ARANIZDA SİGARA İÇEN MUTLAKA VARDIR????
-
Ne fakir ne fukara yemekden sonra yak bi cigara, boyle nimet varmi ya ki sigarayi birak gunluk has iciyorum icelim guzelleselim:)Kesleri gecdim a.g sekil bi milyon oluyor hasi icince. Hatta jongoyu icdikden sonra gelecek bitmeyen hikayeyi okuyacan aglarsin gulmekden...
-
Antikky bunu yazdı:
Abi bak piyasada bir sürü kafayı güzel yapan madde war
eroin,esrar,bali,kokain bilmemne bok püsür onlara okeyim sonuç olarak onlar ciddi kafa yapıyor leyla oluyorsun bi şeye değiyor(denemedim ama öle)sigara öle değil ama mal bi şey içsen bi dert paran gidiyor üstün başın pis pis kokuyor içmesen kuduruyorsun.mal bi şey içmeyn de içmesin bi bok yok.
bunnarın içinden esarar vee bali ye eywallah poh unun çıkarmazsan bağımlılık yapmaz kokoin çok pahalı eroin damardan tersssss: ) -
4 Senedir içiyorum şu ana kadar çok bırakmak istedim hatta 4ay gibi bir süre bıraktım tekrar başladım. Başımda okul ve aile sorunu olduğu sürece içtikçe içiyorum içtikçe unutuyorum. Hatta bazen kafa için bırakıp tekrar başlıyorum.
-
wala yas 18 daha 1 kez biLe agzima deymemistir sigara meleti..
Arkadaslarimdan icenlerde var. hatta mossad7777 kankamdir. kendisi icer ben hic merak etmedim.
Ayni seyi alkol de söyliyemem. Alkolde tam tersi tatmadigim alkol çesiti kalmamistir sanirim. HeLe alanya gibi turistik yerde disko filan cok olunca icki de boL oluyo...
Efkarlanirsam alkol tuketirim.
(3 aylar sebebiyle icmiyorum bu aralar) - (ramazanda fuLL oruc tutcam kismetse kazanacagim sevaplari icerek harciyacam) ALLAH affetsin..
-
9-10 senedır tuketırım bu meretı. Kac kere denedıysem bırakamadım. Hatta bır keresınde ıyı bırakmıstık amca ogluyla. Ozamanlar sporda var. Bıraktıktan bıkac gun soora bı aksam arkamıza sıvıller takıldı. Bızı cevırdıler bunlar. Ust araması necısınız sız nerden gelıp nere gıdersınız felan. O zamanlar daha gencız yas 18-19. Ehlıyet ruhsat sormalar. Bı yandan amırım cekelımmı karakola falan. Bız tırstık. O tırsmayla bızı bıraktılar bı cektım benzıncıye arka arkaya o stresle artık kac tane ıctım hatırlamıyom. Daha sonra cıddı bır bırakma dnemesıne gırısmedım. -
arkadaşlar bende içiyorum ama bi laf vardır İPNE GİBİ AĞZINA ALICAĞINA OROSPU GİBİ SAKIZ ÇİĞNE bu meleti çıkaranın taaaa a.q selametle bak yine sinirlendim bi sigara içim kendime gelirim
-
hayta geldiysen herseyi yaparim salllaa sana ya bu dunyaya kackere gecemki sigara icerim
-
18 seneden fazla içtim ama şimdi bıraktım 1 senedir içmiyorum. keşke hiç içmeseydim.
-
iciyorum o zmaan varim :)
ben gunde 1 tane fln icebiliyorum malum abd :( ama acaip hos oluyo
-