Arkadaşlar Mahkemeye Veriyorlar Yardım Edin
-
Bilgisayarınının tarihini geriye al. Bilgisayarına ne kadar uzak masaustu baglantısı prgmı radmin vs. koylogger varsa bılınclı olarak at paylasım programlarını kur torrent emule edonkey imesh. vs. bilgisayarın gece gunduz acık harıl harıl film indiriyormus dıs saldırılara acık havası ver sneın bılgısayar uzerınden baskası yaptı sansınlar dıcem ama evden maıl atmısın :)
-
bişey çıkmaz :)
-
akşam oldu.30dak. sonra işim bitiyor bunlar henüz gelmedi.
yoksa evdenmi gelip alacaklar ney
-
:| aga sen hala kurbanlik koyun gibi bekliyormusun ?
birde panik mi yapiyorsun bu is icin
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hacı bişe yapmamışın zarar vermemişin uyarı maili atmışın seni suclayabilecekleri bişey yok abartma google ı hacklemedin ya..
-
Bence gözdağı vermiş olabilirler mahkemeye verecek adam önce mahkemeye verir sen eline kağıt ulaşınca haberin olurdu.
-
underzero bunu yazdı:
:| aga sen hala kurbanlik koyun gibi bekliyormusun ?
birde panik mi yapiyorsun bu is icin
-----------------------------bak hocam underzero işini iyi bilir onun lafını dinle.olmazsa nası girdiğini falan söyle benim cezai ehliyetim yok :D
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------erşan abi polisler geldi seni izinsiz sunucuya girmekten dolayı tebrik ediyolar :D
-
ethernet kartini degiştir
yeni 1 modem al Tak tmmdir :)
-
Stargazer bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------erşan abi polisler geldi seni izinsiz sunucuya girmekten dolayı tebrik ediyolar :D
-----------------------------:):):) muhauahu