folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaslar Cinler Hakkındaki Su Videolara Bakabilirnisiniz?Yorumlarınızı Bekliyorum.

Arkadaslar Cinler Hakkındaki Su Videolara Bakabilirnisiniz?Yorumlarınızı Bekliyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    tahribat toplanak cin çagirak video çekek herkes rahat etsin?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

bu ne yaf konu cin olunca yazanların yarısı bayan olmus, ya da sitedeki üyelerin bazıları...:)

Neyse en doğru sözleri bence "dkn" söylemiş, hurafeyle din ayrı konular...

Aynen katılıyorum...

Bu arada ben bayanlara musallat olan cinleri çıkartma yeteneğine sahibim,tıpkı tvde gorduğunuz hoca efendiler(!) gibi. ihtiyacı olan arkadas olursa pm  atsın:):) Dip not: Alanımda 1 numarayım!!!

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    paniğe gerek yok.korkulacak bişey yok..ben varım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    bunlardan bu kadar korkacagınıza insanlardan korkun ak en azından biraz daha mantıklı olur sizin için insanlar daha tehlikeli

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

DkN bunu yazdı:
    kortuguna gore cinler hakkında hicbirsey bilmiyorsun. dinimiz cinlerin var oldugunu soyler bizlere, onlardan korkmamız gerektigini degil. onlar acizdirler ben onlardan degil onlar benden korksunlar. ben rabbim olan Allah tan baskasından korkmam. egerki sen korkuyorsan imanını gozden gecir. hurafecilerden din ogrenecegine adam gibi ilahiyatcılardan, aydın insanlardan ogren. nihat hatipoglu gibi

hocam ayrietten, cinden korkan insanları hiç annamıorm.Allah'dan korkuyoruz diolar ama ibadet etmiyorlar. Ama cinden korkanlar gece uyuyamıorlar.

Bu nsl korku?Bu nsl çeli$ki böle:S  

Abi buradaki yazın hakikaten takdire şayan söylediğin söz çok onemli ve ibretlik böyle onemli bir konudan basettiğin için teşkkürler.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    DkN çok güzel söylemiş
    ayrıca çok korkan varsa paratoner taktırsın olası çarpılmaları engelleyecektir
Toplam Hit: 4196 Toplam Mesaj: 37