Arkadaslar Cinler Hakkındaki Su Videolara Bakabilirnisiniz?Yorumlarınızı Bekliyorum.
-
tahribat toplanak cin çagirak video çekek herkes rahat etsin?
-
bu ne yaf konu cin olunca yazanların yarısı bayan olmus, ya da sitedeki üyelerin bazıları...:)
Neyse en doğru sözleri bence "dkn" söylemiş, hurafeyle din ayrı konular...
Aynen katılıyorum...
Bu arada ben bayanlara musallat olan cinleri çıkartma yeteneğine sahibim,tıpkı tvde gorduğunuz hoca efendiler(!) gibi. ihtiyacı olan arkadas olursa pm atsın:):) Dip not: Alanımda 1 numarayım!!!
-
paniğe gerek yok.korkulacak bişey yok..ben varım..
-
bunlardan bu kadar korkacagınıza insanlardan korkun ak en azından biraz daha mantıklı olur sizin için insanlar daha tehlikeli
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------DkN bunu yazdı:
-----------------------------
kortuguna gore cinler hakkında hicbirsey bilmiyorsun. dinimiz cinlerin var oldugunu soyler bizlere, onlardan korkmamız gerektigini degil. onlar acizdirler ben onlardan degil onlar benden korksunlar. ben rabbim olan Allah tan baskasından korkmam. egerki sen korkuyorsan imanını gozden gecir. hurafecilerden din ogrenecegine adam gibi ilahiyatcılardan, aydın insanlardan ogren. nihat hatipoglu gibi
-----------------------------hocam ayrietten, cinden korkan insanları hiç annamıorm.Allah'dan korkuyoruz diolar ama ibadet etmiyorlar. Ama cinden korkanlar gece uyuyamıorlar.
Bu nsl korku?Bu nsl çeli$ki böle:S
-----------------------------
Abi buradaki yazın hakikaten takdire şayan söylediğin söz çok onemli ve ibretlik böyle onemli bir konudan basettiğin için teşkkürler. -
DkN çok güzel söylemiş
ayrıca çok korkan varsa paratoner taktırsın olası çarpılmaları engelleyecektir