folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Arkadaşım Uyuşturucu Kullanıp Etil Alkol İçiyor Ama Aşı Karşıtı

Arkadaşım Uyuşturucu Kullanıp Etil Alkol İçiyor Ama Aşı Karşıtı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkomandoxx1
    xxkomandoxx1's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı
    xxkomandoxx1 bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı

sunu bi anlayin covid diye bisi yok nufus azaltma var...

Belkide asi yaptirmayanlar "nufus azaltma projesi"nin kobayidir?

valla arkadasın siz olun olmayanlarada karışmayın.. ölecek olan biz değilmiyiz aşını olmussun niye bu korku :)

Benim kimseye karistigim yok da ortalik yerde "covid yalan, asi yalan" diye ahkam keserek sen millete karismis oluyorsun.

Ben kimseye asi ol demiyorum, demem de, olmuyorsan olmazsin, kimse sevine sevine gidip olmuyor, cunku kimse tam olarak emin degil, herkes bu mevzuda senin kadar "net" bilgili degil ne yazikki.

Fakat ortada gorunen tek bir gercek var o da istatistikler. Onun disinda ne desen bos, kufur yemeyi seviyorsan o baska.

"Onun disinda ne desen bos, kufur yemeyi seviyorsan o baska."

Bu kısma dayanarak.

Senin doğmana sebep olan babanın o vitaminsiz daşşagını ve ananın o vebalı amını sikeyim cybermole.

not : annesinin amı vebalı değilde downsendromlu olabilir diye bir çok dm aldım editliyorum emin değilim

@xxkomandoxx1 bu haysiyetsizi bu sitede daha fazla tutmayın siktirsin gitsin buradan.

haysiyetsiz diye banamı diyorsun?

sen siktir git lan burdan intihara meyilli  sebze.

burda toplum sağlıgını  tehdit eden covid yok diyen bıdı bıdı yapan bir embisile küfür ettim diye siteden banlansın diyor.

ben ise senin gibi zayıflar banlansın diyorum.

ben kendi canımı tehlike altına sokarım ama İNSANLARIN CANINI tehlike altına sokmam.

arkadaşımın eşi covid yüzünden öldü vede 2-3 aylık çocugu var.  bu hafife alan  maymun dan doğmaları görünce küfür ediyorum kusura bakmayın

xxkomandoxx1 tarafından 04/Eki/21 22:48 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Asinin sonuçlarının ne olacağını hiç kimse bilmiyor.

Versiyon versiyon aşı olacak millet, göreceksiniz. Seneye v2 çıkar herkesi bir sıra tekrar yaparlar.

Kusura bakmayın dna'ma zincir ekletemem :)

Olana mani olmuyorum, maske de takmıyorum.

Kaç yeri gezdim hiç kimse maske takmıyor amk, hani afrika ülkeleri yarragi yemişti? Ne maske, ne hastane?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cybermole bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı

tm işte emin etsinler olmayanın aq cevremde 5 kişi öldü 5 .. sapa saglam insanlar.. asıdan sonra gitti.. biri yan komsum.. sabahları selam verdiğim insan.. olan olsun olmayana karısmayın diyorum..

Bizim komşular da hasta.. Koca aşı oluyor ama karısı ise olmuyor ve aşı olmayan kadın + çocukları şuan covit ve bildiğim kadarıyla durumları ağır. Kısacası kadın ve çocuklar evde yatıyorlar.. Aşı yaptıran koca ise sapa sağlam... Ve bunlar halen aynı evde yaşıyorlar ?

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı

tm işte emin etsinler olmayanın aq cevremde 5 kişi öldü 5 .. sapa saglam insanlar.. asıdan sonra gitti.. biri yan komsum.. sabahları selam verdiğim insan.. olan olsun olmayana karısmayın diyorum..

Bizim komşular da hasta.. Koca aşı oluyor ama karısı ise olmuyor ve aşı olmayan kadın + çocukları şuan covit ve bildiğim kadarıyla durumları ağır. Kısacası kadın ve çocuklar evde yatıyorlar.. Aşı yaptıran koca ise sapa sağlam... Ve bunlar halen aynı evde yaşıyorlar ?

grip onlar grip adamda dısarda durdugundan gripe dayanıklı ne diyeyim :) ne istionuz covid varsa nerde cinde düşenler cinde olenler? danimarkada niye yok :) ya tamam olun bak ası olanlara bişey demiyorum ama olmayanlarada karısmayın nie bu ısrar biz gondiklendik sizde olunmu yani koyunmuyuz biz herkes bişi yaptı diye yapcaz benim sorunum bu oleceksem olecek olan benim madem korumuo %10 %20 diyorsunuz niye oluyorsunuz tam koruması cıkınca zaten bida asılıcaklar nie durma ası 1.doz 2. doz 3. ... 5 doz nedir yani bu :) bi mantıklı düşünün ya mantık!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Versiyon versiyon aşı olacak millet, göreceksiniz. Seneye v2 çıkar herkesi bir sıra tekrar yaparlar.

Kaç yeri gezdim hiç kimse maske takmıyor amk, hani afrika ülkeleri yarragi yemişti? Ne maske, ne hastane?

ya hocam onlar maymundan geldiler ya zenciler falan onlara bişi olmaz dalgalarıda büyük ordan cıkıyordur virüs :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkomandoxx1
    xxkomandoxx1's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

ya hocam onlar maymundan geldiler ya zenciler falan onlara bişi olmaz dalgalarıda büyük ordan cıkıyordur virüs :) 

ya onursuz piç yazma benim konumun altına siktir git kendi konu başlıgın altına kendi sikik felsefelerini paylaş

istemediğin ber bok başında bitiyor amına kodumun piçine bak anasına sövüyoruz hala burda gavatmısın oğlum siktir ol git bu başlıktan

her burda durdugun dakika o ananın vebalı amını değilde senin o düşük iq lu beynini sikeyim ben

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
    xxkomandoxx1 bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

ya onursuz piç yazma benim konumun altına siktir git kendi konu başlıgın altına kendi sikik felsefelerini paylaş

istemediğin ber bok başında bitiyor amına kodumun piçine bak anasına sövüyoruz hala burda gavatmısın oğlum siktir ol git bu başlıktan

her burda durdugun dakika o ananın vebalı amını değilde senin o düşük iq lu beynini sikeyim ben

ugrasamicam senle ya gel ozele ver numarani derdini sikeyim senin acik kuran okuyonuz dunya koruyucusu kesilionuz basimiza aq muptezelleri 1 milyar insan cennete gitcek digerleri cehenneme dimi :)) ya yazmiom artik bu konu altina gel ozele derdini cozelim .. son yazim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cybermole bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı

grip onlar grip adamda dısarda durdugundan gripe dayanıklı ne diyeyim :) ne istionuz covid varsa nerde cinde düşenler cinde olenler? danimarkada niye yok :) ya tamam olun bak ası olanlara bişey demiyorum ama olmayanlarada karısmayın nie bu ısrar biz gondiklendik sizde olunmu yani koyunmuyuz biz herkes bişi yaptı diye yapcaz benim sorunum bu oleceksem olecek olan benim madem korumuo %10 %20 diyorsunuz niye oluyorsunuz tam koruması cıkınca zaten bida asılıcaklar nie durma ası 1.doz 2. doz 3. ... 5 doz nedir yani bu :) bi mantıklı düşünün ya mantık!

Sadece senin yazdıklarının tam tersi olan bir durumun varlığından bahsediyorum ve benim bahsettiğim bu kişiler öyle 3 - 5 senelik komşularım da değil.. Bu insanları çok çok eskiden tanırım ve şimdiye kadar hiç ailecek hasta olup yataklara düştüklerini de görmedim/duymadım.. Sen ise bu kişileri sanki benden daha çok tanıyor gibi hatta onları muayene etmiş bir doktor gibi ahkam kesiyorsun "grip onlar" diyorsun ?? 

Aşı olmuyorsan olma ama bildiklerinin tam tersi olan bilgilerle karşılaştığın zaman, niye caz yapıyorsun ? Olmuyor böyle hoca... :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

aşı karşıtlarının en delikanlısı bu adamdır gerisini bilmem

https://www.youtube.com/watch?v=_c-4OTxxZSU

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

"AKA Kobay faresi
    Aşı karşıtıdır
    Torbacısının çoğalttığı katkılı uyuşturucuları içmektedir
    iq su bir eşşek kadardır"

bu zevksiz sikişin çocuğunun profilime attığı yorum. bu konuyu da benim için açmış. 

aşı olun, olmayın sikimde değil. ben aşı olmayacağım. olana da asla olma demem.

olmak istemeyeni de anlarım. bu yüzden aşı karşıtı değilim.

benim hayatımı çok kafana takmış görünüyorsun. gel bi götünü sikeyim de rahatla, hoşlandın sanırım benden.

keşke baban dışarı boşalsaydı be oğlum

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 7770 Toplam Mesaj: 70
aşı sıgırlar olmaz