Hispanic bunu yazdı:
-----------------------------
geçmiş olsun umarım bende büyüyünce kötü alışkanlıklara başlamam :|
Hispanic,ailenin ve seni gerçekten seven insanların dediklerini yaparsan ve böyle şeylerin şakasını dahi yapmazsan başlamazsın merak etme,zaten sen yeterince zeki birisin böyle şeyler işin olmaz:) Exca'nında yok zaten belli olmuş zaten salıvermişler:) -
tekrar geçmiş olsun hoca..
-
hacım geçmiş olsun, fişlendin artık bir kere, kendine çok dikkat et. dediğin gibi uzunca bir süre netten uzak dur. arkadaş çevrenede dikkat et uyuşturucu falan kulanan varsa ilişkini kes.
-
aslında cok sölenecek şey var,
ve biliyorsunuzki yazarsam saatlerce yazarım...
ama sadece geçmiş olsun demekle yetiniyorum...
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsun özledik seni hocam
maça geliyon dimi?
-----------------------------güçhanda emniyetten cıksak da hemen maça gitsek diyodu :)
-
Daha evvel ne varoslari duydum ne içeriği hakkında bilgim vardı ama uyuşturucu ile ilgili konular vardıysaki hiçbir yönüyle tasvip edilecek yanı yok , uyuşturucu kelimesini en son Requiem for a Dream adlı filmi arkadaşa anlatırken kullanan biri olaraktan , geçmiş ossun demek düşer..
-
decameron bunu yazdı:
Daha evvel ne varoslari duydum ne içeriği hakkında bilgim vardı ama uyuşturucu ile ilgili konular vardıysaki hiçbir yönüyle tasvip edilecek yanı yok , uyuşturucu kelimesini en son Requiem for a Dream adlı filmi arkadaşa anlatırken kullanan biri olaraktan , geçmiş ossun demek düşer..
He zamanında tbtde açılırkende görmediğinizden silmiyodunuz o zaman. anladım......
Toplam Hit: 16932 Toplam Mesaj: 99