Arkadaslar Cinler Hakkındaki Su Videolara Bakabilirnisiniz?Yorumlarınızı Bekliyorum.
-
http://www.youtube.com/watch?v=Y__JhN-0iCQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cBb_cEtPskg&feature=related
Bu videoları acıklayabilir misiniz.Ben cok korktum.Özellikle birinci videoda kadın garip garip bir ses cıkarıyor.Acıklamalarınızı bekliyorum.
-
Hacı bizide korkutma ya.Bende cinlere inandığımdan dolayı ve haklarında birçok şey bildiğimden dolayı çok tırsıyorum.Dinimiz gereği cinlere inananlar bence izlemesin(Holyseclorum izleyebilir)
-
Kesin Eti Cin dir diyerek izledim.Hani bi de kadın acayip sesler çıkarıyor demişsin ya "hımm, hıımmm.." sesleridir dedim :D
Abi nerden çıktı cin muhabbeti.Zaten iki günde altı saat fln uyuyorum.Uyku düzenim kalmadı.Şimdi hepten gidecek uyku :D
off offf !..
-
İkinci videodaki ses daha ürkütücü..
Bunlarda bizden :)
-
Kafanızı bunlarla meşgul etmeyin bırakın onlar orada kalsın siz burada.Düşünmeyin bile.Ben bi ara kafayı yiyodum.Sakın ha merak falan etmeyin araştırmayın
-
kortuguna gore cinler hakkında hicbirsey bilmiyorsun. dinimiz cinlerin var oldugunu soyler bizlere, onlardan korkmamız gerektigini degil. onlar acizdirler ben onlardan degil onlar benden korksunlar. ben rabbim olan Allah tan baskasından korkmam. egerki sen korkuyorsan imanını gozden gecir. hurafecilerden din ogrenecegine adam gibi ilahiyatcılardan, aydın insanlardan ogren. nihat hatipoglu gibi
-
bakamayız cin çarpar.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
kortuguna gore cinler hakkında hicbirsey bilmiyorsun. dinimiz cinlerin var oldugunu soyler bizlere, onlardan korkmamız gerektigini degil. onlar acizdirler ben onlardan degil onlar benden korksunlar. ben rabbim olan Allah tan baskasından korkmam. egerki sen korkuyorsan imanını gozden gecir. hurafecilerden din ogrenecegine adam gibi ilahiyatcılardan, aydın insanlardan ogren. nihat hatipoglu gibi
-----------------------------hocam ayrietten, cinden korkan insanları hiç annamıorm.Allah'dan korkuyoruz diolar ama ibadet etmiyorlar. Ama cinden korkanlar gece uyuyamıorlar.
Bu nsl korku?Bu nsl çeli$ki böle:S
-
:D cin çin çün çon:D dai eticin diyosun sen galıba.)
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam pardon ama ben pek sözlerinize katılamıcam.ewet dinimizin var oldugunu soyledigini biliyorum.ve dinimizin onlarla ugrasmamamız gerektigini vsvsvs...onları da biliyorum.
imanım tamdır cok sukur.ama cinler hakkında az bir bilgiye sahip oldugum dogrudur.bi de sunu dicem.ne yani!cinler hakkında her seyi bilmek imanımızın cok iyi oldugunu mu gosteriyor?
Aslında ben Shockman kardesimin yazmasını bekliyordum.o da yazar insallah. :)
-
Allaha şükür dediklerinin hepsinin farkındayım ama aklıma kötü hallerde gözükmeleri geliyor.Acizdirler tabi.Ayetel kürsi ile yanına yaklaşamazlar ama.Hayal edince farklı oluyo.Allaha şükür de imanım sağlam bnm bahsettiğim olay.Kötü hallerde gözükmeleri.