Arkadaslar Cinler Hakkındaki Su Videolara Bakabilirnisiniz?Yorumlarınızı Bekliyorum.
-
Banada laf uzatmak için yer arıtosunuz.Ayrıca zaygo laf banaysa allaha şükür orucumu tutarım, Kuran'ımı okurum.(Okuldan dolayı 5 vakit namazımı kılamasamda)namazımı kılarım.
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ayrietten, cinden korkan insanları hiç annamıorm.Allah'dan korkuyoruz diolar ama ibadet etmiyorlar. Ama cinden korkanlar gece uyuyamıorlar.
Bu nsl korku?Bu nsl çeli$ki böle:S
-----------------------------ne biliyorsun ibadet etmedigimi.ben ibadet etmedigimde yanımda mıydın? ayrıca.insan bilmedigi bir sey hakkında korku duyar herkes gibi.bizde ögreniriz.Bilmemek degil ögrenmemek ayıptır.Yok yani anlamıyorum olur olmaz atıp tutmalar boyyle falan...
-
DkN bunu yazdı:
kortuguna gore cinler hakkında hicbirsey bilmiyorsun. dinimiz cinlerin var oldugunu soyler bizlere, onlardan korkmamız gerektigini degil. onlar acizdirler ben onlardan degil onlar benden korksunlar. ben rabbim olan Allah tan baskasından korkmam. egerki sen korkuyorsan imanını gozden gecir. hurafecilerden din ogrenecegine adam gibi ilahiyatcılardan, aydın insanlardan ogren. nihat hatipoglu gibiİnsanın Allahtan başka bir şeyden korkması onun İmanıyla mı ilgili cinlerden korkmam ama asansörden korkarım mesela korku insani bir his neyse doğru söylemişsin ben Hz. Ömerin bir cinle güreştiğini hatırlıyorum(duymuştum yani)
Not:Nihat hatipoğlu star a geçmişti sanırsam para için
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------DkN bunu yazdı:
kortuguna gore cinler hakkında hicbirsey bilmiyorsun. dinimiz cinlerin var oldugunu soyler bizlere, onlardan korkmamız gerektigini degil. onlar acizdirler ben onlardan degil onlar benden korksunlar. ben rabbim olan Allah tan baskasından korkmam. egerki sen korkuyorsan imanını gozden gecir. hurafecilerden din ogrenecegine adam gibi ilahiyatcılardan, aydın insanlardan ogren. nihat hatipoglu gibi
-----------------------------hocam ayrietten, cinden korkan insanları hiç annamıorm.Allah'dan korkuyoruz diolar ama ibadet etmiyorlar. Ama cinden korkanlar gece uyuyamıorlar.
-----------------------------Allah tan korkmak kavramı ile cinden fln korkmak kavramı başka bişey.İnsanların her konuda korkuları olabilir.Yükseklikten korkarsın, karanlıktan korkarsın ama bu korku, karanlık veya yükseklik hakkında bişey bilmediğin anlamına gelmez.Ama bazılaının hiçbişey bilmeden körükörüne korkuyorum tırsıyorum fln demesini ben de anlamıyorum.
Bu arada Benim gece uyuyamama meselesi çok karışık, cinle alakası yok :) astral, lusid rüya hesapları :D
-
zaygo bunu yazdı:
-----------------------------hocam ayrietten, cinden korkan insanları hiç annamıorm.Allah'dan korkuyoruz diolar ama ibadet etmiyorlar. Ama cinden korkanlar gece uyuyamıorlar.
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------ne biliyorsun ibadet etmedigimi.ben ibadet etmedigimde yanımda mıydın? ayrıca.insan bilmedigi bir sey hakkında korku duyar herkes gibi.bizde ögreniriz.Yok yani anlamıyorum olur olmaz atıp tutmalar boyyle falan...
-----------------------------Ben doğrudan sana mı laf soyledim? Sana ibadet etmiosun dedim mi:))) Hoca yanlız $öle bi$i var, her insan bilmediği $eyden korku duyacak diye bi$i yok.Mesela ben korkmuyorum.:) İnancım sağlam :| Ha onlar art niyetli bir $ekilde bi$iler yapmak istiyorlarsa bizimde bildiklerimiz vardır elbet ( dualar, sûreler vs.)
-
DkN bunu yazdı:
kortuguna gore cinler hakkında hicbirsey bilmiyorsun. dinimiz cinlerin var oldugunu soyler bizlere, onlardan korkmamız gerektigini degil. onlar acizdirler ben onlardan degil onlar benden korksunlar. ben rabbim olan Allah tan baskasından korkmam. egerki sen korkuyorsan imanını gozden gecir. hurafecilerden din ogrenecegine adam gibi ilahiyatcılardan, aydın insanlardan ogren. nihat hatipoglu gibi
-----------------------------sen şifreni falanmı çaldırdın :)
-
Cinlerinde kötü niyetlileri vardır.Onlarda inanan inanmayan olarak sınıflandırılır.Onlardan birisi rastgelirse kafayı yerim diorum.Ama düşünmedinmi hiç bi sorun yok.
-
Bu cinler neden hep müslümanlara musallat oluyorlarlar, bu hristiyanlara bulaşmıyorlarmı
-
coolalper bunu yazdı:
Bu cinler neden hep müslümanlara musallat oluyorlarlar, bu hristiyanlara bulaşmıyorlarmı
-----------------------------koptum :D...aslında dogru dıyon onlar hiç bahsetmiyorlar bu cin lerden felan :D:D...
-
Onlar Cin'in ne olduğunu bilmiyor.Hayalet eyip geçiolar