Arapca Bilenler İçeri. Bu Nedir ?
-
Büyü mü ?
Kaçıncı yüzyıldayız , sanırsam benim bilgisayarın tarih ayarları yanlış. Çünkü 2010'u gösteriyor.
-
en yakın camiye git bi imama okut
-
muskaya filan benzemiyor bu hacılar. hocam en yakın caminin hocasına git, sor ne haltmış bu diye. sonra da uygun bir şekilde imha et bence.
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Büyü mü ?
Kaçıncı yüzyıldayız , sanırsam benim bilgisayarın tarih ayarları yanlış. Çünkü 2010'u gösteriyor.
-----------------------------Ha ha ha :))
2010 yılında Ateist olanlar bile var bu da bir şey mi ;)
-
wking bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Büyü mü ?
-----------------------------Ha ha ha :))
2010 yılında Ateist olanlar bile var bu da bir şey mi ;)
-----------------------------hocam gereksiz yere tartışma çıkartma.
adam müslümanlara değil muskalara laf etti.
-
CasTeaL bunu yazdı:
Büyü mü ?
---------------------------klasik ateist polemik çıkartmaca oyunları vol 234523452345234623452345
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------CasTeaL bunu yazdı:
Büyü mü ?
---------------------------klasik ateist polemik çıkartmaca oyunları vol 234523452345234623452345
-----------------------------aynan haa
-
CasTeaL bunu yazdı:
Büyü mü ?
-----------------------------senesi geçince zaman aşımına uğrayan cinler yok malesef.
-
Noneyim bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Büyü mü ?
-----------------------------senesi geçince zaman aşımına uğrayan cinler yok malesef.
-----------------------------ahhaha iret bu konuda bişey yazmıştı adamın birine.adam bende kurşun geçirmez muska var diyodu iret de bizim evin yakınında orman var sen muskayı al gidelim oraya.ben senin kafana ıslak sopayla vurayım eğer bişey olmazsa al arabanın anahtarını git ama bişey olursa hastaneye götürmem çektiğim videoyuda youtube a korum diyodu :D
-
Ders notuna benziyor.