Arkadaslar Cinler Hakkındaki Su Videolara Bakabilirnisiniz?Yorumlarınızı Bekliyorum.
-
http://www.ahmedbaki.com/turkce/kitaplar/ruh/ cinler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar değerlendirir umarım (: not:reklam olarak algılamasın kimse herangi bi bağlantım yok siteyle (:
-
Bu kitap bende vardı
-
yunus_89 bunu yazdı:
-----------------------------DkN bunu yazdı:
-----------------------------
kortuguna gore cinler hakkında hicbirsey bilmiyorsun. dinimiz cinlerin var oldugunu soyler bizlere, onlardan korkmamız gerektigini degil. onlar acizdirler ben onlardan degil onlar benden korksunlar. ben rabbim olan Allah tan baskasından korkmam. egerki sen korkuyorsan imanını gozden gecir. hurafecilerden din ogrenecegine adam gibi ilahiyatcılardan, aydın insanlardan ogren. nihat hatipoglu gibiİnsanın Allahtan başka bir şeyden korkması onun İmanıyla mı ilgili cinlerden korkmam ama asansörden korkarım mesela korku insani bir his neyse doğru söylemişsin ben Hz. Ömerin bir cinle güreştiğini hatırlıyorum(duymuştum yani)
Not:Nihat hatipoğlu star a geçmişti sanırsam para için
-----------------------------Bunlar aynı seyler degildir. insani korkular vardır birde manevi-ilahi korkular vardır. asansor korkusu gibi insani korkular ile manevi olanlar taban tabana zıt seylerdir. bu ikisi arasında alaka kurmak sacmalıktır. bir insan cinden neden korkar? cunku onun kendinden ustun oldugunu ona zarar verebilecegini vs dusunur. Allah'ın yarattıgından korkmanın yani bir yaratılmıstan bir acizden korkmanın hicbir mantıgı yoktur.
İslam arac olarak kullanılmaya devam edildikce muslumanlar daha cok korkarlar boyle seylerden. ottan boktan cinden bilmemneden. nedense daha bugune kadar Allah'a inanmayan biriyle bir cin husumeti gormedik. yada bir hristiyanla bir museviyle. hep iman edenlere gelir bu kor olmayasıcalar nedense. insanları boyle seylerle korkutuyorlar bilincaltına yerlesiyor sonra cocuklugundan olumune kadar ottan boktan korkarak yasıyor zavallıcıklar. Bizde din ogretisine fitne fesat oyle bir karısmıski ayıklayamazsın bunu.
-
eywallah hoja gerçekten süper bi progrm
-
hassiktir ya cinler benden korksun aq
-
harbiden çok cahil bizim millet bu konularda.
bugün okulda kızların bi muhabbetine tanık oldum,yuh artık aq dedim.
yok bi kız varmış bilmem naapmış sonra cin gelip tecavüz etmiş bilmemne cart curt.
aq kızı gidip vermiştir birine sora beni cinler sikti deip kapatıo konuyu bu mallar da inanıo ne diim..
bi de bu mallar matematikten 5 alınca hoca bunlara zeki demio mu ayar oluyom :/
-
GrayWolf bunu yazdı:
öle deme arkadaşım inan bana başına gelse çok kötüsen hiç cinlerle konuşup saga sola saldıran birini gördünmü ki ben gördüm
yaptıklarının farkında ama sanki birisi ona zorla yaptırıyor yani yaptıkların davranışları geri planda sen sadece izliyor
yaptıgın hareketlere etki edemiyorsun...
-
3624 bunu yazdı:
-----------------------------GrayWolf bunu yazdı:
öle deme arkadaşım inan bana başına gelse çok kötüsen hiç cinlerle konuşup saga sola saldıran birini gördünmü ki ben gördüm
yaptıklarının farkında ama sanki birisi ona zorla yaptırıyor yani yaptıkların davranışları geri planda sen sadece izliyor
yaptıgın hareketlere etki edemiyorsun...
evet basima geldive evet tanik oldum kuzenime cin girmisti bi ara
-
Esconda bunu yazdı:
Onlar Cin'in ne olduğunu bilmiyor.Hayalet eyip geçiolar
-----------------------------hayalet, ruh, diorlar cinlerin araplara özgü bir sey onlar için, Victor Hugo'nun Les Djinns siirini ögrenmistik ortaokulda tuhafima gitmisti
-
yALLAH cinler yALLAH kıs kıs cinler kıs kıs