folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ARANIZDA SİGARA İÇEN MUTLAKA VARDIR????

ARANIZDA SİGARA İÇEN MUTLAKA VARDIR????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nedim
    nedim's avatar
    Erkek

Artık herkes sigaranın ne kadar ne kadar zararlı olduğunu biliyor. Tütünün kanserojen olduğunu duymayan, bilmeyen kalmadı. Ancak, sigaranın zararları bununla bitmiyor, her türlü kalp ve akciğer hastalığına yol açıyor, damar tıkanıklığı felce kadar götürebiliyor.

Sigara içtiğiniz anda, vücudunuz etkilenmeye başlar. Nabzınız yükselir, daha hızlı nefes alıp vermeye başlarsınız. Kan dolaşımınız yavaşlar. Sigara içinde yaklaşık 3.700 zehirli madde barındıran bir karışımdır. Bunların büyük bir bölümü kanserojendir. En zararları da karbon monoksit, hidrojen siyanid ve amonyaktır ve bu zehirli kimyasal maddeler, bir nefes sigarayla kan dolaşımınıza karışır. Bunun sonucunda, astım, ciğer yangısı, göğüs ağrıları başlar. Daha sık nezle, grip ve soğuk algınlığı geçirmeye başlarsınız.

Her on üç saniyede bir kişi, sigaraya bağlı bir hastalıktan hayatını kaybetmektedir. Her yıl dünyada 2.500.000 milyon kişi sigara yüzünden hayatını kaybetmektedir. Bu ölümlerin başlıca sebebi akciğer kanseridir, ikinci önemli sebep kalp hastalıkları ve diğer kanser türleridir.

İnsan vücudunda, hiçbir bölüm yoktur ki; sigarada bulunan kimyasal maddelerden etkilenmesin. Bu bölümde, vücudunuzda kısa bir tur yapacağız ve vücudunuzun ne halde olduğunu size göstereceğiz:

KARANLIK ŞEHİR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wildhuman
    wildhuman's avatar
    Erkek
    ben sigara içmiyom tamam mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twin
    twin's avatar
    Erkek
    ne dedim var a.q. de sigara içeyim hem çok güzel oluyo hemde kesenden gitmiyo ohhhh---bekarlık sultanlık gibi birşey

x
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

bende 15 gün öncesine kadar içiyordum ama bıraktım zor olmadı değil oldu ama başardım...aylık 120 YTL bayılıuyordum sigaraya..ama artık paramda cebimde kalıyor ve sağlığımda bozulmuyor..

KANSER HÜCRELERİNİZİ GELİŞTİRMEYİNİZ.. :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lostdark
    lostdark's avatar
    Erkek
    abi ayıp etınız ha canım sıgara cektı ben bakala kosuyom a.q ben nezaman sıgara duysam ıcesım gelıyo a.q mahale zaten ayrı bıdert tarla bası bılırsınız a.q ben nasıl cıgara ıcmemeye sabır edıyom sızde sıgara ıcmeyın lo bıde sıgarayı tyoplu sekılde bırakalım lo yerıne vıyagra kulanalım en azından azdırıyo a.q sıgara kısır yapıyo

gercek arkadaslar camasır gıbıdır her zaman yanındadır daha ıyı arkadaslar prezervatıf gıbıdır senı korurlar dostlar ıse vıagra gıbıdır dusenı kaldırırlar :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

ya bende 5 yıldır içiyom böyle saçma sapan şeyler için topic açmayın ya

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EREN
    EREN's avatar
    Erkek
    arkadaşım senden rica ediyorum mossad oo avatarı değiştirirsen sevinirim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Arkadaslar Aklınız warsa sigara icmeyin :) (diene bak :P) icicem diosan malboro icme 

-Neden ?

malboro sarapla mi ne yoguruomus sadece kendine bagımlı yapıo yani illa malboro olcak yani bende oldu

sigaram olmazdı param olmazdı  LM fln uzatırlardı icmezdim icemezdim

ne kadar ii demi ?

peki bide sunu dusunelim 4 ytl 19 kurus umuz war karnımız ac a.q si*e si*e malboro alıosun oda war ....

ben malboro dun bıraktım winston icerim bundan sonra dedim ramazan ayi ile insallah bırakıcam ama hic icmicem....

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    abicim bu sigara işine hiç girmiceksin zaten spor yapanlar genellikle sigara olan yerde bile zor bulunurlar ama en iyisi hiç başlamamak ben daha 15 yaşındayım ama sigara olan yerde bile durunca midem bulanıo...

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

buraya uye olduğum zaman içmiordum şimdi gunde bir paket bitiriyorum

pişman değilim tamamen kendi isteğimle başladım belki de zarar verdiğini bildiğim için ve bune sevindiğim için pişman değilim

biraz butcemi sarsıo o kadar

Bu niymiş la?
Toplam Hit: 9070 Toplam Mesaj: 44