Arapca Bilenler İçeri. Bu Nedir ?
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Büyü mü ?
Kaçıncı yüzyıldayız , sanırsam benim bilgisayarın tarih ayarları yanlış. Çünkü 2010'u gösteriyor.
büyünün yüzyılımı olur? büyü geçmişte de vardı şimdi de var,gelecekte de olacaktır. sokakta büyü müyü bilmem çağdaşım ben diyen kadınların gizliden gizliye üzerimde büyümü var diye hocalara gittiklerini de biliriz hemde 21. yüzyılda :O -
koca forumda bi tane arapçadan anlayan çıkmadı yuh :D
-
yak onu yak :|
-
muska
-
mmrich bunu yazdı:
-----------------------------ilahiyat fakültesimi ak adam java .net c c++ mı sordu?
hoca bence siktir et bişey olmaz ak at çöpe gitsin
-
lalada bunu yazdı:
mmrich bunu yazdı:
-----------------------------ilahiyat fakültesimi ak adam java .net c c++ mı sordu?
hoca bence siktir et bişey olmaz ak at çöpe gitsin
-----------------------------insanları aşşalamak için sölemedim zaten sadece çok fazla kişi arasından çıkmamasına üzüldüm
-
vahiy gelmiş sana hacı hayırlı olsun yeni peygambersin
-
hackworm bunu yazdı:
vahiy gelmiş sana hacı hayırlı olsun yeni peygambersin
-----------------------------Yaptığın ayıptır.Hemde günah..
Resmen allah peygamber dalga geçiyorsun...
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Büyü mü ?
Kaçıncı yüzyıldayız , sanırsam benim bilgisayarın tarih ayarları yanlış. Çünkü 2010'u gösteriyor.
-----------------------------senesi geçince zaman aşımına uğrayan cinler yok malesef.
-----------------------------ahhaha iret bu konuda bişey yazmıştı adamın birine.adam bende kurşun geçirmez muska var diyodu iret de bizim evin yakınında orman var sen muskayı al gidelim oraya.ben senin kafana ıslak sopayla vurayım eğer bişey olmazsa al arabanın anahtarını git ama bişey olursa hastaneye götürmem çektiğim videoyuda youtube a korum diyodu :D
-----------------------------ne alaka evlat?
-----------------------------evlat demek egonu mu tatmin ediyo? hem yukardaki yazıyı defalarca okusanda beynindeki tek düşünce bile değişmez boşver :|
ulan millete hem alıntı yapıp anlamayacağı şeyler yazıyorsun hemde adamın yazı stiline imalı mesajlar yazıyorsun ne ayaksın sen?
-----------------------------noneyimle muhabbetim farklıdır da ne bu trip?
-
luissera bunu yazdı:
Arkadaşlar bu yazıyı dolabımdakı ceketımın cebınde buldum. neyazdıgı hakkında en ufak bı fıkrım yok .Okumayı bılen arkadaslar varmı acaba ?

-----------------------------S.A Kardeşim bu hurufiliğin kullandığı bir yöntemdir ebjedde diyebilirsiniz buna yuvarlakların içinde Allah lafzı vardı geri kjalanlar rakamlar ve yazılardan oluşur bunu hurufi inancına sahib olanlar şans ve iyilik getirmesi için kullanır. Son zamanlarda bir sınava falan girdinse belki ailenden biri bir medyumdan yada falcıdan bunu şans getirsin diye almış olabilir.. Ciddiye almana gerek yok ama Allah lafzı olduğundan yakman uygun olur..