Arapca Bilenler İçeri. Bu Nedir ?
-
sallamasyıon bişiler yazıyor hocam. Osmanlıcam var ama arapça bu pek anlayamıyorum ne diyor. Muska falan değil, ama birisi bir şeyler denemek istemiş :)) o kesin. bi cami hocasına git okut okuyabilirse. çünkü okumayı yeni söken çocukların bildikleri kelimeleri yazmaları gibi bir şey olmuş hakkaten bu...
-
Annene sor belki senden habersiz yaptırmıştır muska.
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
Noneyim bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Büyü mü ?
Kaçıncı yüzyıldayız , sanırsam benim bilgisayarın tarih ayarları yanlış. Çünkü 2010'u gösteriyor.
-----------------------------senesi geçince zaman aşımına uğrayan cinler yok malesef.
-----------------------------ahhaha iret bu konuda bişey yazmıştı adamın birine.adam bende kurşun geçirmez muska var diyodu iret de bizim evin yakınında orman var sen muskayı al gidelim oraya.ben senin kafana ıslak sopayla vurayım eğer bişey olmazsa al arabanın anahtarını git ama bişey olursa hastaneye götürmem çektiğim videoyuda youtube a korum diyodu :D
-----------------------------ne alaka evlat?
-
Noneyim bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Büyü mü ?
Kaçıncı yüzyıldayız , sanırsam benim bilgisayarın tarih ayarları yanlış. Çünkü 2010'u gösteriyor.
-----------------------------senesi geçince zaman aşımına uğrayan cinler yok malesef.
-----------------------------ahhaha iret bu konuda bişey yazmıştı adamın birine.adam bende kurşun geçirmez muska var diyodu iret de bizim evin yakınında orman var sen muskayı al gidelim oraya.ben senin kafana ıslak sopayla vurayım eğer bişey olmazsa al arabanın anahtarını git ama bişey olursa hastaneye götürmem çektiğim videoyuda youtube a korum diyodu :D
-----------------------------evlat demek egonu mu tatmin ediyo? hem yukardaki yazıyı defalarca okusanda beynindeki tek düşünce bile değişmez boşver :|
-
Ben az buçuk arapça biliyorum. Genel olarak bakıldığında büyüye benziyor. Bir kaç yerinde Allah kelimesi tekrar etmiş. Gerisi farklı kelimeler olduğu için pek okunmuyor. Rakamlar falanda var. Ancak kelimelere bakınca pekte arapça bilmeyen birinin karalaması gibi de görünüyor. En iyisi al çakmağı eline yakıver gitsin.
-
Noneyim bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------Büyü mü ?
-----------------------------evlat demek egonu mu tatmin ediyo? hem yukardaki yazıyı defalarca okusanda beynindeki tek düşünce bile değişmez boşver :|
ulan millete hem alıntı yapıp anlamayacağı şeyler yazıyorsun hemde adamın yazı stiline imalı mesajlar yazıyorsun ne ayaksın sen?
-
üzülerek söylüyorum büyü bu. Allah korusun
-
zaadsgwaerasdfj büyü müyü olm kafanız mı güzel lan :D

bu sektöre el atalım gelin ortak aranıyor online kargoyla büyüleri yapar yollarık bide sanal pos atarız mis
edit: biraz bilimi kullanarak kocanın/sevgilinin yemeğine falan büyülerinde %100 sonuç alırız! (xanax/faverin gopta gel)
edit2: yeni fikir geldi usb flash disk autorun büyüsü çıktı!
-
sirkeli suya koy :D büyü kalksın
-
Şöyle ki memleketime bakarsan ki şunu şöyle gösteriim
Memleket:
Riyadh, Saudi Arabia
sana açıklıyayım durumu.
Hazırlayan ustalıkla hazırlamış bu bir.
İkincisi içinde Allah yazan hiçbir şey kötü amaçla yapılmaz yapılamaz.
Üçüncüsü aşağıdaki rakamlar işi karıştırıyor ne olduğunu ama dediğim gibi kötü birşey değil.
şans için gibi birşey ama şunu sana net biçimde diyebilirim ki kötü değil.
Sen nerden biliyorsun dersen dedem oranın en tanınan imamlarından biriydi onun yanında büyüdüm :)