Arkadaşlar Mahkemeye Veriyorlar Yardım Edin
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
ee niye korkuyorsun o zaman :S
sisteminizde acik var gorunuyordu calisiyormu diye baktim ciktim dersin
bi zarar vermediysen dosya kopyalamadiysan bi zikim olmaz.
hoca o değil zaten sanırım olaya itibar yönünden bak kendi çalıştığı şirketin ismi var olayda -
DJ_Alper bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
ee niye korkuyorsun o zaman :S
sisteminizde acik var gorunuyordu calisiyormu diye baktim ciktim dersin
bi zarar vermediysen dosya kopyalamadiysan bi zikim olmaz.
hoca o değil zaten sanırım olaya itibar yönünden bak kendi çalıştığı şirketin ismi var olayda
-----------------------------itibarı sarsacak bişi yapmamış ki, yani açığı afişe etmemiş.
-
calistigim isyerine gelseler, bizim sistemimize dalmissin deseler,
tek soyleyecegim;
"evet daldim, bi zarar vermedim bakip ciktim, bunun icin mahkemeye verecekseniz buyrun verin, sisteminize bi zarar verecek olsam bu isi sirketteki bilgisayardan yapacak kadar salakmiyim" derdim
ben niye korkayim ki beni mahkemeye verecekler diye, simdi mahkemeye verirlerse bi dahakine gider internet kafeden hallederim isimi derdim.
-
bi arkadaşa baktım dersin :)
-
şirket umrumda değil .internet şirketiyle konuşmuşlar onlarda dün akşam 9dan sonra o ip de aktivlik yok diyorlar
-
omerelili bunu yazdı:
şirket umrumda değil .internet şirketiyle konuşmuşlar onlarda dün akşam 9dan sonra o ip de aktivlik yok diyorlar
-----------------------------rahat ol,
"evet yaptim amacim merakdi bi zarar vermedim. zarar verecek olsam bunu bu bilgisayardan yapacak kadar bilincsiz degilim"
dersin.
tabi gercekten zarar vermediysen.
-
Yalnız bir şey daha yapdım.
hotmail dakı maille o şirkete ait bir maile uyarı atdım.yani sadece yazı ve screen gönderdim maillerine.
maille bulmazlar ne kendi bilgim nede ismin yok orda
----
napıcam yaa
-
-
omerelili bunu yazdı:
Yalnız bir şey daha yapdım.
hotmail dakı maille o şirkete ait bir maile uyarı atdım.yani sadece yazı ve screen gönderdim maillerine.
maille bulmazlar ne kendi bilgim nede ismin yok orda
----
napıcam yaa
maille bulamazlarmı hahaha ordan bulmuşlardın maille ipinde gider paşam nerden gönderirsen gönder bana mail at ipini söyleyim :D -
DJ_Alper bunu yazdı:
itiraf et kurcaladınmı kurcalamadınmı :D
-----------------------------yok kuracalamdım.zaten serverlerinde trojan vardı kendime bulaşdı zar zor sildim.