Arkadaşlar Mahkemeye Veriyorlar Yardım Edin
-
şirketi mikimm bana bişe olmasın mantığıyla git sus.
mümkünse ethernet kartının mac adresini değiştir(bazılarıda oluyodu). dışardan biri bizim networke sızmış yapmış moduna getir.
-
ya sende söyle açığınızı sulup size bildirecektem de ihi halden yırtarsın
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam burdakılar sen söylediğin kadar insanlar değil.ne söylesem bir şey bulacaklar en iyisi inkar etmek.
-
omerelili bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------hocam burdakılar sen söylediğin kadar insanlar değil.ne söylesem bir şey bulacaklar en iyisi inkar etmek.
-----------------------------ne olduki neyi inkar ediceksin O_O
-
Sistemdeki kayıtlı loglardan yabancı ip girişi tespit edilmiş ve oraya gelip uyarı vermişler.
Arayıp söylemen gerekli. Sisteminizde açık var ve girip hiçbişey yapmadan çıkış yaptım.
Ayrıca mail attım cevap vermediniz vs salla. Zarar vermediğini anlayıp herhangi yasal işleme kalkışmazlar.
-
bir şey yapmadım.ama bunlar şimdi ne işin,sanamı kaldı açığımız fian derler
-
Arkadaşlar dışardan başkası ip alıb yapdı.bunu nasıl isbat ede bilirim.aklım fikrim durdu.proxy yapdılar felan.of-off
-
Hacı en buyuk ozellikleri abartmak aynısının bi kırmızısı benim başıma geldi siteye sadece index atmıstım index.htm dosyasını silmistim dava kağıdında butun dosyaları sildi felan yazmıslar sistemi çökertti yani bu klastır sen iyilikte yapsan abartıp bi yerine sokmaya calısırlar . Ayrıca ilk hakim karsısına çıktığında korkuyorsun sonradan yalan atmaya kıvırmaya başlayınca profesyonel oluyorsun yalan konusunda . Valla ilk mahkemeye çıkcagımda hard diski sokup atmistim o kadar arsivim vardi hicbirini kopyalayamamistim . Simdi kafami taslara vuruyorum keske atmasaydım . Sonra savcının karsınsına cıktım bi yalan attım ben bile sasırdım hayatımda bu kadar yalan atmamıştım . Sonra Hakimin karsısına çıktım davayı acan adam inatcı cıktı çünkü savcılıktaki ifademin aynısını verdim . Dava kucuk bi para cezasıyla bitti . Sonra gelen 4 tane daha mahkeme kagidinda hic birsey olmamis gibi devam ettim . Cunku artık profesyonel bi yalancıyım :D :D :D ama artık bıraktım bu işleri script cekme ve link gomme haricindeki hersey bos geliyor .
-
birader böyle bişey yapacak cesaretin ve bilgin varsa nasıl kurtulacağını da bilmen gerekiyor..ya da sistem çok tırttı , ona bişey diyemem..
-
sen under abinin sözünü dinle.