Arkadaşlar Mahkemeye Veriyorlar Yardım Edin
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar dün akşam bir şirketin serverine girdim iş yerinden.Bu o şirketden bizim şirkete adamlari geldi sizin ip saldırı yapılmış diye.
Lütfen mürider acil söyleyin bilgisayarımda neleri değişeyim.mac adressini,deyişdim ismini deyişdim,yerel ip yok
mahkemeye vereceklerini söylemişler.
-----------------------------Bu aralıkta senin yerini nasıl tespit etmişler sağlam kurumlarda adamları var sanırım buda işin bir garip hali
-
internette gördüm bubu sizin sisteminizde denedim açık varmış uyarmak içinde mail attım size
sizse yaptığım iyiliğe mahkemeyle cevap veriyorsunuz
-
bu saatden sonra ben yapdım dersem daha kötü olur.
eğer server girdiğim loglarla bulmuşlarsa bi şey olmaz inkar ederim.
yo eğer atdığım maille bulmuşlarsa işim zor.eve kadar uğrarlar.mailin 1i işden 1i evden atdım
-
omerelili bunu yazdı:
yo eğer atdığım maille bulmuşlarsa işim zor.eve kadar uğrarlar.mailin 1i işden 1i evden atdım
hasss :) 2 tanemi attın bide evdende atınca tamam ok senin olduğun ortaya çıkıyordur bakalım daha neler çıkacak anlat anlat biz bizeyiz daha başka neler yaptın :))
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------Hacı sende utanmasan adamları telefonla arayacakmışsın niye 100 kere mail atıyon :D bence böyle inkar edersen daha fazla suçlu duruma düşebilirsin.
-
neyse arkadaşlar bu kadar başka bir şey yok.
akşam halimiz belli olur.ya Allah yardımcım olur bir şekilde kurtulurum yada bir sürü problem,iş,para ve ailem karşısında kötü durum
-
omerelili bunu yazdı:
neyse arkadaşlar bu kadar başka bir şey yok.
akşam halimiz belli olur.ya Allah yardımcım olur bir şekilde kurtulurum yada bir sürü problem,iş,para ve ailem karşısında kötü durum
-----------------------------zarar vermediğin için ciddi bişey yapmazlar büyük ihtimalle ama para cezası verebilirler belki.
-
suçsuz durumdan suçluya düşüceksin böyle yapmaya devam edersen ilk baştan under abinin sözünü dinleseydin uğraşmasayın keşke.
-
Ha unutma önemli birinin tanıdığı olmayan birinin sitesine yapmdaıysan 2-3 aydan once dava kağıdı gelmez ayrıca gelsede 1 yılda mahkeme ertelene ertelene gider :)
-
iyide anladığım kadarı ile iş mahkemeye düşmeden ip den seni nasıl buluyorlar. telekomdan tanıdık ile buldular ise onlarda suçlu sende ordan kastır onları.