folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ARANIZDA SİGARA İÇEN MUTLAKA VARDIR????

ARANIZDA SİGARA İÇEN MUTLAKA VARDIR????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

oyle ya sigara icmek gaz olayi hep cevrenin sucu a.q. sike sike ozeniosun annen icio baban icio... icilmesi lazim gibi gelio a.q. herkes hikaye anlatirken soora sigaralar dio... espriler sigarayla... e basliosun ...

kisilik diilde daha cok gaz meselesi bence... sigara icenlerin alayi sazandir... bende...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    sigara, basit bisi.. bi kere bagli kaliyorsun, bu cok kotu bsi, ben disari cikip disarda yururken hep yanimda bir kutu tasimak istemiyen ve de sigaraya basliycak kadar saglikli bir insan degilim:)

turkiyede cogu insan birilerinden gorup basliyor bidE fiyati cok ucuz turkIyede, buda bi etken..
    bide insanlardan baska hicbir canli tutun yemiyor. yani dogada gereksiz bir bitki=)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Ya sigara yı orgazm a benzetiyorum. Beyinde hormonları bozduğu gibi bir bilimsel araştırma var , içtikçe düzenli gereken nikotin kanınıza karışıyor. Ve mutluluk hormonu salgılıyor. Mutluluk derken , stres iniz yahut mutluysanız keyfiniz artıyor. Orgazm'a benzetmemdeki neden ise şudur,

Örnek;

Cebinizde 3.500.00 TL var , açsınız aynı zamandada sigara kriziniz geldi. 2 kez düşünürsünüz yada bazı kişiler direk düşünmeden kararını verir. Sigara alır. Ve bir tane içtikten sonra " ya keşke almasaydım " gibi bir düşünceye kapılır. Tıpkı tatmin olduktan sonra " ya gene cünüp oldum " gibi bir düşünce yani istemez insan.. Halbuki o onun için gereksinim olmuştur.

Sigara ne zamanlar içilir ? Sigara içmek için birçok neden vardır ,

1. Stresliyken içilir..

2. Mutluyken içilir ( zevk sigarası da denir ),

3. Sabah uyanınca içilir.

4. Yemek yenmeden önce ( koyu tiryakiyseniz ) , ve yemek bitiminde içilir,

5. Bira , alkol alırken içilir.

6. Sadece içmek için içilir. ( yokluğundan huzursuz olursunuz )

7. Özentilik için içenlerde vardır

8. Her sigra içen içine çekmez , dudak tiryakiliği denir buna,

9. Kahve , çay gibi içeceklerin köpeğidir sigara

10. Tuvalette gazete okurken

gibi.. İçilemeyecek neden yoktur. Yatmadan önce vs.. Gece uyanıp sigra içip geri yatan arkadaşlarım dahi var. Hatta ağzında sigara olup , hala sigara krizim var diyip sigarayı yercesine içenlerde cabası :) Phillip Morris arabasına yol verenler gibi.. ( ambulans onun için :) )

İçenler içmediğinde ise ;

Damak tatları değişir , sinirleri gerginleşir. Stres basar , terler. Sıkılır bulunduğu ortamdan ve biran önce içmek için ne yapıp edip çıkar kutu bir köşede tüttürür. Koyu bir tiryaki 5 saat içmez ise , içince başı hafiften döner.

Yani böyledir sigara... Bende içiyorum ve hiç başlamamak isterdim.. Ama olan oldu diyip geçiyorum...

Bırakmak isteyenler içinse , ÖSS sınavı için Nikotin Bant ları var ( biraz pahalıdır ) onlardan takmıştım. Sınav boyunca sigara içmedim ama sınavdan sonra içtim ( doktorun o kadar uyarmasına rağmen : Bant ı taktığın gün kesinlikle içme! (ölüme neden oluyormuş, benden uyarması ) )

Eczacının bir sözüde vardı onuda geçip yazımı sonlandırayım. Kafanda sigarayı bırakma fikri yok ise , g.tüne yapıştırsan gene etkilemez bu bant.

Harbici doğru dediydi adam... Burdanda anıyorum kendisini !

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

Kötü niyet olarak algılamasınlar ama bence başta kişilik olmadığındandır.Yani hep ergenlikte alışıyorlar.Kişilikleri oturmamışken sanki büyükmüş-erkek olmuş gibi hissediyorlar bence sonrada bırakamıyorlar alışkanklık oluyor..

ben sigaraya başladığımda ergen liğe girmemiştim cocum:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1- az once sigara ictim acaip mutluyum : )

2- hoh nickim yok abi ne ara basladin?

yada snn dalga buyumemekte israr edip gecikti mi :D

yani 10 yasinda mi iciodun sigara?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abi bak piyasada bir sürü kafayı güzel yapan madde war
    eroin,esrar,bali,kokain bilmemne bok püsür onlara okeyim sonuç olarak onlar ciddi kafa yapıyor leyla oluyorsun bi şeye değiyor(denemedim ama öle)sigara öle değil ama mal bi şey içsen bi dert paran gidiyor üstün başın pis pis kokuyor içmesen kuduruyorsun.

mal bi şey içmeyn de içmesin bi bok yok.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Sigara içmek için seep aranmaz ama ilk başladığım güü hatırlıyorum Okuldan Kaçmıştık Atari Salonunda Jetoları harcıyoruz daha sonra top aldık oynadık okulun bitmesine 2 saat war sıkıldık geiyoruz ve karşımıza bi adam geldi içtiği sigarayı yere attı daha sorna dedik ki biz erkek değilmiyiz sigara içmiyoruz gittik aldık i sigara içtik ama 1 saatte 1 paketi bitiridik sadece içmek için içtik erkek olmak için ama şimdi düşüyorumda sigara ile erkek olunuyorsa en Erkek Değilim güde 1 paket sigara hem maddi hemde manevi açıdan çok kötü batmaya baişladı cebimde 2 milyon param Olsa karnım aç olsa gider sigara alırım artık bırakamıyorum .

Babam Her zaman Bana Şunu söyler İçki İç Sigara içme çünkü içkiyi paran oldugunda içersin sigarayı yoldan görüdğün birinden alailirsin derdi . Ama Hala içiyorum BIrakamıyorum....

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

Ya arkadaşlar ben size bi şey söyliyim mi? ben bu lanet olası şeyi 10 senedir içiyorum bunun yanında esrar kullandım kubar içtim 4 sene eroin kullandım hastanelerde bunun tedavisini gördüm. krize girdim kendimi bıçakla kestim yani varya resmen boğuştum uyuşturucudan kurtulmak için ve şimdi lanet ediyorum o günlere ama hala sigara içiyorum fakat diğer kötü alışkanlıklarımdan kurtuldum.

Benden size tavsiye bu boku içmeyin ben taaaa 14 sene önce özentilikle sigaraya başladım, eroine kadar çıktım siz siz olun sağlığınızı düşünün sağlık herşeydir.

SAĞLICAKLA KALIN....!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yaş 19 un ortası 3.sınıftan beri arkadaşlar sigara esrar hap hepsini kullanır birgün olsun ağzıma sürmedim...onlarda teklif etmedi zaten...Bizim pisikopatlar Adanada saksının içinde esrar  yetiştiryor çiçek diye :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masterofthekudal
    masterofthekudal's avatar
    Erkek
    ulan bi ara bırakıyım dedim 12 saat uyumaya başladım bıraktığım zaman 5 sene fazla yaşıyacam bunuda uyuyarak geçiricem a.q. dedim böle işin tekrar başladım

Bana mao tao öğret ziyan amca
Toplam Hit: 9079 Toplam Mesaj: 44